Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-07-08, 14:22   #61
nxtaz
Old School Cars

Stage 5

nxtaz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]
Default Re: Alergat de tigani cu un c220

concluzia...purtati costum si casca de motociclist si in masina
Ca viitor posesor de motor (spre cat mai curand) am auzit si vazut multe faze cu "conservari" neatenti facandu-le viata grea motociclisilor dar din inconstienta si lipsa de atentie. Dar sa mai faca si intentionat..astia-s cretini... sper sa le faca si lor vreun tir asa !
Eu am o impresie foarte buna despre motociclisti, toti multumindu-mi cand le-am facut loc sa treaca.
nxtaz is offline  
Old 03-07-08, 17:54   #62
°SFC°

Stage 4

°SFC°'s Avatar

Asta vara am venit acasa dupa 9 ani si am avut vre-o 5-6 episoade "frumoase" cu tigani. Ce sa zic, de fiecare data ei o incepeau... cu bagamias/scoteamiasi, etc... si de fiecare data iesea rau pt. ei .
Odata m-am bautut cu 2 pt. ca mi-au zgariat masina si n-au recunoscut, atunci eu m-am ales cu o fractura iar ei cap spart.. etc. .
Dar de acum m-am invatat si in August imi iau un pistol, o mitraliera sai renesc oleaca ca nu ii mai suport.

Am avut mare noroc, pt ca sunt instructor de boxe si cred ca asta spune totul .

Aveti grija... cu astia nu o ducem la capat!

Numai bine.
Old 03-07-08, 20:19   #63
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

ca motociclist e bine sa ai o casca de calitate...spargi fata la ciuori cu ea
69WRX is offline  
Old 04-07-08, 00:48   #64
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

eu am fost urmarit de un e32 prin spatele blocurilor pentru ca i-am dat un claxon scurt pt ca dadea cu spatele si nu m-a vazut... noroc cu masina mea mai mica si mai sprintara... si acum ma intreb... daca imi sarea vreun copil sau poate chiar adult in fata?
22VIN is offline  
Old 04-07-08, 10:08   #65
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
nice one.. am patit si eu ceva asemanator.. o las pe gagica acasa si tocmai avusesem o cearta si plec nervos cu scartait dupa loc.. in fata mea unu cu un e46 decapotabil.. erau 5 tigani borati si umflati in masina... se da unu jos si vine la mine..dau in marsarier ciuia..era un bou in curu meu.. plec pe contrasens..imi trage un scuipat ca aveam geamul deschis... fac sensul.. trec pe langa ei le trag la toti cate un scuipat... ma fugaresc... o iau printre blocuri pe drumuri de rahat mai ceva sa dau peste copii si scap de tigani
Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
eu am fost urmarit de un e32 prin spatele blocurilor pentru ca i-am dat un claxon scurt pt ca dadea cu spatele si nu m-a vazut... noroc cu masina mea mai mica si mai sprintara... si acum ma intreb... daca imi sarea vreun copil sau poate chiar adult in fata?
se pare ca astra g strikes again e masina usurica si micuta si destul de puternica ! poti scapa fara probleme! fully tested
dolb is offline  
Old 04-07-08, 14:32   #66
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

) culmea e ca mai si franam la niste damburi nesimtit de mari de viteza)) ca mie imi pasa si de biata masina) si tot n-a reusit sa ma prinda...
oricum parca am stiut. in momentul in care l-am claxonat am oprit aeru conditionat. am zis pentru orice eventualitate) s-a intors masina asa de bine in marsarier la 180 grade cand a pus tiganu masina de-a latu in fata mea...

Last edited by 22VIN; 04-07-08 at 14:34.
22VIN is offline  
Old 05-07-08, 01:16   #67
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

o chestie aseamanatoare mi s-a intamplat si mie ca pasager dar nu prea mai tin minte exact..prin 2003 vara veneam dinspre bucuresti la giurgiu la RAR cu tata cu un golf 4 variant 1.9...90cp...graba mare masina tocmai venise din germania dimineata tata era si obosit pentru ca ajunsese de dimineata acasa nu dormise si seara avea ultimul avion inapoi spre frankfurt avea in jur de 160 si daca stiti podul de la iesire din jilava si intrare in adunatii-copaceni(podul de peste arges), pe vremea aia era o denivelare mare pe prima banda chiar in capul podului(acum nu mai este acea denivelare), in depasire pe prima banda direct in denivelarea aia...masina nu a zburat..dar s-a intins la maxim amortizoarele...din ce am simtit eu si "cunostintele" care le aveam eu pe vremea aia...dar am crezu ca masina pur si simplu s-a rupt in doua...ce sa spun...senzatii tari cu golful..
de la tigani cu c220 am dat-o in denivelari

Last edited by 69WRX; 05-07-08 at 01:18.
69WRX is offline  
Old 10-07-08, 01:13   #68
m_power87

Stage 5

m_power87's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[MERCEDES]
[Street Zone]

Mergeam inspre Targoviste, si la un moment dat coboram un pod cu o banda pe sens, la baza se afla o caruta in mers cu vreo 4 oamenii in ea, aveam cam 120, ma uit in oglinda o Jetta in spatele meu, de pe contrasens nu venea nimic, pun semnal,ma bag in depasire, si dupa o sec ma uit in stanga mea si vad Jetta in dreptul meu, am franat pana la podea si am evitat caruta la milimetru, soferul Jettei nu a schitat nimic, pur si simplu si-a vazut de drum iar eu tremuram de nervi, imi revin si fug dupa el, il ajung din urma ii dau flash-uri si claxon si ii arat semnul pacii si pumnul, ma bag in depasire si el accelereaza, apoi 2 sate ne-am urmarit cu 150-160 iar in al treilea sat era o coloana de la nush ce partid (sa le-o trag la m**e) formata din vreo 10 masini, Jetta s-a bagat pe contrasens desi veneau masini care au tras pe dreapta iar eu am ramas in spatele coloanei pt ca am riscat destul si mai eram si cu prietena, un frate si un prieten in masina, pana am reusit sa depasesc toata coloana a disparut fraierul, din pacate nu am reusit sa vad nr doar ca era de Bucuresti, Jetta neagra, daca il prindeam nush zau ce mai ramanea din el
m_power87 is offline  
Old 10-07-08, 01:15   #69
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

ah! trebuia sa il prinzi! eu ma tineam dupa el orice-ar fi fost! il depaseam si franam asa usor sa ma tamponeze
dolb is offline  
Old 10-07-08, 01:23   #70
m_power87

Stage 5

m_power87's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[MERCEDES]
[Street Zone]

asta aveam de gand dar nu am avut cojones sa depasesc toata coloana vazand ca vin masini de pe contrasens, in schimb mi-am descarcat nervii pe coloana partidului care a primit claxoane, injuraturi si flegme la greu
m_power87 is offline  
Old 10-07-08, 04:28   #71
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

azi am avut si eu de-a face prima oara in viata cu niste colorati prin trafic...
intersectie semaforizata, verde intermitent spre dreapta. Iese o masina care era inaintea mea, dau si eu sa merg spre dreapta, masina de-abia se misca (eram al 2lea la semafor).
Cei care veneau din stanga aveau verde (sau au avut, am asa o vaga impresie).
Vine ultima masina, o las sa treaca...zic eu in gandul meu.
Masina curge incet, inainte sa intru pe banda spre dreapta opresc frumos. Vad la 5m de mine ceva bmw negru, cu 4 colorati in ea, si toti 4 gesticuland urat spre mine, claxonand ca nebunii, scotand mana pe geam, si probabil injurandu-ma. Trece masina, vad ca e toata tamponata in spate, dar tot nu imi pica fisa...ce naiba vroiau cu mine, atata timp cat eu am oprit regulamentar, ei au trecut, nu le-am incomodat cu nimic deplasarea.
DUpa 50m vine iar semafor, eu pe banda 2, ei pe banda 1 cu 2 masini inainte.
Ii vad uitandu-se dupa mine, ii vad agitati, scoteau capul pe geam, cred ca ma injurau (se intelegea pe buze). Eu ma pregateam deja...sau sa ridic geamurile (de obicei circul cu ambele geamuri fata lasate jos la maxim, neavand geamuri electrice), sau sa ma dau jos sa ii intreb frumos ce doresc (1,70, 95kg, am facut kickbox, culturism, deci chiar nu ma tem de nimeni). Ii vad pe cei din stanga ca deschid usile si vor sa iasa din masina. Din instinct (sau nu), iau bata de baseball si le-o flutur prin usa mea dreapta. Cei 2 renunta la iesit din masina, se agita mult in continuare.
Intre timp cel de pe banda 1 in drept cu mine era tare nedumerit, la fel si cel din spatele meu.
Se face verde...pleaca coloratii...

nu am inteles ce vroiau....cu ce i-am suparat...si sunt tare nedumerit chiar si acum.
valib is offline  
Old 10-07-08, 10:13   #72
dj_geo_bv

Stage 4

Member of:
[VW]

Salut baieti. Hai sa va spun si eu o poveste. mergeam spre brasov din com. Teliu. drum cu 2 benzi pe sens si aglomerat la maxim. mergeam cu vreo 90-100 pe banda a 2 a. in fata mea o cisterna. pe banda 1 1 logan. vine unu cu un peugeot boxer..blitzuri faze faze... incerc sa ma dau pe banda 1...nu aveam loc de logan. ii fac semn in oglinda civilizat ca nu pot sa trec pe banda 1. atunci baiatu se baga printre mine si logan si trage stanga si ma baga pe contrasens de unde veneau 2 tiruri... trag inapoi sa ma bag pe banda mea.. altu...cu un kangoo... am franat brusc si am tras pe banda 1 taindu-i fata celui cu loganu.... cei 2 descreierati nu aveau ceva cu mine in special pt ca dupa ce au trecut de mine depaseau pe contrasens etc...la primu semafor la intrarea inoras m-am intalnit cu omu cu loganul.. amdeschis geamu si mi-am cerut scuze. desi era unu tot de varsta mea (20 ani) a inteles si a vazut ce imi facusera cretinoizii aia. nu trebuie sa va mai spun eu sa fiti atenti cu specii de-astea.
dj_geo_bv is offline  
Old 11-07-08, 03:03   #73
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

E plin de cocalari de astia. 2 scurte intamplari : ma intorceam din pauza de masa inapoi spre munca, iesisem de pe autostrada(a1) si ma indreptam spre parcul logistic Cefin (Iveco Truck Center) . Aveam un camion in fata, urmat de un Logan MCV . Dau semnal stanga cu gandul sa depasesc si loganul si camionul ca urma sa fac stanga. Cum ajung cu botul cam in dreptul portierei soferului la Logan omul trage stanga sa depaseasca si el camionul, fara sa semnalizeze, fara se se uite in oglinzi . Am iesit in afara carosabilului pe partea stanga pentru a evita coliziunea cu dobitocul, norocul meu e ca in locul respectiv nu mai e sant ca se construia un depozit, dar cu toate astea mi-am raschetat toata masina(personala nu de serviciu) pe dedesubt avand in vedere ca nu incapea un pachet de tigari sub masina .
Am iesit din vagauna , dupa tipul cu loganul, care intamplator a facut stanga unde trebuia sa fac si eu . L-am ajuns si fiind un rond, nu am mai facut rondul, am luat-o pe contrasens si m-am oprit in fata lui . Omul foarte speriat nu stia ce sa mai spuna si cum sa mai gesticuleze .

A 2-a, ma duceam spre casa, tot a1 si inainte de Carrefour, circulam pe banda 2, vizibil(masina rosie, faruri aprinse, inca zi ) . Pe banda 1 un TIR urmat de o duba necarosata, cu bena .
Iar cu aproximativ 20 de m de a ajunge in dreptul lor, soferului dubei a iesit in depasire, evident fara a semnaliza .
Am calcat pedala de frana de am crezut ca iese prin podea, masina a reactionat foarte violent avand in vedere ca aveam aproape 160km/h si geometria rotilor nu era in zilele ei bune . Masina a fugit de bot spre parapet, am lasat vreo 5 zig-zaguri pe asfalt in incercarile de o redresa . Toate astea in timp ce eram cu botul la 20 de cm de bena dubei . Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca dobitocul pisca un pic frana, probabil nu mai apucam sa scriu aceste randuri .
Continuare nu o mai scriu ca nu isi are rostul .

Pana la urma de asta o sa avem parte, pentru ca oarecum ne-o facem cu mana noastra . Daca nu s-ar mai "da" carnete de conducere la toate speciile care nici macar nu stiu sa scrie, ca sa nu mai discutam de reguli de circulatie, educatie si macar o urma de bun simt .
Soferi prosti sunt in toate natiile, diferenta o fac cei 7 ani de acasa si modul de a reactiona in anumite situatii .
Poate daca la stirile de la ora 5 s-ar da in fiecare zi cate o stire de genul "un roman a bagat in spital 4 cetateni de etnie rroma , rupandu-le coastele cu o teava de 2" dupa ce a fost agresat in trafic " , poate ar mai linisti spiritele .
Poate daca vedem pe cineva in trafic ca e sicanat de alt participant la trafic, ar trebui sa reactionam altfel , nu sa scoatem repede camera sau telefonul si sa ne gandim cate view-uri o sa aiba video-ul pe youtube .
E vorba de nepasare , nu numai in trafic, ci in general .
Mai e mult pana departe...

Last edited by BC-20-LET; 11-07-08 at 03:14.
BC-20-LET is offline  
Old 12-07-08, 11:34   #74
m_power87

Stage 5

m_power87's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[MERCEDES]
[Street Zone]

n-ai cu cine domne, adevarul este ca traim intr-o tara de prosti, de soferi prosti, care au luat permisul pe banii si care sunt niste bombe in trafic, toti ar trebui batuti sa ramana schilozi si sa nu mai poata conduce

Last edited by m_power87; 20-07-08 at 00:59.
m_power87 is offline  
Old 12-07-08, 20:07   #75
scorpio GL

Stage 5

scorpio GL's Avatar

o tara de banci ,farmacii, cazinouri si shaormerii
scorpio GL is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -