LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
24-06-08, 18:37
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
Re: Alergat de tigani cu un c220
da, cu ocazia asta am cautat pe google si din ce am citit e cam "povara" un pistol fie el letal si cu acte in regula sau nonletal...o bata e mai buna...sau un baston cu electrosoc
|
|
24-06-08, 18:47
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
bastonul cu electrosoc nu este extraordinar..citeam undeva ca daca ce-l pe care il curentezi e mai slab de inima poate sa moara sau ca daca tii umpic mai mult ala ramane paralizat cateva ore
|
|
|
24-06-08, 19:15
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Cosmin*
bastonul cu electrosoc nu este extraordinar..citeam undeva ca daca ce-l pe care il curentezi e mai slab de inima poate sa moara sau ca daca tii umpic mai mult ala ramane paralizat cateva ore
|
cum frate... baston electrosoc.. pistol .. ce faci paralizezi soferu in timp ce merge langa tine cu toporu in mana? pai in afara de faptu ca te omoara pe tine.. mai omoara si ce mai e pe strada pana se opreste masina
|
|
|
24-06-08, 20:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Daca face si la mine vro unu asa in trafic, gesturi dastea de zmeu sa se dea' jos la mine, mor cu el de gat, pot sa fiu si singur si aia 2 chiar si 3 mor cu ei de gat
|
|
|
24-06-08, 20:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
cum frate... baston electrosoc.. pistol .. ce faci paralizezi soferu in timp ce merge langa tine cu toporu in mana? pai in afara de faptu ca te omoara pe tine.. mai omoara si ce mai e pe strada pana se opreste masina
|
de cand s-a inventat fuga sunt cel mai bun la bataie asta am primit-o pe mess odata
Last edited by 69WRX; 24-06-08 at 20:58.
|
|
|
24-06-08, 21:07
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
Quote:
Originally Posted by pHlow
OFF:
Recomanda marca respectiva de pistol dar nu recomanda achizitionarea unui pistol in general datorita problemelor pe care le poate avea detinatorul..
|
recomanda pistolul, dar nu recomanda folosirea munitiei de foc desi poate fi folosita !
Acordati si voi mai multa atentie la ce scrie omul.
Si eu am patit o faza asemanatoare.
Eram pe drumul ce leaga Bucuresti de Alexandria si un nene mai colorat cu un X5 negru cu nr de TR a scos ditamai sabia la mine.
Last edited by nxtaz; 24-06-08 at 21:10.
|
|
|
24-06-08, 22:04
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [FORD]
|
da va trecut vreo secunda prin cap ca e posibil sa aiba si ei pistoale . . . si daca sunt 4-5 in masina . . . e greu . . .
Sau o sa vad la stiri chestii de genul "Salajan street shotout" Un conflict intre doi soferi s-a soldat cu 46 de focuri de arma si detonarea a 3 grenade defensive . . . .
|
25-06-08, 01:00
|
|
Stage 5
|
Eu nu recomand bate,pistoale,ciocane si alte nicovale..personal am un "prieten" in masina care isi face treaba destul de bine pt pretul lui..nu va sfatuiesc sa aveti nici prieteni ca al meu pt ca a mai spus cineva,la un control,acel prieten iti daruieste un dosar penal,ca si celelalte surori/frati/nepoti si alte rude indepartate...
Recomand "arma" numarul 1 in randul femeilor,si cred ca cea mai legala si buna,si anume SPRAY PARALIZANT !!!
Ce parere aveti ? /: )
|
|
25-06-08, 03:15
|
|
Stage 4
Member of: [Honda]
|
Unde va credeti fratilor de va armati toti,in jungla?Vorba lui Ford_v6 ce faceti daca aia sunt mai multi si tu esti singur in masina?te rogi sa fie drumul liber si sa ai benzina in rezervor?
|
25-06-08, 03:48
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by 69WRX
de cand s-a inventat fuga sunt cel mai bun la bataie asta am primit-o pe mess odata
|
Prea tare asta =)) hahahahh On Topic... bine ca ai scapat cu bine ! ) aici la noi nu prea se intampla dinastea decat ... kestii de genu... mergi ca omu normal... si dintr`o data ala din fata parcheaza PE DRUM si tu daca ii dai un scurt claxon se da jos la tine si kestii dinastea... cu ce drept il claxonezi tu pe DANSU? )
|
25-06-08, 03:48
|
|
Stage 2
Member of: [PEUGEOT] [CITROEN]
|
In caz ca sunt mai multi nu ma mai afirm cu o arma fie ea letala sau neletala, iar daca gluma se ingroasa daca o scot o si folosesc, mai bine sa planga masa decat sa planga mama.
|
|
|
25-06-08, 10:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Jdm-Motors
Unde va credeti fratilor de va armati toti,in jungla?Vorba lui Ford_v6 ce faceti daca aia sunt mai multi si tu esti singur in masina?te rogi sa fie drumul liber si sa ai benzina in rezervor?
|
macar de ar fi drumu liber ca de motorina si condus nu mi-as facea probleme!
|
|
|
25-06-08, 12:22
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
am patit si eu ceva putin aseamanator cu un "destept" cu un x5. eram la piata si cand m-am urcat in masina din masina alaturata a deschis portiera si a izbit-o de portiera mea (noroc ca a lovit in bandou) la care i-am zis sa aiba grija, iar el imi raspunde:"Ce vrei ma,doar masina mea e mai scumpa decat a ta" eu avand un passat b5.5. doar se vedea pe fata lui de taran ca masina aia nu era a lui ci era inchiriata din italia ca sa vina pana in romania (masina avand nr de italia)
|
|
|
25-06-08, 12:25
|
|
Stage 5
|
si care e problema lui ca masina lui e mai scumpa ca a ta!?!
|
|
|
25-06-08, 12:42
|
|
Stage 5
|
tigani imputiti...ti-e frica sa mai mergi cu masina pe strada..la figurat )
|
|
|
|
|