Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-08-08, 03:18   #76
Insanerzw

Stage 5

Insanerzw's Avatar

Default Re: Alergat de tigani cu un c220

Sa nu fac offtopic apropo de ce zicea cineva ca romanii nu se ajuta intree ei la greu eram in 381 la kre imi suna tel si 4 tiagni m-au vazut am inkis convorbirea la kre imi baga unu din ei mana in buzunar si eu o aveam in buzunar mana si imi pune cutitu si zic eu tare "Ia ma mana din buzunar ...iar va este foame" ma asteptam la cva gen : lasal in pace pe copilll...si ce credeti nu nu a fost asa au tacut toti ei tiganosi au inceput sa rada si asaa am ramas fara N73/....si ink o faza eramcu tata cu bicicleta ma plimbam la kre in dreptul nostru se opresc 3 prosti cu o caruta de dacie 1300 si scoate bata la tata . eu eram in spatele tatalui mei si vazand ca vrea sa ii dea o bata( nuj cu ce motiv poate...distractie prostie nu stiu) ii pun mana pe bata si strig la tata fugi , eu ramasesem cu bata lu ala am aruncat=o si am fugit pe stradute...si peste ceva timp l-am sunat pe tata sa ii zic unde sa ne intalnim.....deci cu tiganii nu este de joaca...daca puteti sa ii incingeti...RUPETI-le oasele...a zis bn cineva ca e buna faza cu masina sa ii calci scz de offtopic

Respect the rules of this forum, not only we always be the weakest!
Insanerzw is offline  
Old 09-08-08, 08:50   #77
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Tu ai stat sa iti bage ala mana in buzunar sa iti ia telefonul ? Pai eu in locul tau muream cu ei acolo de gat

... se opresc 3 prosti cu o caruta de dacie 1300 - adica orice posesor de dacia 1300 e prost ?

si faza cu bata, daca era sa il loveasca pe tatal tau, el nu se apara si el ? mai ales ca, copilul sau ( adica tu ) se afla langa el, te lasa pe tine acolo si fugea pe stradute ...
Daniel_Toa is offline  
Old 09-08-08, 11:21   #78
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

good point Daniel..mi-ai luat-o inainte!

... stai asa ca nu am inteles.. erai intr-un autobuz sau ceva de genul? si ti-au pus cutitul? frate.. era multa lume acolo..doar nu crezi ca aia te-ar fi taiat , te-ar fi omorat.. si pe urma stateau calmi si asteptau sa coboare la ultima statie

dolb is offline  
Old 09-08-08, 12:34   #79
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa View Post
... se opresc 3 prosti cu o caruta de dacie 1300 - adica orice posesor de dacia 1300 e prost ?
Fara suparare , dar aveti un stil de a interpreta lucrurile...
Oxide is offline  
Old 09-08-08, 13:52   #80
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oxide View Post
Fara suparare , dar aveti un stil de a interpreta lucrurile...
Fara suparare,dar cred ca unii ar trebui sa invete sa scrie corect inainte sa posteze
kidu2006 is offline  
Old 09-08-08, 14:03   #81
Insanerzw

Stage 5

Insanerzw's Avatar

Thumbs down Re: Alergat de tigani cu un c220

Fratilor nu o mai luati voi inainte tata nu ii vazuse ca mergeau mai incet ca el ca sa nu ii vada si eu dak eram in spatele lui logic ce era sa fac sa stau sa ma uit la el cum si-o ia?? SI nu am zis ca oricine are 1300 da cand zic caruta bagai pumnu in tabla aia era plina de RUGINA si tata are dacie da este impecabila... asa ca nu mai credeti voi ce vreti ..ganditi-va de 1000 de ori inainte sa criticati...ca la nervi si voi ziceati la fel...
Insanerzw is offline  
Old 09-08-08, 14:36   #82
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Chiar ca muream de gat cu ei. Treaba similara cu mana in buzunar . Exact dupa ce ma mutasem in Bucuresti, eram in metrou si intre Tineretului si Unirii mi-a bagat un "nigger" mana in buzunar sa ma faca .
Taicamiu nu m-a invatat sa omor lumea pe strada, dar m-a invatat sa am la mine intotdeauna un spray, de preferat in buzunarul drept de la hanorac, geaca, blugi .
Am reactionat, scotand spray-ul si parfumandu-l pe om in metrou .

Nu e o investitie enorma, cateva zeci de roni dar de multe ori te poate scoate din multe situatii .
Old 09-08-08, 14:47   #83
Insanerzw

Stage 5

Insanerzw's Avatar

Quote:
Originally Posted by BC-20-LET View Post
Chiar ca muream de gat cu ei. Treaba similara cu mana in buzunar . Exact dupa ce ma mutasem in Bucuresti, eram in metrou si intre Tineretului si Unirii mi-a bagat un "nigger" mana in buzunar sa ma faca .
Taicamiu nu m-a invatat sa omor lumea pe strada, dar m-a invatat sa am la mine intotdeauna un spray, de preferat in buzunarul drept de la hanorac, geaca, blugi .

Nu e o investitie enorma, cateva zeci de roni dar de multe ori te poate scoate din multe situatii .
Ai dreptate ...eu ce era sa fac daca nimeni nu sa bagat? sa ma taie pt un tel.. dal drq e mai imp sanatatea
Insanerzw is offline  
Old 09-08-08, 16:12   #84
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Quote:
Originally Posted by BC-20-LET View Post

Si pe langa niggerul parfumat,nu au inhalat si altii din sprayul tau?
kidu2006 is offline  
Old 09-08-08, 16:19   #85
Insanerzw

Stage 5

Insanerzw's Avatar

Or fi inhalat si alti dar nu asa ca cel pe care pusese tinta asa merita tiganii bine nu toti nu fac rasism ca si eu am prietenii tigani uni dintre ei dar nu sunt asa frate...isi da si camasa dupa ei ca sa te ajute
Insanerzw is offline  
Old 09-08-08, 19:15   #86
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Ba da, aproape tot vagonul s-a dat jos la unirii dar ce era de facut, de sarit la bataie sar doar daca sunt agresat (autoaparare) .
Ce era sa fac, ca sa-i scutesc pe restul pasagerilor, sa-l iau pe ala la bataie sa ajung pe urma in instanta, ca el a vrut sa ma fure(evident nu ar firecunoscut) si sa ajung sa-i platesc daune ...
Kid-ule, sper ca intelegi esenta .
BC-20-LET is offline  
Old 10-08-08, 02:21   #87
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

faza cu tigani azi...ma plimbam linistit cu scuteru...cand vad vreo 5-6 gabori d-aia cu palarie...adica d-aia care fac burlane...cu femei cu tot..isi carau pumni in mijlocu strazii..dar rau...cel mai mult imi place ca ei nu stiu sa se bata dau in prostie mi-am vazut de drum dupa 10 minute m-am intors, era politia cu jandarmeria erau arestati aia...si unu din ei pe jos intins..din cate am vazut eu nu cred ca mai respira..oricum nu il baga nimeni in seama, zacea pe jos p-acolo...

Iubiţi-vă BMW-urile vechi, că altele la fel nu se mai fabrică !!!

NU exista viata dupa kitul de M de la BMW !!!
69WRX is offline  
Old 11-08-08, 18:06   #88
Strainger

Stage 5

Strainger's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

Am patit si eu o chestie de genu ala, in autobuz raspund la un lg prada, mai incolo vreo 5 tiganusi ma vad si cand ma dau jos se dau si ei si se iau dupa mine, la un colt de strada unde nu trecea nimeni ma agata si da sa ma caute prin buzunare am ripostat si unu a scos un briceag sa ma taie, atunci am ripostat si eu cu arma din dotare. Ei au fugit iar eu am plecat mai departe.
Am pistol cu aer comprimat si permis port arma
Strainger is offline  
Old 11-08-08, 20:53   #89
Insanerzw

Stage 5

Insanerzw's Avatar

Ai scapat ieftin la miine a fost dauna n73...10 mil la liber 8 la abonament
Insanerzw is offline  
Old 13-08-08, 01:49   #90
Strainger

Stage 5

Strainger's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

Azi mergand pe un drum mai putin populat pe unde langa niste blocuri sunt case tigani ( dupa mine cred ca erau de 17 20 de ani sa zicem vreo 5) vazui cum cativa o talharea pe una, (17 ani jumate) i-am lasat m-am luat dupa ei dupa ce au luat de la aia ce avea prin buzunare si i-am vazut cum imparteau prada dupa un bloc am scos pistolul din teaca am tras un foc in o cutie de bere facand gaura am luat absolut tot ce aveau aia, am cautato pe aia care plangea la o scara din apropiere dupa telefonul ei, i innapoiez lucrurile si ii mai dau si 10 lei de cheltuiala si am plecat acasa.
ps: Nu ii sufar pe aia si multumesc lui Doamne doamne de noul meu telefon samsung U600 si 30 de lei de cheltuiala
Strainger is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -