salutare
sincer nu stiu care e cea mai modificabila masina dar cred ca cu un passat peste an 2000 si putina imaginatie, si ceva banuti poti face un aspirator destul de simpatic.
Cam asta e parerea mea!
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
O sa faci un Passat sport cu multa imaginatie...
Masina aia e urata ca porcu` .Parerea mea!
Parca au avut o lipsa subita de imaginatie cand au facut-o.Masina de batrani :P
__________________ Stock is for woosies Smoking is for woosies
The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
Cele mai modificabile masini sunt cam astea:VW GOLF, HONDA CIVIC,BMW E36,si PEUGEOT 106 pt un tuning mai excentric!
ohooo...ai avansat...ti-ai citit pm-u si te-ai uitat de vsmotor.asta e altceva.dar asta nu inseamna k un bmw e neaparat cea mai modificabila.un motor modificabil trebuie sa fie flexibil.ceea ce au in general japnozele.apoi e bine sa ai un motor turbo din fabrica pentru ca posibilitatile de upgrade sunt mult mai mari.
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
Quote:
Originally Posted by super26stars
o intrebare : peugeot 206 sau 307 nu e bun de tuning ?!
Un mic raspuns ai la postul #176.
Din pacate Peugeot pacatuieste prin motorizari destul de slabe ,al caror upgrade se face prin modificari serioase a componentelor stock (aici ma refer in special la benzinare) .
eu as zice ca orice masina ar putea sa fie...in topul celor mai modificate masini...dar ca o alegere....cred ca as merge pe calibra...am pus si cateva poze...multi sintre voi cred ca le stiti ...enjoy...
__________________ shopy vreau doua dacii tunate sa-mi fac de cap seara cand ies, una pe post de bmw alta pe post de mercedes