acum maxim o luna am patit-o si eu..tot de la niste tigani borati. Eram pe o strada mare din Constanta (Soveja intre galerii si tomis3) in fata mea un doblo albastru si pe sensul opus parcat un golf gri, totu bine si frumos pana aici. pana cand idiotul cu golfu pleaca tare de pe loc, taie fata celui care venea pe sensul lui din spate, linia continua cu tot cu linii de tramvai si fata aluia cu doblo si se baga repede pe o straduta. Ala cu doblo l-a evitat si dupa cred ca s-a uitat in oglinda...a vazut tot o masina mica si gri (clioul meu) a franat brusc a tras frana de mana s-a pus de-a latu strazii si din dreapta a coborat un tigan, a fugit spre masina mea si din senin mi-a dat un picior in usa pasagerului
totul s-a intamplat asa de repede ca nici n-am reactionat..nici prin cap nu-mi trecea ca se poate inampla asa ceva...am iesit pe linia de tramvai am evitat duba si m-am dus la politie. De obicei sunt mai impulsiv in trafic si in situatii de genu da aia erau 2 tiganoi, eu singur si cu prietena mea in dreapta..n-aveam ce sa le fac. la politie..frectie ca de obicei....a dat nr aluia prins statie, mi-a dat autorizatie de reparatie si pa! m-a trimis la politia cealalta (nu de circulatie) unde la ora aia (deja 1-2 AM) era un singur bou care mi-a zis sa vin a2a zi de dim...m-am dus si niste politai foarte draguti si de treaba mi-au explicat ca teoretic pot sa-l prinda pe ala da' dureaza mult dupa trebuie sa ma judec sa fac drumuri la politie sa-i recunosc etc....dura ani de zile....asa ca le-am multumit, am inghitit in sec si am facut-o pe casco.
PS: era un FIAT Doblo albastru cu nr B 65 UVV...daca e vecin cu cineva va rog sa-mi ziceti si fac un drum pana la buc. sa-i fac masina verde cu buline rosii