Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 20-10-06, 18:18   #1
Al3xius

Stage 5
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,299
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Foarte important pt. Cluburi !

Fiecare club va raspunde direct de actiunile membrilor sai in cadrul cursei de pe data de 29.10.2006 !
Voi trimite cate un PM catre toti Presedintii de Cluburi prin care le voi comunica regulile generale de concurs! Rugamintea noastra este sa va instiintati membrii care nu au acces la internet si nu numai sa respecte regulile cursei si sa nu incerce sa se dea in spectacol in parcul auto sau in zona destinata concursului !

Fiecare club e raspunzator pentru membrii sai pt. ca mi se pare normal sa existe o buna comunicare intre Presedintele/Presedintii Clubului si membrii acestuia !
Evenimentele neplacute produse intentionat(burn-out-uri , cerculete, drifturi si tot ce tine de nerespectarea regulilor organizatorice) de membrii unu club vor duce la excluderea imediata a respectivului/respectivilor participant(i) iar Clubul respectiv nu va mai avea dreptul sa participe la urmatoarele Curse organizate de noi.

Stiu ca suna urat dar va rog pe toti , inainte de cursa sa purtati o discutie cu membrii participanti prin care sa le explicati ca locatia nu ne permite "vitejii" de orice fel si nu vrem ca aceasta cursa sa se sfarseasca tragic ! Vor fi multi oameni nevinovati in pubic care vor veni acolo cu gandul sa vada cursa nu sa plece acasa cu salvarea sau , Doamne Fereste , si mai grav intre 4 blani.

Va multumim si sper sa nu intelegeti gresit acest post !
__________________
Many Hearts But One Soul - ACS Ghost Racing Team !
Al3xius is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -