Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 22-10-09, 13:49   #586
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]
Default Re: Masini Americane in Romania?

Quote:
Originally Posted by adi_adyta View Post
piese se gasesc , traiasca ebay, eu mi-am comandat aproape tot ce am avut nevoie acolo.
si mai exista multe magazini online pt fiero, unde gaseste toate piesele , originale sau s.h.
Quote:
NU CHIAR. EU MI-AM COMANDAT TRENUL DE PINIOANE SI M-A COSTAT CU TOTUL 500 USDDE LA GETRAG
Quote:
ma , nu il mai stiu , ca am cam cautat vreo 2 saptamani pana am gasit ce imi trebuia, dar ca linie de plecare tot ebay.com am folosit si am ajuns acolo din pura intamplare sau noroc.
Cyber Wins !
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 22-10-09, 14:00   #587
adi_adyta

Stage 2

adi_adyta's Avatar

ca magazin online incearca fierostore.com
adi_adyta is offline   Reply With Quote
Old 22-10-09, 14:20   #588
CyberCSX
Banned

Stage 5

eu aici, ca cei mai mari si mai tari oferitori de piese īi am pe KTS American Parts:

www.kts.de

si la astia..............."ceata locala" cu toate ca sīnt singura reprezentata directa pt. Europa. la ceilalti, se gasesc dar numai SH si asta foarte putin.

Quote:
ca magazin online incearca fierostore.com
Da dar uite, vezi, si astia sīnt īn SUA si taxele de transport te rupe nu alta. Daca-mi cumpar de ex. un motor nou la astia + taxa de transport, ma costa toata povestea cīt un fiero īntreg la pret de lista. Rentabilitate = ZERO

Last edited by CyberCSX; 22-10-09 at 14:24.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 22-10-09, 14:38   #589
Antilles
Opel Driver

Stage 5

Antilles's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
[Nissan]
[Honda]

Se gasesc piesele....chiar usor unele...insa preturile pot sa fie uriase, stai sa ai nevoie de piese mai "complicate" si mai discutam.

Nici eu nu vreau sa-ti stric afacerea, mie personal imi place masina, dar trebuie sa te corectez, preturile acelea pe care le-ai vazut tu sunt pt. masini reconditionate perfect, motorizarile V8....deci nu SE-ul V6, care, daca vrei,iti aduc 4 bucati in 5000 Euro.

Singura justificare a pretului la tine este taxa de poluare, care cred ca este uriasa avand in vedere ca intra probabil la non-euro.
Antilles is offline   Reply With Quote
Old 23-10-09, 11:02   #590
adi_adyta

Stage 2

adi_adyta's Avatar

al meu este gt. este mare diferenta intre se si gt.si cum enormal la romani o baga la non euro , cu toate ca ea saraca are catalizator euro 2,noroc ca a mea este inmatriculata pe ro.
Old 23-10-09, 14:52   #591
CyberCSX
Banned

Stage 5

Euro 2 pe dracu. Ai vrut sa spui EURO 1.
E Euro 2 numai daca o modifici si o reomologhezi.

Daca ai cumparat-o gata modificata, ai avut noroc.
Din fabrica au toate NUMAI europeanul EURO 1.
Old 23-10-09, 17:28   #592
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Cyber ti-am dat un PM recent, dar vad ca m-ai ignorat.

In fine, vreau sa vad intreb de Cadillac Eldorado 95-99... ca ma bate un gand. Ma intereseaza doar varianta in 2 usi. Are cineva oarece experienta cu ele?

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 23-10-09, 17:38   #593
CyberCSX
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
Cīnd?

eu am primit 2 PM-uri si astea se refereau la noua serie Knight rider Alt ceva n-a fost īn acont si astea 2 vechi le-am sters.
Old 23-10-09, 18:25   #594
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

de vreo saptamana, in legatura cu o cutie de Saab...
Old 23-10-09, 23:20   #595
KSTM

Stage 3

KSTM's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:

In fine, vreau sa vad intreb de Cadillac Eldorado 95-99... ca ma bate un gand. Ma intereseaza doar varianta in 2 usi. Are cineva oarece experienta cu ele?
eu eu eu!!! :P
daca nu ma insel, 8th a venit numai coupe (ETC, adica Eldorado Touring Coupe si ESC, adica Eldorado Sports Coupe)
ca idee, generatia a 8-a de eldorado e tzapana. am avut ocazia sa conduc vreo 2 ani una (ETC, 4.6L V8, 295 de cai), si una peste alta am fost multumit. inclusiv de consum, care nu sarea de 14 mixt. insa, inca o data, 4.6 l V8...
acum depinde ce te intereseaza pe tine sa afli despre ED...

KSTM is offline   Reply With Quote
Old 23-10-09, 23:51   #596
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Acum am remarcat si eu ca vine doar in 2 usi, varianta in 4 banuiesc ca e STS, doar dupa aspect luat.
Ma intereseaza detalii despre intretinerea masinii, sunt scumpe piesele? E solida masina? Cel putin din imagini pare foarte bine facuta.
Tot la 4.6 ma gandesc si eu, si la consum ma mira, peste tot unde am vazut e dat 21 interior. Oricum, avand in vedere ca masina mea de acum consuma 16-17 in oras, n-ar fi chiar mare diferenta.
Old 23-10-09, 23:57   #597
Antilles
Opel Driver

Stage 5

Antilles's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
[Nissan]
[Honda]

Quote:
al meu este gt. este mare diferenta intre se si gt.si cum enormal la romani o baga la non euro , cu toate ca ea saraca are catalizator euro 2,noroc ca a mea este inmatriculata pe ro.
Ai dreptate, imi cer scuze, al tau este intradevar GT(daca este din 86 si nu 85), dar tot ramane problema cu piesele, vad in posturile tale ca cautai de zor piese si probabil inca nu ai reusit sa le iei...

Scuze daca sunt enervant, dar nu-mi pare ok sa incerci sa vinzi ceva fara sa dai TOATE DETALIILE CORECTE despre ceea ce vinzi
Antilles is offline   Reply With Quote
Old 24-10-09, 17:26   #598
adi_adyta

Stage 2

adi_adyta's Avatar

sincer nu ii mai trebuie nimic . problema care am avut-o am rezolvat-o. era vorba de un sincron din cutia de viteze. cum nu am gasit doar sincronu , am luat tot trenul de pinioane.. asa ca , masina este in perfecta stare de functionare.
alte probleme ascunse nu are.
Old 30-10-09, 21:51   #599
KSTM

Stage 3

KSTM's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Acum am remarcat si eu ca vine doar in 2 usi, varianta in 4 banuiesc ca e STS, doar dupa aspect luat.
Ma intereseaza detalii despre intretinerea masinii, sunt scumpe piesele? E solida masina? Cel putin din imagini pare foarte bine facuta.
Tot la 4.6 ma gandesc si eu, si la consum ma mira, peste tot unde am vazut e dat 21 interior. Oricum, avand in vedere ca masina mea de acum consuma 16-17 in oras, n-ar fi chiar mare diferenta.
pai piesele nu ar fi scumpe, mai scump e transportul. daca te pune necuratu' sa te duci la romani in magazine sa intrebi de piese, ai pus-o... te jecmanesc astia de nu ai aer. insa nu o sa ai ocazia sa schimbi prea multe piese, ca e tzapana masina. nu scartaie, nu bate, nu troncane, trage tare si te duce unde ai nevoie. mie mi s-a parut o masina sigura, din toate punctele de vedere. in ceea ce priveste consumul, mie mi-a consumat atat la stilul meu de mers (in limitele de viteza, fara sa o turez inutil si fara sa ma dau la ea), poate la tine o consuma altfel, na...
una peste alta, e o achizitie. oricum mult peste europene si japoneze din aceeasi clasa...
KSTM is offline   Reply With Quote
Old 01-11-09, 17:22   #600
fester

Stage 3

fester's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[CHEVROLET]

Salutare,

revin cu primele poze dupa mult timp
masina este aproape gata, nici mici probleme cu aprinderea dar care vor fi rezolvate in primavara. A durat cam 2 ani si sper sa va placa ce a iesit.

https://forum.4tuning.ro/568-old-scho...-a/page-2.html
- Copyright 2024 4Tuning -