Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
sincer nu cred ca o sa-i afecteze prea tare faptul ca nu o sa alimentam 200 300 de masini!mai degraba sa ne strangem 2 300 de maini si sa blocam un sector intreg ca pe langa noi nu mai alimenteaza nici altii si nici ei nu isi pot desfasura activitatea!
__________________ infiintez SRL-URI, PFA-URI si alte activitati ce tin de registrul comertului!0724.355.641 yahoo id. ghiszmo2006 sau p.m.
Mic si al dreaku!!!Sunt slab ca sa fuga masina mai tare!!!
Quote:
Originally Posted by ghiszmo
sincer nu cred ca o sa-i afecteze prea tare faptul ca nu o sa alimentam 200 300 de masini!mai degraba sa ne strangem 2 300 de maini si sa blocam un sector intreg ca pe langa noi nu mai alimenteaza nici altii si nici ei nu isi pot desfasura activitatea!
Are dreptate ghiszmo !
Degeaba nu alimentaţi voi dacă alimentează alţii . Mai bine vă adunaţi şi blocaţi tot .
Quote:
Originally Posted by rizik
ai un link cu emisiunea lui mircea badea cand spune ca ne sustine?
rizik ma refeream la faptul ca numai cineva cu notorietate si am dat un exemplu ,Mircea Badea cel care a facut acel miting impotriva CNA, ne poate ajuta sa ajugem departe cu ajutorul televiziunilor!!!nu am zis ca ne sustine el personal, doar am dat un exemplu!!!
bai eu zic sa fim cat mai mult sa putem bloca benzinariile dintr-un sector si cum termina unu se duce la alta benzinarie traseu stabilit pt toti asa in cerc vreo cateva ore cva care sa apara mai mare la tv sa avem o mediatizare cat mai mare!si asa zic ca ii lovim mai bine!dar nu ar fi rau sa participe si toate cluburile!si cele gen logan club opel vw etc pensionaru alcoolici anonimi!
nu ies frate astia din cluburi auto , stau la caldurica si se uita pe forum , mai arunca cate un post sa se vaita ca au ca e benzina scumpa cand au facut ei plinul.
daca le spui cae ziua ta si le faci cinste cu suc si seminte vin toti.