Caut om cu spatiu curte/garaj/hala/etc in Timisoara sau apropiere pentru a face un miniatelier de reconditionari masini americane/oldtimere. Eu am un Buick Electra partial reconditionat si un Cadillac De Ville V8 pentru piese. Mai multe detalii putem vorbi pe PM sau e-mail : motorangel@gmail.com sau la telefon 0721291749 Florin.
Va astept pe contul de facebook in grupul desckis de mine cu cate o foto si o parere de ce ati vazut sau stiti despre masinile americane. Mie imi plac foarte mult si apreciez mult pe cine are si isi permite o asa masinuta.Desi sunt fata ma pricep ceva la masini.... va astept .linkul nu merge aici cautati dvs chiar asa Masini Americane. http://www.*************/home.php?sk...617263417&ap=1
Au devenit din ce in ce mai raspandite masinile americane in Romania ... zilele trecute am vazut un Pontiac FireBird si un Chevrolet Corvette ... In focsani eu un Ford Mustang ( nush anu ) unu alb , e super intretinut .... sa vad daca il prind il fotografiez ....
de un pontiac rosu stii ceva tot in focsani in zona sud !! firebrid e modelul.
pam pam ... un filmulet din weekendul trecut cand am facut un mic upgrade la un Pontiac Trans Am WS6 cu un motor L98, respectiv chiulase de aluminiu + evacuare completa Magnaflow + multe alte piese ... toate comandate de pe Summit Racing.
A fost un eveniment organizat la Romexpo weekendul trecut. Am anuntat aici ca o sa fie masini americane prezente precum si locatia standului dar postul a fost sters de catre administratori.
A fost un eveniment organizat la Romexpo weekendul trecut. Am anuntat aici ca o sa fie masini americane prezente precum si locatia standului dar postul a fost sters de catre administratori.
naspa rau bagama in lista ta de frends si anuntama cand e cate un eveniment plsss