Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova

Reply

Thread Tools
Old 30-10-06, 00:49   #271
Rambonika

Stage 2

Rambonika's Avatar

Default Re: Discutii despre cursa

Quote:
Originally Posted by chuckie View Post
nush ce are toata luema cu evo ala...nu amv azut cum a plecat..dar in cursa cu Wrx...a castigat la maxim 1 m....si asta din cauza faptului k tipu` cu Subaru nu a schimabt prea bine a 4...si knd i s`a cerut revansa a fost foarte arogant..sia refuzat!
cel mai mult m`au impresionat Subaru acela ...si cu TT....
PS : Suabru a dat si mustangu` cik..

eu am fost aproape de start si l-am auzit pe Radu cand a zis ca da avans ... asa ca dc nu stii nu ar trebui sa vb degeaba
cat despre "foarte arogant" te inseli amarnic , un "foarte arogant" nu ar sta pe intuneric pe aeroport sa se chinuiasca sa repare o amarata de masina de tuns iarba la lanterna si multe altele ... pe care nu are sens sa le scriu pe un forum
Rambonika is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 00:53   #272
shyck

Stage 2

shyck's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by EVOLUTION8 View Post
Cred ca daca puneam in santz apa si in ea crocodili si pihrania tot gaseau o metoda sa treaaca peste
...doar sunt olteni...

de ce nu a mai fost posibila sustinerea pe pista de aeroport?

daca a mai fost intrebarea imi cer scuze
shyck is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 00:56   #273
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
SI ce ai vrea sa le facem noi la public ?? DAca pe ei atat ii duce capul ?
Niste poze de la cursa extreme.Si stiu foarte bine cat am tipat la ei sa stea dupa gard si degeaba.
Din pakate nu au o educatie formata pt. acest tip de curse.Cred ca daca puneam in santz apa si in ea crocodili si pihrania tot gaseau o metoda sa treaaca peste
nu conteaza cine organizeaza in craiova ca tot asa vor fi....pana la un moment dat si cred ca am solutia "educarii" publicului...dar o tin pentru mine ca poate imi va trebui vro' data!oricum la capitolul educatie de orice fel suntem 0(zero)
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 00:58   #274
Rambonika

Stage 2

Rambonika's Avatar

Quote:
Originally Posted by shyck View Post
...doar sunt olteni...

pt ca nu se mai poate obtine aprobarea ... un alt impediment a fost ca s-au pus balize si una costa enorm si cum ziceai si u "sunt olteni" si sigur "reusea" cineva sa fure una sau sa o sparga sau cine stie ce alte solutii ingenioase se mai gaseau pt a face rau ....
Rambonika is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 00:59   #275
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

Quote:
Originally Posted by shyck View Post
...doar sunt olteni...

Deoarece l-au "MODeRNIZAT" adika au pus niste balize luminoase care ar costa 300 de euro si nu vor sa fie rupte de pubilcul nostru foarte disciplinat.
Sii ii cred in stare.
Old 30-10-06, 01:02   #276
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Deoarece l-au "MODeRNIZAT" adika au pus niste balize luminoase care ar costa 300 de euro si nu vor sa fie rupte de pubilcul nostru foarte disciplinat.
Sii ii cred in stare.
Nu le mai da ma idei ca-i vezi pe aia ca sar gardu si apar in targ cu ele ! )
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 01:06   #277
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

Quote:
Originally Posted by Al3xius View Post
Nu le mai da ma idei ca-i vezi pe aia ca sar gardu si apar in targ cu ele ! )
Esti nebun,tuning cu balize.Senzational
EVOLUTION8 is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 09:29   #278
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

salutare baietzi! felicitari, jtiu cum este sa muncesti iar altzi care stau si privesc jtiu doar cum sa critice.. n-am apucat decat sa vad vreo 2 grupe D-E iar la cele mari deja nu mai avea rostul, oricum nu se mai vedea nimik din cauza publicului.. dar asta nu inseamna ca voi nu atzi facut tot posibilul sa fie ordine si disciplina.. trebuia poate mai multa paza si nu din partea jandarmeriei care se jtie ca nu prea au mare putere si intotdeauna au fost probleme cu ei.. poate ca si locatzia va dat mari dureri de cap..
Old 30-10-06, 09:44   #279
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

Felicitari baietzilor din bucuresti..
TXA o masina superba si-n exterior si pe la motor.. o herghelie care se merita a fi vazuta, dar imi pare rau pentru ce s-a intamplat ce pacat .. s-a mai intamplat si la alte curse cand persoane care au venit din afara sa aiba probleme si din cate am vazut XXS a fost pe pozitzii (congratz! )
SGM-ul senzatzional ca-ntotdeauna.. imi aduc aminte faza cu BMW-ul cum a reactzionat publicul super marfa.. dar cel mai mult ma distrau 2 politzai care intrebau in stanga si-n dreapta ce are Dacia respectiva.. spre uimirea mea chiar s-au gasit vreo doi care sa dea anumite detalii, atunci m-am uitat de tine sa te atentzionez, dar nu te-am gasit.. oricum sper sa nu fi avut probleme...
KWX - frumoasa recuperarea pe a 2-a si a 3-a .. apreciez foarte mult masini nu performante, dar care sunt facute bombe, decat alte masini de nuj cate mii de euro si care-shi fura nana de la acestea.. dau senzatzie si asta nu o spun doar eu ..
si craiova binentzeles!
WSM - in sfarsit tzi-a mers la suflet masinutza dupa ceva bani bagatzi in ea felicitair..
PIL- bravo tata.. data viitoare sa ai grija sa fie gata d cursa.. cea de 2000 .. ar fi fost interesant rezultatul ai muncit mult si se cunoaste.. rezultatul de la B :P
FELICITARI ORGANIZATORILOR SI TUTUROR CASTIGATORILOR GRUPELOR DE LA ACEASTA CURSA!
BoSsuL3TZ is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 10:07   #280
puercolino

Stage 4

frate sa mor am batut 250 de km , AIUREA !!! a fost un *** de cursa , pacat k gsi-ul si organizatorii si-au dat toata silinta sa iasa o cursa misto.
pacat k toti taranoii, k altfel nu am cum sa ii numesc , au stricat toata cursa.
Si multi erau care n-aveau treaba cu astfel de curse, a vazut taranu k sunt curse si intrarea e gratuita........ i-al ion,pe gheorghe,pe vasile si hai la curse pe aeroport k e super oferta , intram pe degeaba !!!!!!!!! asa gandeau .
F
puercolino is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 10:09   #281
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
Exclamation Re: Discutii despre cursa

per total cursa n-a fost stralucita...dar apreciez efortul pe care l-au depus fantomele
sa te certi cu toti...de la public pana la oficialitati...sa ti-o iei si de la Primarie (care a inclus cursa in Zilele Craiovei dar nu s-a tinut de cuvant cu absolut nimic) si de la ACR si de la unii participanti ...cade cam greu la stomac
eu unu ma bucur ca s-a inchis cursa,desi mai tarziu decat ar fi trebuit
asa toata lumea care a avut ceva de-a face cu cursa a dormit linistita pe partea pe care vruia si nici unu nu a strans din buci azi noapte ca tre' sa dea cu batzu pe foaie ca a dat masina in vreunu/vreunii sau etc
in planurile initiale ....ar fi trebuit primaria sa puna garduri,si sa aduca PE TOATA LUNGIMEA PISTEI saci de nisip care sa fie o masura de siguranta in plus ...o bariera in plus intre o masina (scapata de sub control sau cu vreo defectiune care-o facea periculoasa) si public
primaria ...a zis ca le da si cupele...ca deh,erau Zilele Craiovei,si pe saitu' primariei au inclus cursa in programul de zilele Craiovei...si a dat...nimic
la fel cum n-am vazut pe aeroport nici sacii nici gardurile necesare
jandarmi?...vreo 30...si nu stiau unde sa se tzina mai intai la public
public? cateva mii de oameni ...unii dintre iei de-aia "jmecheri" din turma
mie mi-a zis unu ceva de mama cand comentam...nah...poftim cultura sa vezi recolta
imi cer scuze ca n-am anuntat la multe curse castigatorii ...dar a fost o problema la finish si nu prea se ridica steagul pentru masina castigatoare(asta ca o paranteza)
in continuare...mare problema a fost lipsa unei firme de paza,ai carei agenti s-au impus in trecut
argumentele pe care le-am dat aici nu vreau sa fie considerate scuze pentru Ghost ca nu a iesit excelent cursa..sunt doar niste constatari ale mele pe care fiecare le interpreteaza cum vrea
fantomele imi sunt prieteni,de-aia am si incercat sa le dau o mana de ajutor cu ce-am putut...si poate tocmai de-aia n-as fi 100% obiectiv cand vorbesc despre cursa...dar unele acuze si vorbe aruncate in vant frizeaza orice bun simt
gen ...putzoi care au stat pe margine si si-au dat din gura...aiurea ca nu le place aia,ca nu le convine aia...
adica si pe moca dar si pe pretentiile lor
eu unu sunt de parere ...sincer,ca daca erau altfel conditiile legate de public,cursa ar fi fost MULT mai frumoasa si in mod sigur am fi avut si libere
nu mai tot comentati atat de jandarmi...oamenii si-au dat silinta
ce nu vreti voi sa intelegeti e ca jandarmii,pe langa antrenamentul de "dat bataie" pe care-l au stiu si ca nu poti stapani 5000 de oameni in cazul unui incident...adica daca-l ia un jandarm la poceala pe unu din public...cei 30 de jandarmi de pe aeroport n-au cum face fata publicului daca se revolta
ganditi-va si la asta...ca nu merge doar cu paru' ...tre' sa mai si gandesti un pic
totusi eu ma bucur pentru o chestie...foarte mult ma bucur
ca n-au fost incidente
ca nu ne-am crapat obrazu' si am aratat ca organizarea olteneasca poate sa faca sa se tina o cursa in proportie de cel putin 80% fata de ce fusese programat...nu sa se opreasca cursa dupa ce s-au dat 5-6 perechi de masini ca i-a zburat unuia volanu' din mana si-a folosit publicul ca suprafata de franare
in rest...Doamne ajuta...si din greseli invatam
P.S. GSI-ule...ai fost simpatic foc la microfon
P.P.S un alt simpatic tot de la bucale se remarca...nenea kwx ...un om de nota 10.000 caruia ma bucur ca i-am strans mana...rar pe pamantu' asta oameni care dau dovada in halu' asta de bun simt si de folosire a chestiei dintre cele 2 urechi
Old 30-10-06, 12:00   #282
gpk

Stage 3

gpk's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Inferno Motorsport]
Angry Re: Discutii despre cursa

EPU ; SCY si GPK cu siguranta nu vor mai participa la Craiova daca in organizare va fi implicat ACR-ul ! Am inteles ca ei au fost cei care au decis anularea liberelor . Despre public ... ca de obicei .
Am cheltuit o gramada pt pregatirea masinii , benzina si parca nu era de ajuns , am crapat motorul pt aceasta cursa . Acum va spun sincer ca am ramas cu un gust amar , daca erati la prima cursa era pardonabil dar se presupune ca aveti experienta ! Asta e...
gpk is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 12:08   #283
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Daca mergeam pana la Craiova si plecam inapoi , cred ca ma distram mai bine si nu mai pierdeam 3 ore degeaba la marea cursa din Craiova.......
Am plecat la ora 3 dimineatza din Bacau ca sa vin la Craiova, sa ma trag cu un pseudo renault si dupa sa imi puna un malac de jandarm gardutzul in fatza si sa imi spuna ca nu mai avetzi voie sa va datzi la libere

Noroc de drum.... ...mult mai palpitant...

Si apropo ...pentru ce am platit eu 40 lei....ca nici macar un pipi nu am avut unde sa fac si nici macar un cos de gunoi unde sa imi arunc guma de mestecat....ce sa mai zic de intrarea spre locul de alergare,ca daca nu erau colturile alea mai netezite nici nu puteam sa intru cu masina pe pista si bateam si drumu degeaba...
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 23:37   #284
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

pentru astia care se dau la fantome ca nu s-au priceput la organizare...sa se dea si la altcineva...
adica...trageti fratilor de maneca ACR-ul,Primaria Craiova...Jandarmeria...
e usor sa dai in oamenii care au venit cu ciment facut in saci de-acasa ca sa acopere gaurile sau sa niveleze pista acolo unde era cazu.....nu?
sau in aia care au luat maturi si-au maturat o pista de aproape 1000 de metri lungime pe 4 benzi...ca sa nu fie vreun pericol pentru participanti/concurenti
sau in aia care au carat cu roaba ciment si pamant sa poata face cat de cat accesul spre pista practicabil si pentru o masina cu spoiler aproape lipit de pamant sau la cativa cm
nimeni n-a zis ca a iesit superb ca sa puteti voi sa sariti cu gura ca a fost de cacat ...dar ati putea aprecia totusi...avand in vedere ca nimeni nu v-a impus sa veniti,sa participati...
kwx sau lkv sau altii de ce nu s-au plans?
ajungeti undeva aproape de nivelul lor (si nu neaparat financiar...ca nu conteaza si nici nu e important asta in discutie...ci mai mult intelectual) si dupa aia discutam
"am venit de la mama dracu,am platit benzina"
HELLOOOOO... pentru cei cu comentariile de genu' asta...am un banc:
--------------------------------------------------------------------
un oltean si un ardelean in tren
olteanu' manca peste prajit...ardeleanu' ca de obicei ...slana,pita,branza...
olteanu' oprea oasele de la fiecare peste dupa ce il curata...si le alinia frumos pe o bucata de ziar
ardeleanu,intrigat...il intreaba : ce faci ma cu oasele?
olteanu' : domne le pastrez pentru mai tarziu...ca astea sunt pline de fosfor...vitamine...si alea ne fac pe noi oltenii destepti
la care ardeleanu' ii cere sa faca schimb...sa manance el oasele si olteanului sa-i dea slana,pita...tot ce-avea la el de mancare
olteanu' accepta...cu conditia sa-i dea si brisca bonus...si fiecare incepe sa manance mancarea celuilalt
la un moment dat...ardeleanu',scarbit sa-i tot ramana oasele in gat ii spune olteanului : ma oltene..tu m-ai cam pacalit pe mine
la care olteanu' ii raspunde : vezi ma...nu mancasi decat vreo doua oase si deja incepusi sa te destepti
---------------------------------------------------------------------
asa si voi...aia care zbierati ca ati cheltuit rezervoare de benzina...
HELLLOOOOOOO...ma bucur ca aeru' de Oltenia v-a facut sa va dati seama ca masinile voastre merg cu benzina...si chiar consuma.... nu cu aer doar,cum credeati voi cand le-ati cumparat sa va faceti raceri )
ar fi fost mai frumos sa aveti libere...da' sa scape masina vreunuia in a voastra...sau mai frumos...sa va rupa picioarele?
va dati seama ca asta ar cam fi SINGURA cursa fara incidente de la cursa de pe 23 Oct anu' trecut...organizata de Ghost si Midnight Racers?
e usor sa arunci cu noroi in oameni...nu?
mai usor decat sa gasesti si sa apreciezi punctele bune
nu zic ca de ce ii critica lumea... ca din critici invata omu'....dar faceti-o fratilor cu buca.....nu cu nesimtire si in dusmanie
sharpe is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 23:49   #285
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by -ZZ- View Post
Am plecat la ora 3 dimineatza din Bacau ca sa vin la Craiova, sa ma trag cu un pseudo renault si dupa sa imi puna un malac de jandarm gardutzul in fatza si sa imi spuna ca nu mai avetzi voie sa va datzi la libere

...
te-ai coborat sub nivelul tau sa te dai cu un renault de cateva mii de euro cu un motor de 120 cp la baza???
... te gandeai sa-ti iei revansa cu renaultul?.... mai ai de muncit