LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
25-06-08, 12:45
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
Re: Alergat de tigani cu un c220
Quote:
Originally Posted by dolb
si care e problema lui ca masina lui e mai scumpa ca a ta!?!
|
da...el credea ca daca are masina mai scumpa decat a mea avea voie sa se izbeasca in ea cat vroia
|
|
|
25-06-08, 12:49
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
bine le fac italienii aia ar trebui sa le urmam exemplul da problema e ca din cauza lor nici romanii nu sunt vazuti prea bine acolo
|
|
|
25-06-08, 12:53
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by d0r1n
veneam si eu linistit de la bazin de la floreasca cand vis-a-vis de politlinica de la titan iese un c220 din parcare fara sa se asigure fara nimic .. pun frana , urla cauciucurile reusesc sa il evit dupa care ii dau flash-uri... toate 'bune' pana aici. Il depasesc si ii da omu talpa se pune langa mine si scoate toporu pe geam si da cu el ....trag stanga iau bordura un pic.. dupa care forta la saracu tico pitico ajung la cara la intersectie amandoua semafoare si inainte si stanga rosi... ma bag pe banda din stanga k era libera si cand ma uit in dreapta , omu vroia sa o traga in fata mea ... ii dau forta trec pe rosu ajung la statuie la salajan dau sa fac stanga la prima straduta ...surpriza o dacie si ea sa faca stanga reusesc sa o evit ii dau forta o iau pe stradute si scap de nebunii ! am avut noroc k el avea masina mare si nu a avut cum sa se bage de ala cu dacia
sincer mi-a placut ) am avut noroc k nu a scos pistolu pe geam si a scos toporu ) ! iubesc ticozauru ma scapat de taieturi ) si baiatu cu dacia sa te ajute Dumnezeu
|
era cumva negru? vezi sa nu fie cumva ceva nepot sau var cu cuza....ca am avut si io prbl cu ei.....am incercat sa ma dau cu un c220 negru care iesea din parcare de la cara si omu sa bagat in mine p la vro 160.....
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
|
|
|
25-06-08, 12:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
macar de ar fi drumu liber ca de motorina si condus nu mi-as facea probleme!
|
hai sati zic io o chestie....dak e unu e simplu sau maxim doi.....ii astepti sa iasa din masina ......si dai blana in ei.........merita o capota sau o aripa , macar termini un tigan.......treaba e incercata merita toti banii baietii de la fan curier stiu de ce:P
|
|
|
25-06-08, 12:58
|
|
Stage 5
|
suna interesant, detalieaza
|
|
|
25-06-08, 13:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by b01uxd
baietii de la fan curier stiu de ce:P
|
Hai ca ai fost tare cu replica asta Pentru mine e de ajuns sa ma injure ca deja ma dau jos la el, daca e roman ma iau doar cu el in gura, dace e altceva ma dau jos la el.
|
|
|
25-06-08, 13:08
|
|
Stage 5
|
partea cu baietii de la fan curier? pai.....eram la coada la o intersectie , p banda 2....masinile de p banda unu nu prea se miscau(incercau sa faca stanga)....ii dau inainte ca banda mea se misca si dintro data o duba de la fan courier iese din banda unu sami taie calea fara semnal fara nimic(probabil vroiau so ia in fata), logic ca nu iam lasat(nu prea las p nimeni sa se bage in fata mea, mai ales dak nu are semnalele luminoase in functiune:P) si cand trec prin dreptu geamului lui imi baga o injuratura daia de mama, initial nul bag in seama...trec de intersectie, trece si el in spatele meu se baga prin banda unu , ma depaseste si se baga in fata mea si incepe cu frane ....dau sal depasesc prin dreapta nu ma lasa , prin stanga la fel......peste vro 200 de metri trebuia sa fac stanga, era acolo un squar era loc de oprit pun semnalu ma opresc sa astept sa treaca lumea din banda opusa, se opreste si ala in fata mea si se deschide usa. vad ca e unu ma dau jos, vad ca mai iese unu p partea cealalta ma bag in masina, dau cu spatele 3 metrii trag de volan drepta(spre sofer), si dau blana si in ultimu moment iau stanga, adik lam pus in cur.....omu a cazut si plm......restu nu mai stiu.......... si cu tiganii a fost simplu ies baietii din parcare de la strand io stateam la stop, ii vad ca se duc mai tare ma duc si io langa ei...ne dam noi din mers plm....io banda trei el banda doi(banda unu masini parcate)ajungem p la vro 150-160 si p banda lui era o loghena care mergea usor....io nu cedez el nu cedeaza si plm trage de volan sa intre in mine.....plm si din cate stiu io 220cdi are mai mult decat leon 1.6 16v.... si cam atat, mai am si altele..
|
|
|
25-06-08, 13:11
|
|
Stage 5
|
apropo de coiori.......o cioara cu un x3 ii taie calea lu taicamiu(logan 1.5 dci full de la firma(petrom-omv)), se baga taicamiu la stop langa o intreaba dak e frumos si il face saracie cu masina lui de *** ) deci ce merita tziganii? cik suntem noi rasisti...
|
|
|
25-06-08, 13:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by b01uxd
plm si din cate stiu io 220cdi are mai mult decat leon 1.6 16v.... ..
|
nu o stiut stancutzele sa ii dea in gura la mertzan o fi schimbat la 3000
aia cu fan curier e prea tare
|
|
|
25-06-08, 13:49
|
|
Stage 3
Member of: [RENAULT]
|
nu era negru era argintiu....
spray paralizant pana am timp sa umblu dupa actele pt pistol
|
|
|
25-06-08, 15:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
cel mai usor ar fi sai neglijezi, sa nui bagi in seama.....oricum cioroii fac parte din categoria soferilor cu masini scumpe da nau nici o treaba cu condusu....tre evitati exact ca pietonii, ai grija sa nui lovesti sin rest dai dreaq......oricum se oftica mai rau
|
|
|
25-06-08, 17:02
|
|
Stage 2
Member of: [PEUGEOT] [CITROEN]
|
Quote:
|
respect frate, asa ar trebui sa se dea o lege ,exact cum procedezi tu.
|
|
|
25-06-08, 19:25
|
|
Stage 5
|
Ma nu mai fiti rai,ca aici nu e vorba numai de tigani,chiar sunteti rasisti..in trafic sunt multi mu_|_sti de romani care fac gesturi si mai grele!
Sper exemplu ma kkam pe mine intr-o dimineata sa ajung cat mai repede la munca,si`un cretin imi taie calea pe o scurtatura care o alegeam mereu sa ies la unirii,se baga in fatza mea si merge agalea al dreaq obosit zici k mergea la secerat!
Claxoane,flash`uri,el nimic..cred ca in ciuda imi facea..avea un polo de la firma..io cu lunganu tot de la firma
Pana la urma fac dreapta so iau sper unirii,si ajung paralel cu el la un momentdat:
Yo: ce faci frate dormi pe tine??
El: du-te dreaq ma de aici
Yo: stupefiat....fara cuvinte un moment...Ce-ai zis ma???
El: hai ma da-i drumu nu auzi?
Yo: ia coboara ma fatalaule din masina !!!!
El: se face ca coboara si io in momentu ala scormoneam in usha(numai la toyota am "prietenu" cu mine),scormoneam in usha dar nu aveam decat pixuri ..in momentu ala,fatalaul deja ma vazusem ca eram cu mana in usha,fapt care l-am calmat extrem de rapid si si-a inchis si geamu si a plecat de langa mine..apoi in fatza mea sa-mi puna frana,bine k eram atent si ma asteptam la asa ceva
Fapt care l-am claxonat cateva secunde si am scos capu pe geam spunandu-i : BAAA CHIAR VREI SA IES LA TINE????
Si a incetat...asa k sunt si unii romani care sunt jegosi in trafic,nu numai tigani...in trafic eu merg pe premiza Care are mai mult tupeu trece in fatza..in toate sensurile
|
|
25-06-08, 22:11
|
|
Stage 5
|
si eustiu spoitori care sunt de 1000 de ori mai civilizati si mai cum se cade(se scrie legat ??? ), decat romanii...dar vorba ta majoritatea tiganilor astia sunt niste jegosi ordinari
|
|
25-06-08, 22:58
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
problema e ca tiganii sunt uniti... pe cand romanii, daca te vad ca iei bataie pe strada, nu se baga nici unul... eventual mai fac si poze cu telefonul
nu rezolvati nimic cu pistoale/sabii/bate etc. tiganii sunt razbunatori si nu stiti cu cine va puneti... var de-al 14-lea de-al lu' Cuza, sau cumatru de-al lu' Pian... sau mai stiu eu cine.
bine, m-am gasit eu sa dau sfaturi... mereu ma cert in trafic, indiferent ca e roman, tigan sau politist. pe toti ii injur la fel, sa nu zica ca fac discriminare
acum vreo luna, in intersectie la Obor, eu pe sensul Iancului-Stefan cel Mare, oprit chiar in intersectie, la semaforul din mijloc... era aglomerat, masinile care veneau dinspre Colentina-Dna. Ghica nu prea aveau unde sa se duca. Se face verde si la un moment-dat, se mai misca coloana care venea dinspre colentina... pe rosu, pe linia de tramvai si la 50cm de 2 politisti, trece un logan cu doi tigani. sta "omul" vreo 30 secunde si se baga... se baga cativa metri si se opreste in spatele coloanei, blocand tot sensul meu de mers, care avea verde. bine-nteles ca incepe toata lumea sa claxoneze si sa injure... el ma vede pe mine si coboara din masina. eu nu l-am vazut si ma trezesc cu el langa mine si imi da o palma in cap, prin geamul deschis... mi-a tinut usa cateva secunde (a si infundat-o putin), sa nu cobor dupa care a dat sa fuga... am coborat repede si i-am prins un pumn in fata. in tot timpul asta, politia p*l*i statea si se uita. Ne-a despartit un om dintr-un taxi si atunci abea au sarit si militienii... asta se urca repede in masina si pleaca si eu raman sa-i injur pe politisti. i-am injurat de toate neamurile, vii si decedate si ei imi zic doar "Domne', ca noi ce sa-i facem? Du-te si depune plangere si noi venim ca martori". m-au apucat spumele si i-am injurat inca cateva minute, impreuna cu omul din taxi, dupa care am plecat.... cam asta a fost tot, dar puteam sa iau si bataie daca erau mai multi, puteam sa fiu taiat, impuscat sau mai stiu eu ce... si ei stateau si se uitau
|
|
|