Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

Al3xius 20-10-06 02:50

Discutii despre cursa

Aici se vor purta discutiile despre cursa !

Asteptam intrebari si sugestii !

Lao 20-10-06 07:58

Re: Discutii despre cursa

Dacă e tot pe pile ca la îndemânarea din martie... mai bine la TV urmarind MotoGP. Pur şi simplu nu-şi are rostul omorâtul maşinii pentru ceva care e deja stabilit încă dinaintea cursei. ;)

Alexius, poţi să-mi spui tu orice despre acea cursă, numai că n-a fost "pe bune" nu.

Vialy 20-10-06 08:38

bafta multa baieti ... si daca aveti nevoie de ceva ... Call us !

slkamg 20-10-06 10:59

vremea? s-a gandit cineva...

este interesant daca e drum public sau nu acolo

Al3xius 20-10-06 12:06

Vremea speram sa fie buna, daca nu vom avea o etapa pe ploaie :).

Vialy, singurul ajutor de care avem nevoie e sa vorbesti cu baietii tai din Insane si sa se inscrie pana Vineri ! ;)

Lao, sincer la liniute nu vad cum se pot "aranja" castigatori ! Iar in legatura cu indemanarea aia iti garantez ca nimeni de la Ghost nu a umblat la timpi !

slkamg 20-10-06 12:07

Cum se cronometreaza?

Al3xius 20-10-06 12:11

Nu va fi cronometrare, sistem piramidal ! Un singur castigator / grupa !

Inca un lucru trebuie mentionat : o masina va fi inscrisa LA O SINGURA GRUPA fara posibilitatea avansarii in grupele superioare ! Ne bazam pe fair play-ul participantilor !

ranzi 20-10-06 12:14

sal alex ...zlm-u si syc-u vor fi la start ...:))) heheh cum suna ...bafta tata

slkamg 20-10-06 12:14

In concluzie intreb exact tehnic cum se cronometreaza.
Cine mai sus spunea de furat la timpi.
Vreau sa stiu exact despre ce este vorba acum.
Acum am inteles ca nu e cu timpi.

Hondarul 20-10-06 12:23

Sper ca lasati R5-urile acolo unde le este locul, la C. Nu de alta, dar gurile rele zic ca vor sa se bage la D, sa scape de concurenta...;)

Al3xius 20-10-06 12:27

Ramane de discutat problema, intradevar ai dreptate !

Postul anterior se adresa in special masinilor cu nos care se pot inscrie la grupa de baza, fara INSTALATIA de NOS sau la grupa la care trebuie sa participe de drept cu instalatia(ATENTIE instalatia , nu butelia) de NOS montata !

EVOLUTION8 20-10-06 12:56

Quote:

Originally Posted by slkamg (Post 592137)
In concluzie intreb exact tehnic cum se cronometreaza.
Cine mai sus spunea de furat la timpi.
Vreau sa stiu exact despre ce este vorba acum.
Acum am inteles ca nu e cu timpi.

ERa vorba de altceva mai sus.
Lao a participat la o indemanare unde cei de la ACR :) s-au acupat de cronometrare si nu i s-a acordat timpul corect.

Acum pe 29 vor fii curse de acceleratie viteza pe 400 de m si nu vom avea cronometrare(fotocelule.)

NightClubRacer 20-10-06 14:16

super tare, o sa fiu acolo! si baietii din insane bucuresti... ;)

Toto - BOD 20-10-06 17:43

super tare! abia astept!! Nu ne-am mai dat de ceva timp in craiova la o legala!

@slkamg: nu e drum public acolo!

200SX 20-10-06 18:46

https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25610-important-pt-cluburi.html
si acuma fiecare club o sa trebuiasca sa scrie pe fisa de inscriere ca fiecare mebru isi asuma responsabilitatea..... (asta ca sa scape clubul de raspundere)

si in cazul in care se intampla ceva.. prin ce modalitate legala si cum vor fi trase la raspundere cluburile din care fac parte mebrii respectivi ???

nu mi-o luati in nume de rau dar intreb si eu pentru ca mi se pare ca acel anunt este mai mult o "sperietoare" si nu are acoperire.

All times are GMT +2. The time now is 21:57.

- Copyright 2026 4Tuning