Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply
 
Thread Tools
Old 19-05-09, 12:50   #91
Trixi
Swift Driver

Stage 5
 
Trixi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 557
Member of:
[Suzuki]
Default Re: Topul greşelilor în pat

incearca totusi,inainte sa fii atat de acida sa intelegi ca oamenii sunt tare diferiti.daca o sa capeti ceva experienta,ai sa intelegi,ca un amant,oricit de bun ar fi el,are nevoie de timp sa te cunoasca pe tine,pe corpul tau ca sa poata sa iti faca pe plac.daca te ia intr-un fel,mai mult decit sigur ca partenera lui anterioara la faza aia a lesinat...e doar om si el,nu D-zeu sa stie unde sunt terminatiile tale nervoase si cit de sensibile sunt ele.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 13:09   #92
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Quote:
Originally Posted by Chast View Post
Ma, unele sunt bine spuse, altele aiurea gen: "Nu-l sufoca cu saruturile sau nu-i sta numai in brate" Sunt unii barbati care te saruta de-ti vine acru si unii care te tin in brate pana in clipa in care fugi dracu de langa ei ca te sufoca-n ultimul hal.
Da... corect. Superb faptul ca procentajul nu depaseste 5% din felul asta de barbati.

Quote:
Originally Posted by Chast
Ideile expuse despre femei sunt "old style". Rar mai gasesti o femeie care sa puna sentimente si sa vrea sa fie des "indragita". Decand lumea se stie femeile sunt de 10x mai salbatice decat barbatii la pat, [...]
Inainte sa fac vreun comentariu vis-a-vis de "salbaticie" vreau sa te intreb ce inseamna pentru tine "salbatice in pat". Explica-mi ce anume o face pe o femeie sa fie de 10 ori mai ... salbatica decat un barbat in pat.

Quote:
Originally Posted by Chast
Acum cand lumea s-a mai modernizat si si-au dat seama ca "Doamne Doamne" trage jaluzelele in timp ce voi doi faceti sex, femeile au decis sa puna picioru-n prag si sa aibe ultimul cuvant. He he.
Hm... TOATE?! Eu zic ca nu. Ca daca ar pune picioru-n prag... crede-ma ca ar fi toate lesbiene. Face si barbatul poftele unei femei... dar crezi ca el suporta sa le faca pe toate? Se mai si satura si trece la cuvinte nu tocmai placute. Asta daca femeia nu mai scoate piciorul din prag...
Daca tine piciorul in prag si usa se tranteste... s-ar putea sa o doara.

Quote:
Originally Posted by Chast View Post
Ma refeream la cele cu muierile, cele cu barbatii.. ehe... Insa, autorul a omis un lucru. Cunnlingusul, cand dau unii acolo de zici ca-s masini de spalat, Cocolino mai lipseste.
Sunt curios cum trebuie sa fie cunilingusul perfect. Ne spui si noua?
Nu de alta... dar vreau sa fie totul perfect pentru prietena mea... sa n-aibe de ce sa se vaite de mine.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 13:50   #93
Alfa_band

Stage 5
 
Alfa_band's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,113
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Prea multa vorbarie pe aici https://www.youtube.com/watch?v=eEcQ6udkRKE )).
Alfa_band is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 14:59   #94
Chast
 
Chast's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 0
Default Re: Topul greşelilor în pat

Daca-s doar 5%, inseamna ca am avut un "noroc" chior. Cat despre salbaticia la pat, u got my point. Normal, inca mai sunt femei carora le place sa fie luate usor si toata partida sa fie "moale", "lenta"... Dar barbatu saracu? Si cand vrea si el sa dea mai tare ... pazea: "MA DOARE BA!" Multe s-au prins de acest lucru si il evita, apoi, prin aceasta ocazie si-au dat si ele seama ca.. the harder, the better! Hell yeah. Trecem la point C. N-am zis NICIODATA ca barbatul trebuie sa le faca pe toate (La sex ma refer ACUM.). Daca barbatu ar vrea pe una care sa nu se miste, sa nu faca nimic, sa stea acolo, ar opta pentru patru variante: Papusa gomflabila, capra (eventual gestanta ca am vazut ca e la moda), vaca si intr-un final, daca esti cioban de la tara, oaia. Sexul trebuie impartit din AMBELE parti, asa cum si sexul oral, ca tot vorbeam despre cunnlingus, barbatii au tangenta cand pun mana pe .. "cocolina" sa apese sau sa nu apese deloc. Asa si cu limba, unii au tangenta proasta de a apasa sau a nu face chiar nimic, daca esti excitata si te pregatesti de un orgasm, apai vezi asa ceva, ii dai aluia un picior in cap de-l trezesti la realitate o viata. Are dreptate Carlos, suntem diferiti, femeile au mai multe metode pe cand voi, cand vine vorba de sex oral, aveti trei: "capul", testiculele si punctul intre anus si testicule, in schimb ce noi avem un amarat de clitoris.. daca nici pe ala nu esti capabil sa-l tratezi cu TANDRETE, atunci mai bine te lasi de meserie. Nu baga direct botu la clitoris, incearca sa exciti prin a linge coapsele in primul si primul rand, doar pentru a o "amagi" (la dracu amageala ca ea abea asteapta sa bagi botu, dar daca o faci, femeia fiind nesimtita se contrazice si spune ca ce tot freci acolo?) apoi, incepi sa te apropii de clit, dar te ocupi si de labii. Cam asta este nene, asta este lucrul principal, apoi, fiecare femeie mai are un tip, dar daca nu vrea sa-ti spuna, inchizi usa peste piciorul ei in caz de rade de tine in fata prietenelor ei ca nu esti bun de nimic. (Ce mult am scris, pfiu.)
Chast is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 15:13   #95
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Chast nu trebuie sa generalizam, nu trebuie sa invinovatesti toti barbatii doar pt ca nu ai dat peste unul care sa te satisfaca 100%.
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 15:14   #96
Trixi
Swift Driver

Stage 5
 
Trixi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 557
Member of:
[Suzuki]
Default Re: Topul greşelilor în pat

pe cuvintul meu de onoare ca nu reau sa te jignesc,ca ma bucur ca ai curajul sa vorbesti pe fata...dar nu prea inteleg ce anume vrei sa zici...

te rog frumos incearca sa iei ideile pe rind si le dezvolti daca vrei,ca sigur sunt aici mai multi care nu prea inteleg si ar fi dispusi sa dezbata problemele.

cel mai clar ar fi daca ai zice obiectiv.adica,am avut o prietena care a patit asa..sau am avut unul care mi-a facut aia...(e doar o sugestie)
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 15:28   #97
Chast
 
Chast's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 0
Default Re: Topul greşelilor în pat

Trixi, este vorba si de prietene si de mine. Lucruri de care am avut parte. Erau luate pe rand ideile, fiind raspunsurile la postul Mustangului. Ceea ce vroiam sa spun si tot ocoleam, era faptul ca femeile se simt mai bine la pat cand sunt tratate hmm, "indecent" dar in acelasi timp, majoritatea sunt niste vaci, care intr-adevar, lasa barbatii sa faca ei totul si se mai trezesc din cand in cand. Normal Sasha, nu toate suntem la fel, dar cum in acest topic este vorba de generalizare, am generalizat si eu cu speranta ca se va intelege de la sine, aparent nu. Mi apologize. Stateam pe un chat cand eram mai mica si tot primeau fetele mesaje gen: "hai sa-ti dau limbi, hai sa facem sex" apai, le vedeam ca se plangeau, spuneau ca-s dezgustatori, dar cand incolo, ehe, CUI DRACULUI NU-I PLACE SEXUL NORMAL SI ORAL? Doar daca esti frigida, dar in cazul ala, ori ramai ca babele de pe scara mea toata ziua cu "ocheanul" pe vizor sa vezi ce a facut X si Y, cand si-au scos cainii la plimbare, care si-a luat masina noua, care si-a schimbat prietenul/a, ori te calugaresti. Normal, in timp ce purtam conversatii cu ele despre acest subiect, aflam ca lucrurile pe care le dezgusta, sunt D-zeu pentru ele. Dar, femeia cum trebuie sa fie femeie, se inroseste si spune ca filmele porno sunt doar pentru nesimtiti. Cat despre cunnlingus, n-am avut numai experiente de doi lei, altfel ma lasam de sex, doar ca am AVUT si experiente aiurea si cred ca nu-s singura.

Jeez, scuze pentru greseli, doar ca azi noapte n-am inchis ochii, caldura lu' Peste!

Last edited by Chast; 19-05-09 at 15:30.
Chast is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 15:53   #98
Trixi
Swift Driver

Stage 5
 
Trixi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 557
Member of:
[Suzuki]
Default Re: Topul greşelilor în pat

fiind vorba aici de sex,nu prea avem cum sa o dam dupa visin.ori vorbim pe fata,ori nu are nici un rost sa discutam.

incercam din rasputeri de multa vreme sa nu dam in generalizari,pentru ca astfel de discutii devin banale si deseori jignitoare,de aceea a zis sasha ceea ce a zis,dar esti fata desteapta si ai sa intelegi tu repede daca mai stai aici pe la noi.din cauza asta am zis ca e mai bine sa vorbim despre cazuri particulare,la obiect.

uite fix asa cum fac,poti sa desparti ideile si devine mai usor de inteles pentru toata lumea...ca e destul de greu sa urmaresti ideile unui om necunoscut.

permite-mi sa iti zic,ca desi intr-adevar in zona estica a tarii in cazul in care nu sari imediat cu curu' in sus in 2 secunde dupa ce se mentioneaza sexul oral,sau orice alta aluzie la asta,esti catalogata drept curv@,aceasta mentalitate nu se aplica in fiecare zona al tarii.(inca un caz,care iti demonstreaza ca nu e bine sa faci astfel de afirmatii)

oricum,este o chestie care fiecare dintre noi trebuie sa incerce pe propria piele,sa isi stabileasca singura limitele..sa isi deie singura seama ce ii face placere si sa o faca in mod exclusiv pt ca sa fie ea fericita.(nu pt ca asa e la moda,sau asa se asteapta lumea sa o faca)
nu e treaba nimanui,decit a persoanelor implicate.si totul este permis care se intimpla cu consimtamintul lor si face ofera placere pentru amin2.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 16:07   #99
Chast
 
Chast's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 0
Default Re: Topul greşelilor în pat

Eh, unele se simt jignite cand citesc astfel de lucruri, mai ales provenind din partea unei alte fete, deci n-as vrea sa jignesc pe nimeni, sa tinem cont ca sunt si multe "guest" care citesc forumul si nu-si pot expune parerea despre posturile "dezgustatoare" din aceasta sectie.
Spuneai tu ca "nu pentru ca asa este moda", hmm, da, dar vezi tu, uneori moda te poate face sa descoperi noi senzatii, apoi vezi daca continui sau nu. Oricum, cred ca cel mai important este ca baiatul sa stie sa dea din fund si femeia sa nu stea sa se uite la el cu ochii de mierla.
Chast is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 16:10   #100
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Quote:
Originally Posted by Chast View Post
Eh, unele se simt jignite cand citesc astfel de lucruri, mai ales provenind din partea unei alte fete, deci n-as vrea sa jignesc pe nimeni, sa tinem cont ca sunt si multe "guest" care citesc forumul si nu-si pot expune parerea despre posturile "dezgustatoare" din aceasta sectie.
Spuneai tu ca "nu pentru ca asa este moda", hmm, da, dar vezi tu, uneori moda te poate face sa descoperi noi senzatii, apoi vezi daca continui sau nu. Oricum, cred ca cel mai important este ca baiatul sa stie sa dea din fund si femeia sa nu stea sa se uite la el cu ochii de mierla.
nimeni nu s-a nascut invatat,in timp dobandesti experienta,vezi ce e bine si ce nu, ce-ti place si ce nu-ti place. Asta cu moda e undeva la mijloc, este exact cum spunea trixi: "trebuie sa ai niste limite" si poti sa nu fii de acord cu lucrul x sau y si normal ar fi sa nu te oblige nimeni sa-l incerci
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 16:13   #101
Trixi
Swift Driver

Stage 5
 
Trixi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 557
Member of:
[Suzuki]
Default Re: Topul greşelilor în pat

degeaba stie el sa deie din fund....ca te saturi repede de asta.el doar atunci reuseste sa te satisfaca,daca te cunosti tu suficient de bine ca sa il indrumi...uite nene,asta ma face fericita!!!
nu este datoria lui sa fac investigatii,sa o ajuta pe ea sa isi deie seama ce anume ii place,daca vorbim despre sex intre oameni maturi.
nu doar faptul ca mimeaza femeia ca "da din c.r" face ca treaba sa mearga bine.

si stai linistita,daca vine vre-un "guest" suparat,isi face repede un user si ne omoara citeva zile cu supararile ei,dar apoi pleaca.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 17:17   #102
Claudia

Stage 5
 
Claudia's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,172
Member of:
[Moderators]
[BMW]
[VW]
[FORD]
[FOTO]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Eu una am cam inteles-o, in mare parte, pe Chast... Are niste idei destul de apropiate de ale mele.
Ca orice "incepator" al sectiunii, a inceput prin a generaliza, dar cu timpul intelege ea despre ce e vorba aici... Nu stiu de ce, dar presimt ca o sa mai ramana o vreme pe aici, spre deosebire de unele specimene.
Stie ce zice, dar are prea multe idei si devine usor haotic postul.
Iti recomand sa scrii posturi mai "aerisite" si idei ordonate, pentru a intelege toata lumea ce ai de spus

In alta ordine de idei, sunt de acord ca unii barbati nu stiu sa faca sex oral, dar daca TU, ca femeie, nu-l faci sa-si dea seama ca ce face nu e asa bine cum crede el, atunci e vina ta!

Mai ales daca sunteti la inceput, e normal sa se agate de experientele lui anterioare.
Poate tie iti place cu totul altceva, vrei sa incerci ceva nou, etc.

In pat trebuie sa existe o foarte buna comunicare. Nu neaparat(sau nu numai) verbala...

"Succesul" cand vine vorba de sex trebuie sa aibe la baza placerea cu care o faci. Daca nu iti place ceva SE VEDE! Atunci cand o faci cu pasiune ii dai partenerului (si chiar tie) senzatii de milioane...
Claudia is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 17:40   #103
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Domnisoara Chast... a raspuns chiar ok... ma asteptam sa iasa taraboi...
In momentul cand termin cu toceala pentru examenul de maine, vin cu 2-3 discutii si alte chestiuni. Momentan nu am timpul necesar compunerii de romane.

Va salut. Talk later.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 19-05-09, 19:28   #104
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Devine interesant, un om normal pe secţiune, şi nou venită, să vedem ce iese...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 20-05-09, 01:59   #105
Alfa_band

Stage 5
 
Alfa_band's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,113
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Topul greşelilor în pat

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
degeaba stie el sa deie din fund....ca te saturi repede de asta.el doar atunci reuseste sa te satisfaca,daca te cunosti tu suficient de bine ca sa il indrumi...uite nene,asta ma face fericita!!!
nu este datoria lui sa fac investigatii,sa o ajuta pe ea sa isi deie seama ce anume ii place,daca vorbim despre sex intre oameni maturi.
nu doar faptul ca mimeaza femeia ca "da din c.r" face ca treaba sa mearga bine.

si stai linistita,daca vine vre-un "guest" suparat,isi face repede un user si ne omoara citeva zile cu supararile ei,dar apoi pleaca.
BRAVOOOO cel mai tare post de pe sectiunea asta.
Alfa_band is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 07:08.


- Copyright 2024 4Tuning