Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

View Poll Results: ce masina este cea mai ''modificabila''??
Dacia 37 6.83%
Oltcit 22 4.06%
Opel Kadett 6 1.11%
Opel Calibra 45 8.30%
Opel Astra 13 2.40%
Renault 5 27 4.98%
Honda Civic 69 12.73%
BMW seria 3 83 15.31%
VW golf 140 25.83%
Seat Leon 13 2.40%
Ford Focus 12 2.21%
Altele 39 7.20%
Masina pe care o conduc 36 6.64%
Voters: 542. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-09-06, 01:52   #121
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: cea mai ''modificabila'' masina ?

Americanii sunt inaintea cui???La ce???
Hahahaha
La cretinism si la McDonalds poate.
De aia sunt toti disperati dupa masini europene si asiatice.Nu uita ca si tu vii tot din Europa si poate inca mai mirosi...
Nu am nimic cu tine personal dar ar trebui sa intelegi ca inaintea tuturor in fiecare *** de razboi din lumea asta nu e un motiv de lauda.Eu cel putin consider America o tara de handicapati norocosi.Ce e mai trist ca sunt unii care considera ca americanii sunt un fel de zei cu un hamburger intr-o mana si un v8 in cealalta.
Mii de scuze pentru off-topic dar m-a umplut de draci aia cu "europa e de rahat".

The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
bluey is offline  
Old 11-09-06, 01:59   #122
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

bluey m-am referit la faptul ca europa e nashpa din cauza ca acolo orice faci la masina trebe so omologhezi si aici nu pentru nimanui nu-i pasa ,americanii pur sange sange sunt niste nulitati dar apreciez america pentru faptul ca aici nu se pune problema la modificari de masini ceea ce e fain dute in bucurestiu tau cu folie omologata si tot iei amenda asta e doar un exemplu
mai vrei si altele ?
draculas is offline  
Old 11-09-06, 02:03   #123
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Inseamna ca am inteles eu gresit.Imi cer scuze.Si din cate stiu din america vine termenul "street legal" deci nici acolo nu sunt toti de capul lor...
bluey is offline  
Old 12-09-06, 01:22   #124
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
...din america vine termenul "street legal" deci nici acolo nu sunt toti de capul lor...

Mda...nu vei vedea draquri de 2000 HP pe strada.
turbojack is offline  
Old 12-09-06, 10:57   #125
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ba buley street ilegal in sua inseamna motor de avion sau de dragster desteptule street legal este tot ce-i bagi combustibil normal da ce stii tu probabil ca smartu ala e la limita de street legal nu ?
draculas is offline  
Old 12-09-06, 12:18   #126
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by draculas View Post
ba buley street ilegal in sua inseamna motor de avion sau de dragster desteptule street legal este tot ce-i bagi combustibil normal da ce stii tu probabil ca smartu ala e la limita de street legal nu ?
Din cate stiu eu nu este street legal inca la voi...Consuma prea putin si nu are bare de juma de metru in fata si in spate.Am auzit ca si americanii fac masini ...:P
bluey is offline  
Old 12-09-06, 12:41   #127
Nautilus

Stage 5

Quote:
europa e de rahat si de aia americani sunt inaintea tuturor
La cat de tare se dusmanesc americanii si europenii de 5 ani si o zi incoace, ai zice ca niste europeni le-au bubuit Turnurile

~Nautilus
Nautilus is offline  
Old 12-09-06, 15:18   #128
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

mai stii poate poate oricum smartu nu e pt usa din cauza ca nu este sigur aici se circula cu viteza si smartul in caz de impact se transforma in ceva nedefinit pe asfalt dimpreuna cu soferu si pasageru si bari de alea nu se mai fac gigele de multi ani de zile ! a fost odaca ca`n povestii daca cunosti zicala!
de ce crezi ca firme ca peugeot renault opel nu sunt aici pentru ca nu sunt sigure ! aici au alte standarde fatza de care euroncap este un fel de rahat in ploaie !
draculas is offline  
Old 12-09-06, 16:10   #129
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
mai stii poate poate oricum smartu nu e pt usa din cauza ca nu este sigur aici se circula cu viteza si smartul in caz de impact se transforma in ceva nedefinit pe asfalt dimpreuna cu soferu si pasageru si bari de alea nu se mai fac gigele de multi ani de zile ! a fost odaca ca`n povestii daca cunosti zicala!
de ce crezi ca firme ca peugeot renault opel nu sunt aici pentru ca nu sunt sigure ! aici au alte standarde fatza de care euroncap este un fel de rahat in ploaie !
Foarte tare.Ce masina americana zici ca ai?Ce masina americana este in topul acesta?Ce masina americana zici ca reuseste sa faca un viraj cu viteza mai mare de 10Mph?Ce masina americana zici ca reuseste sa scoata niste cai putere dintr-un motor cat de cat decent (sub 5000Cmc)?Cred ca nu are rost sa continuam discutia asta.Cel putin nu aici.Cat despre "americanii sunt cei mai tari" eu zic ca ai gresit forumul.SAU POATE MI SE PARE!!!
bluey is offline  
Old 12-09-06, 17:45   #130
Nautilus

Stage 5

Quote:
aici se circula cu viteza
Ma indoiesc ca-i intreceti pe nemti sau italieni

Quote:
Ce masina americana zici ca reuseste sa faca un viraj cu viteza mai mare de 10Mph?Ce masina americana zici ca reuseste sa scoata niste cai putere dintr-un motor cat de cat decent (sub 5000Cmc)?
Cadillac Allante/Seville/STS, Oldsmobile Aurora, mai multe modele de Corvette, mai multe modele de Mustang, Pontiac Solstice si cu ceva ani in urma Fiero etc etc (raspund in locul lui ca sa nu va certati pana maine, ca doi chiori, si sa se mai bage si altii )

~Nautilus
Nautilus is offline  
Old 12-09-06, 18:03   #131
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Nautilus View Post
Ma indoiesc ca-i intreceti pe nemti sau italieni

Cadillac Allante/Seville/STS, Oldsmobile Aurora, mai multe modele de Corvette, mai multe modele de Mustang, Pontiac Solstice si cu ceva ani in urma Fiero etc etc (raspund in locul lui ca sa nu va certati pana maine, ca doi chiori, si sa se mai bage si altii )

~Nautilus
Hahaha
Deja ai adunat spuma cu Mustang si Corvette.Pontiacul Solstice este prea european ca sa fi american parca era facut pe aceeasi platforma cu Opel Speedster.Si oricum nu ma refeream la barci cand am zis masini :P
Cu asta am incheiat.Scuze de off-topic.
bluey is offline  
Old 13-09-06, 11:26   #132
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

o masina care chiar poate si are motor decent este DODGE NEON SRT-4 cauta poze si vezi ce se poate face dintr-un motor de 2.4 litri in sua mai smart driver mustangu e perimat deja corvette a devenit masina de batrani iar ca tot mi-am adus aminte mai e o masina si anume chevrolet cobalt ss motor de 2.4 l mere de rupe dar ce stii tu bai petrea aici sunt masini pentru toate gusturile ! a sa nu uit de chevrolet malibu sau de cadillac CTS-V daca ai auzit de asa ceva e adevarat e mare dar ...
intr-un cuvant esti HABARNIST nu te supara ca-ti spun dute si lustruieste smartu ala si lasa pe altii sa vorbeasca despre masini !
draculas is offline  
Old 13-09-06, 11:56   #133
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
o masina care chiar poate si are motor decent este DODGE NEON SRT-4 cauta poze si vezi ce se poate face dintr-un motor de 2.4 litri in sua mai smart driver mustangu e perimat deja corvette a devenit masina de batrani iar ca tot mi-am adus aminte mai e o masina si anume chevrolet cobalt ss motor de 2.4 l mere de rupe dar ce stii tu bai petrea aici sunt masini pentru toate gusturile ! a sa nu uit de chevrolet malibu sau de cadillac CTS-V daca ai auzit de asa ceva e adevarat e mare dar ...
intr-un cuvant esti HABARNIST nu te supara ca-ti spun dute si lustruieste smartu ala si lasa pe altii sa vorbeasca despre masini !
Iti multumim pentru felul in care ti-ai evidentiat intelectul de "american"...
Daca ai ceva cu europeanul de mine spune-mi pe PM te rog.Nu este nevoie sa vada tot forumul elucubratiile tale.Imi cer scuze in fata celor care au fost nevoiti sa citeasca asta pe un forum de oameni pasnici.
bluey is offline  
Old 13-09-06, 12:05   #134
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

This dual overhead cam, 16-valve powerplant produces 148 ********** and 152 lb.-ft. of torque. Get it on LS, LT and LTZ models.Motorul de 2,2.
Si
With 173 **********, this dual overhead cam, 16-valve High Output engine gives SS Coupe and Sedan improved performance with a peak torque of 163 lb.-ft. at 4800 rpm.Motorul de 2,4.

Cred ca un 2.0 TDI de Volkswagen are performannte mai bune.
Dar VAI!!! INCREDIBIL!!! Este acelasi motor de pe Opel.Si acel 2l turbo 205hp ) este un motor care ar putea avea foarte bine si 10 ani vekime.Impresionant.Designul pot sa jur ca e identic cu al unui Astra Bertone.Tot european si el dar de generatie veche.
Te rog daca mai ai reply-uri pentru mine personal da-le pe PM.
bluey is offline  
Old 13-09-06, 19:05   #135
Nautilus

Stage 5

Moderatorii sunt rugati sa stearga penibila tentativa de flame intre draculas si bluey.

~Nautilus
Nautilus is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -