Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-06-08, 03:38   #1
d0r1n

Stage 3

d0r1n's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Alergat de tigani cu un c220

veneam si eu linistit de la bazin de la floreasca cand vis-a-vis de politlinica de la titan iese un c220 din parcare fara sa se asigure fara nimic .. pun frana , urla cauciucurile reusesc sa il evit dupa care ii dau flash-uri... toate 'bune' pana aici. Il depasesc si ii da omu talpa se pune langa mine si scoate toporu pe geam si da cu el ....trag stanga iau bordura un pic.. dupa care forta la saracu tico pitico ajung la cara la intersectie amandoua semafoare si inainte si stanga rosi... ma bag pe banda din stanga k era libera si cand ma uit in dreapta , omu vroia sa o traga in fata mea ... ii dau forta trec pe rosu ajung la statuie la salajan dau sa fac stanga la prima straduta ...surpriza o dacie si ea sa faca stanga reusesc sa o evit ii dau forta o iau pe stradute si scap de nebunii ! am avut noroc k el avea masina mare si nu a avut cum sa se bage de ala cu dacia
sincer mi-a placut ) am avut noroc k nu a scos pistolu pe geam si a scos toporu ) ! iubesc ticozauru ma scapat de taieturi ) si baiatu cu dacia sa te ajute Dumnezeu
d0r1n is offline  
Old 22-06-08, 07:52   #2
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: Alergat de tiganii cu un c220

ia-ti un pistol. si cand el scoate toporul tu scoti pistolul , sa vezi cum dupa il fugaresti tu
shadowro is offline  
Old 22-06-08, 12:07   #3
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

nu ai luat nr?faci plangere la politie,ceva ,
gandestete ca poate nu esti singuru care a avut neplaceri cu ei
totusi se putea sa iasa urat

(esti cumva instructor la floreasca?)
mihai88 is offline  
Old 22-06-08, 12:14   #4
cubamarian

Stage 2

cubamarian's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[CITROEN]

Cumparati frate un pistol, eu asa am facut pentru a nu avea neplaceri cu astfel de specimene ca nu se pot numi fiinte umane, nu am avut pana acuma incidente si nici nu-mi doresc sa am, cine stie ce poate iesi. Politia nu le face nimic oricum. Ai grija de tine.
cubamarian is offline  
Old 22-06-08, 12:23   #5
Ciupanezu_1987

Stage 4

Mai bine depui o plangere la Politie.

A avea un pistol este o mare responsabilitate, mai ales ca mai nou, daca somezi cu pistolul poti face puscarie, nu se mai da doar amenda.
Ciupanezu_1987 is offline  
Old 22-06-08, 12:37   #6
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by d0r1n View Post
veneam si eu linistit de la bazin de la floreasca cand vis-a-vis de politlinica de la titan iese un c220 din parcare fara sa se asigure fara nimic .. pun frana , urla cauciucurile reusesc sa il evit dupa care ii dau flash-uri... toate 'bune' pana aici. Il depasesc si ii da omu talpa se pune langa mine si scoate toporu pe geam si da cu el ....trag stanga iau bordura un pic.. dupa care forta la saracu tico pitico ajung la cara la intersectie amandoua semafoare si inainte si stanga rosi... ma bag pe banda din stanga k era libera si cand ma uit in dreapta , omu vroia sa o traga in fata mea ... ii dau forta trec pe rosu ajung la statuie la salajan dau sa fac stanga la prima straduta ...surpriza o dacie si ea sa faca stanga reusesc sa o evit ii dau forta o iau pe stradute si scap de nebunii ! am avut noroc k el avea masina mare si nu a avut cum sa se bage de ala cu dacia
sincer mi-a placut ) am avut noroc k nu a scos pistolu pe geam si a scos toporu ) ! iubesc ticozauru ma scapat de taieturi ) si baiatu cu dacia sa te ajute Dumnezeu
nice one.. am patit si eu ceva asemanator.. o las pe gagica acasa si tocmai avusesem o cearta si plec nervos cu scartait dupa loc.. in fata mea unu cu un e46 decapotabil.. erau 5 tigani borati si umflati in masina... se da unu jos si vine la mine..dau in marsarier ciuia..era un bou in curu meu.. plec pe contrasens..imi trage un scuipat ca aveam geamul deschis... fac sensul.. trec pe langa ei le trag la toti cate un scuipat... ma fugaresc... o iau printre blocuri pe drumuri de rahat mai ceva sa dau peste copii si scap de tigani

dolb is offline  
Old 22-06-08, 14:40   #7
d0r1n

Stage 3

d0r1n's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by mihai88 View Post
nu ai luat nr?faci plangere la politie,ceva ,
gandestete ca poate nu esti singuru care a avut neplaceri cu ei
totusi se putea sa iasa urat

(esti cumva instructor la floreasca?)

iti dai seama ca nu am mai apucat sa ma uit la numarul de inmatriculare ma uitam pe unde pot sa fug ) . O sa vad ce trebuie facut ca sa obtin actele pt portarma k in tara asta nu se mai poate. ( Nu sunt instructor cunosc pe cineva acolo)
d0r1n is offline  
Old 23-06-08, 00:47   #8
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]
Default Re: Alergat de tigani cu un c220

Ai scapat usor . . .oricum in general Mercedesu are prioritate indiferent de varianta mai ales daca are numere de franta si geamuri negre . . . sunt masinile de la lotul national de matematica . . erau suparati ca nu au castigat vreo olimpiada =))
Old 23-06-08, 00:53   #9
Cosmin*

Stage 5

Cosmin*'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

trebuia sa zici lotul national de limba si literatura romana ptr ca atunci te credeam asa cu lotul national de matematica nu prea merge ca stiu si ei sa numere banii pe care ii ciordesc
p.s bine ca ai scapat si eu cred ca aia au scos toporul pe geam ca sa te intimideze...ei credeau ca dak au un mercedes sunt regele soselelor..era frumos dak mai erai si u cu inca 2-3 masini si atunci sa ii ardeti umpic
p.s2 iati si tu un pistol cu aer comprimat...un ortopedic sa ai in masina...sau ce mai e misto aparat cu socuri electrice
Cosmin* is offline  
Old 23-06-08, 00:55   #10
d0r1n

Stage 3

d0r1n's Avatar

Member of:
[RENAULT]

o sa imi iau un pistol cel mai sigur
d0r1n is offline  
Old 23-06-08, 01:39   #11
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin* View Post
trebuia sa zici lotul national de limba si literatura romana ptr ca atunci te credeam asa cu lotul national de matematica nu prea merge ca stiu si ei sa numere banii pe care ii ciordesc
p.s bine ca ai scapat si eu cred ca aia au scos toporul pe geam ca sa te intimideze...ei credeau ca dak au un mercedes sunt regele soselelor..era frumos dak mai erai si u cu inca 2-3 masini si atunci sa ii ardeti umpic
p.s2 iati si tu un pistol cu aer comprimat...un ortopedic sa ai in masina...sau ce mai e misto aparat cu socuri electrice
fratior, vorbeste si tu limba romana .. " ei credeau ca daca au un mercedes sunt REGII soselelor "

cat despre intamplarea ta ... imi pare rau ... ANTONESCU DE TRAIAAAAAAAA !
Bmwaldo is offline  
Old 23-06-08, 11:19   #12
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Am avut o cunostinta care nu avea topor,nici pistol,avea decat un spray de masina,care la cea mai mica "abatare" a "partenerului" de trafic,doar scotea spray`ul din masina si incepea sa pulverizeze ...
Oricum,cam nasol,am patit-o si io de vreo 2-3 ori,dar nu asa rau,io m-am mai luat cu ei in gura prin trafic,cu altii nu cu astia de-ai patit-o tu
Plus de asta am si un mic ajutor in usa
Old 23-06-08, 22:39   #13
cubamarian

Stage 2

cubamarian's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[CITROEN]

in caz ca doreste cineva pistol recomand Rohm RG 88 este cel mai aproape de o arma de foc ,merge si cu munitie de foc ,dar nu recomand ,in caz de un control ceva .....
cubamarian is offline  
Old 24-06-08, 14:23   #14
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by cubamarian View Post
in caz ca doreste cineva pistol recomand Rohm RG 88 este cel mai aproape de o arma de foc ,merge si cu munitie de foc ,dar nu recomand ,in caz de un control ceva .....
pai ori recomanzi ori nu recomanzi?
vreau si eu sa imi iau permis de port arma si pistol dar nici nu stiu care e treaba cu astea ca nu ai voie nici sa somezi nici sa il scoti din teaca atunci pentru ce e ? pistoalele cu aer comprimat nu necesita permis ?
am vazut in bulgaria ceva asemanator cu carpati (ca marime) la 50 de leva dar nu era cu aer comprimat

Iubiţi-vă BMW-urile vechi, că altele la fel nu se mai fabrică !!!

NU exista viata dupa kitul de M de la BMW !!!
69WRX is offline  
Old 24-06-08, 17:06   #15
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by 69WRX View Post
pai ori recomanzi ori nu recomanzi?
OFF:
Recomanda marca respectiva de pistol dar nu recomanda achizitionarea unui pistol in general datorita problemelor pe care le poate avea detinatorul..
pHlow is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -