Tu chiar nu ai inteles absolut nimic din ce am spus eu pana acum ....
nu-i bai..... ultimul lucru care-l voi face este sa intru in polemica cu unul ca tine.... vad ca pur si simplu nu-i cazul......
traieste-ti viata in lumea ta si pe forumul tau............. bravo ! ai facut un lucru grozav !!! tu esti cel mai tare !!!!! .....FORUM !...... ooooaaaahh !!! esti un deschizator de drumuri, stiai ? si eu care nu am mai vazut motoare pana acum si nici nu am condus nimic ca doar stii ca polo-ul mi-e prima masina pe care o conduc....., e drept ca am cumparat-o gata facuta (sau am primit-o de la tati ?!? ca numai stiu) dar stii.... eu nu am de unde sa stiu ce este aia tuning, cai putere si alte chestii de genul asta......... nu vrei sa ma initiezi si pe mine ? ca toata lumea stie ca fara contributia ta S.M. e zero si pana ce tu nu ai rasarit ca o floare tuningata, in SM a fost miros de hoit si nici soarele nu rasarea la fel .....
Sunt sigur ca vei ajunge mare in cariera ta de sportiv de performanta si sper sa mai aud de tine pe la vtm, karting, rally sprint sau alte concursuri ! aaaa scuze, am uitat ce varsta ai ....... abia ti-ai luat permisul..... scuza-ma te rog ! acum imi dau seama ...
.... nici la taxi nu te lasa astia...
...... eventual pe un forum, ceva ...., la un " tupu"....
atata te rog sa nu-mi intersectezi drumul !
Ciao !!!