Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
View Poll Results: ce masina este cea mai ''modificabila''??
|
Dacia
|
|
37 |
6.83% |
Oltcit
|
|
22 |
4.06% |
Opel Kadett
|
|
6 |
1.11% |
Opel Calibra
|
|
45 |
8.30% |
Opel Astra
|
|
13 |
2.40% |
Renault 5
|
|
27 |
4.98% |
Honda Civic
|
|
69 |
12.73% |
BMW seria 3
|
|
83 |
15.31% |
VW golf
|
|
140 |
25.83% |
Seat Leon
|
|
13 |
2.40% |
Ford Focus
|
|
12 |
2.21% |
Altele
|
|
39 |
7.20% |
Masina pe care o conduc
|
|
36 |
6.64% |
24-01-07, 16:37
|
|
Stage 4
|
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
Quote:
Originally Posted by Eagleee
Eu tot ma uit pe forum si inca nu am gasit pe nimeni cere sa proecteze si sa faca ce vrea (ma refer la piese)...numia incearca, ce cu ce potriveste, asa poti ajunge la un nivel...cu "aplicari"
Eu cand vorbesc despre tuning ma refer la 2 luni de proiectat, 1 luna calculat, si 2-3 luni de manufacturat si comandat piasele.
Apropo, maine soseste motrul meu deja am un caiet plin de calculatii...acuma comand piesele si pun comandal a ateliere cum si ce tre facut...spar sa obtin peste 200cai din motorul 1.4 litru
Daca pe cineva intereseaza...poate sa fac un blog pe forum despre cum este facut motorul...
|
Eu tot ma uit pe forum si inca nu am gasit pe nimeni care sa scrie cum scrii tu. Tu nu ai idei proaste dar concentreaza-te si la scris putin.
|
|
|
24-01-07, 17:43
|
|
Stage 5
|
Nu stiu ce sa fac...cam la 4-5 topicuri am dezvaluit ca nu sunt roman, sunt maghiar si in 2-3 ani nu am reusit sa invat mai multa romana decat atata...si pe deasupra asta stau de 4 ani in ungaria=romana 0...
daca cineva este interesat de ce scrie incearca si intelege...
si eu tre sa citesc tampenii...dau capul in perete...ma doare inima de multe ori...ce sa fac...
macar eu incerc sa nu scriu tampenii, si daca nu e corect (gramatic) ce scriu eu...n-am ce face.
Daca va tine cititi, daca nu treceti peste...
sa pun o poza ca "UNGURU BULAN" ???
|
|
|
24-01-07, 19:33
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Quote:
Nsunt maghiar si in 2-3 ani nu am reusit sa invat mai multa romana decat atata...si pe deasupra asta stau de 4 ani in ungaria
|
PAi atunci schimba locatia din CLUJ in altceva
back to topic :
ma asteptam ca bmw sa fie pe locul 1 pt ca in orice colt al forumului te uiti ,cum zicea un prieten, vezi numai ''BMW RULZZZZZZZZ''
|
24-01-07, 21:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
PAi atunci schimba locatia din CLUJ in altceva
back to topic :
ma asteptam ca bmw sa fie pe locul 1 pt ca in orice colt al forumului te uiti ,cum zicea un prieten, vezi numai ''BMW RULZZZZZZZZ''
|
Eu inca ma simt ca apartin acolo...
Nu asi da cetatenia romana nici pentru 5 ungare...
Dar asta e parerea mea...
|
|
|
24-01-07, 22:35
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Quote:
Nu asi da cetatenia romana nici pentru 5 ungare...
|
In cazul asta da-mi voie sa TE FELICIT RESPECTUOS
continuam in alta parte ca aici suntem OFFTOPIC !
|
|
|
25-01-07, 11:36
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [SKODA]
|
O intrebare...de ce nu sa pus in poll si Skoda= Vw+Audi+Skoda....
Eu unu zic ca e o masina usor de modificat si cu multe performante...o zic din propria experienta...nu zic ca e cea mai frumoasa...dar zic ca daca ai gust si cap...poti scoate ceva frumos dintro skoda
|
|
|
25-01-07, 21:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
O intrebare...de ce nu sa pus in poll si Skoda= Vw+Audi+Skoda....
Eu unu zic ca e o masina usor de modificat si cu multe performante...o zic din propria experienta...nu zic ca e cea mai frumoasa...dar zic ca daca ai gust si cap...poti scoate ceva frumos dintro skoda
|
si eu zic k are dreptate baiatu... poti sa modifici mult si la o Skoda... si ce tine de desig si ce tine de performantele motorului!
|
|
|
25-01-07, 22:22
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
|
SKODA ... felicia ( 1994 - 2001) , octavia ( 1996 - > ,fabia (1999 - > , superb (2002 - >
altele demne de considerat mai sunt ?
avand in vedere ca sunteti posesori de octavia amandoi si ca aveti 20 de ani si ca skoda nu are o traditie in domeniul tuningului + avand in vedere la ce se refera topicul ->
Quote:
, toti am crescut cu o dorintza , cu o masina in cap , pe care am considerat-o MAMA.
Traim in Romania deci m-am abtinut sa adaug la optiuni masini gen Skyline sau Supra sau alte marci cu renume in lumea tuningului.
As dori sa va argumentati raspunsul si cine stie poate prin asta .. ''juniorii'' forumului vor avea o chestie dupa care sa se ghideze mai incolo
?
|
cred ca asta va raspunde la intrebare !
|
|
|
25-01-07, 23:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
SKODA ... felicia ( 1994 - 2001) , octavia ( 1996 - > ,fabia (1999 - > , superb (2002 - >
avand in vedere ca sunteti posesori de octavia amandoi si ca aveti 20 de ani si ca skoda nu are o traditie in domeniul tuningului + avand in vedere la ce se refera topicul ->
cred ca asta va raspunde la intrebare !
|
tinand cont ca Skoda este conceputa si creeata de VW si AUDI...te cam contrazici singur...
si skoda a aparut cu mult timp inainte ca VW sa scoata ceva pe piata
|
|
|
26-01-07, 01:16
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
tinand cont ca Skoda este conceputa si creeata de VW si AUDI...te cam contrazici singur...
si skoda a aparut cu mult timp inainte ca VW sa scoata ceva pe piata
|
skoda a fost preluata de VAG in 91
pt ca este una din cei mai vechi producatori auto asta nu inseaman ca are traditie in lumea tuningului (caci despre asta se vb aici) !
deci nu vad unde '' ma contrazic''
|
|
|
26-01-07, 12:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
skoda a fost preluata de VAG in 91
pt ca este una din cei mai vechi producatori auto asta nu inseaman ca are traditie in lumea tuningului (caci despre asta se vb aici) !
deci nu vad unde '' ma contrazic''
|
sincer...nush de ce cred dar u esti genul de om care daca nu aude ce vrea...sare in sus...si da imi sustin ideea...skoda este o masina fff usor de modificat...si are niste forme foarte propice pentru tuning...interior exterior si performante...iti arat skode care bat multe VW-uri la tuning, la performante si etc...
deci inca odata....iti spun ca Skoda are motor, caroserie si piese de VW si AUDI!!!!!! deci skoda =3 masini... ...si nu trebuie sa "cresti cu o masina in cap" ca sa ai gust la tuning....ca nu este ea o masina famata si etc...asta nu conteaza...gusturile nu se discuta!!!!
|
|
|
26-01-07, 12:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
adica prietene?
|
|
|
26-01-07, 13:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
eu prin tuning inteleg modificarea motorului si prin styling restu... de unde incepe traditia la tuning WOB? huh?, din ce an, de la ce razboi, batalie, revolutie, revelion??? peste 90% din cei care au auzit termenul TUNING (nu inteles, e o diferenta) il asociaza cu aparitia filmului the fast and the furious cand toti baietzasii , dupa ce vizionau filmu se urcau in masini si se credeau in niste avioane. in fond si la urma urmei daca exista banu, se poate face orice! hai sa ne rezumam fiecare la ciocanul sau si sa-l modificam cum vrea creieru, in primul rand sa-ti placa tie si apoi altora...si pt cei care sunt obsedati de o singura marca de masina... ba oameni, treziti-va! sunt si alte treburi mai importante, pt multi masina a ajuns o obsesie...v-am lasat
|
|
26-01-07, 18:39
|
|
Stage 5
|
Am si eu o parere in privinta Skoda, este cert ce e la fel cu passat si cu golf...
Dar asta nu inseamna ca arata cel putin atata de bine...interior...varza, plin de plastic (sa nu zic nimic de calitate si de feeling), nu ma refer la ultima generatie de octavia, ci restul masiniler facute de skoda.
Exteriorul...mai lasa, este conceput de a fi o masina "ieftina", asa si arata, nu esta facut asa incat sa fie mai frumoasa dacat passatul si sa nu vorbin despre A4...
La motor, ma rog, se poate orice, chear si R32 cu biturbo...sa mai facut la golf 4. Suspensie tot asa, ce vrei se poate.
Poti chimba exteriorul radical, interiorul la fel (bord de TT)
Si unde ajungi? poti zece ca ai investit 50.000euro intr-o masina care la start valora 10.000 (dupa tot madificarile vaporeaza 25000) si se numea Skoda...ma rog.
Daca nu esti pasionat rau de tot de Skoda si vrei neaparat tuning sa ei alta masina!!!
|
|
|
26-01-07, 18:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Da, Felicia I (1959-1964), 110R (1970-1980), 130R (1984-1989). Greutatea lor redusa si constructia ingenioasa a sasiului si suspensiei permit modificarea la acelasi nivel ca in cazul unei Broscute, Fiat 850 sau Renault 5
~Nautilus
|
|
|
|
|