Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 03-12-06, 16:40   #721
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
Default Re: discutii Satu Mare

eu sincer mi-am cerut scuze ca nu am putut veni lui szambi,sa stiti ca nu in totdeauna poate veni oricare la intalnire pt.ca are de facut si altceva poate mai important....de intalnit ne-am intalnit pana acuma stie szambi ca am iesit consecutiv cu ei si am mers la un suc am discutat am schimbat pareri,ne-am cunoscut...dar vezi de data asta nu am putut veni,am si eu problemele mele personale pe care dintre voi nu le stiti si mai ales cand ai si o relatie nu o sa te gandesti doar la tine,ca tu sa te intalnesti cu prietenii ci trebe sa stai si langa femeie ca doar cu ea iti faci un viitor....si pt.intalniri exista suficient timp si pt.alta data....dar mai mult timp trebe sa-i dedici undei relatii daca vrei sa faci ceva in viata...
raul_rebelul2005 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-06, 18:37   #722
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

ok...aia deja e alta treaba...doar k eu nu am vazut nik scris pe aici dupa intalnire...si chiar mi s-a parut nashpa faza...inteleg cum e faza k ai prietena si chestii de genu...normal k familia e pe primu loc...si sti raul k nu am nik cu tine...k doar ne-am int de cateva ori...dah nah...sper sa fie mai bine pe viitor...toate cele bune
Old 03-12-06, 18:44   #723
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

si dak tu razi de niste pusti k s-au strans cu masinile sa se joace...asta fiind un motiv de plimbare prin orash....si chiar a fost distractiv...si dak un baiat prefera sa conduca dekt sa stea la un suc cu o fata...e decizia lui...te poti gandi k poate il asteapta aksa prietena...oricum fiecare cu parerea sa...nu cred k are rost sa ne certam...
Criwar is offline   Reply With Quote
Old 03-12-06, 23:31   #724
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]

stiu ca nu ai nimik cu mine si nu o vrut sa fie cu rea intentie ce ai zis dar vezi asa o iesit cum ai ziso tu....si mie mi-a placut cand am iesit eu,holdo,tu si am fost la bere pe terasa,si acolo am putut vb de tuning si alte chestii dar vezi ca acuma ne-am alaturat si la altii care ei se manifesta altcumva,asa cum ai zis tu ca tie nu iti place....cu femei si tupu si stiu eu ce a-ti mai facut,putem iesi doar noi la o bere....eu o sa ies si cu ei si cu tine si holdo,deci cu toti...ca bine tot a fi...mie tot una mi-e...
raul_rebelul2005 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 00:07   #725
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

clar...intalnirea aia chiar dak a fost in 3 a fost mai mult dekt reusita...si chiar distractiva...si cea de la strand la fel...si dak tot e intalnire de barbati unde se discuta de tuning, masini si alte chestii femeile chiar nu isi au locul parerea mea...vine lumea knd poate scapa de nevasta...si se bea o bere si ii ok...ori stai cu femeia ori stai cu baietii...
Old 04-12-06, 00:22   #726
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

totusi...szambi ai aparut doar de 1 luna pe forumu asta...nu stiu de cand il folosesti sau chestii de genu...poate ai intrat dupa ce ai luat masina...in fine nu asta conteaza...faza e ca de knd ai intrat...forumu asta are cu totul alta fata...de cand ai intrat tu ai inceput cu tot felul de discutii la care la o parte din ele sincer nu le vad rostu...dar nici o problema...k in timp se rezolva si chestia asta...poate k is eu in plus aici pe forum...oricum...la statutu tau...de nou venit...ar trebui sa ne iei cu sarumana...si nu ma lua cu chestii de genu k si eu is din 2006...k eu folosesc din 2004 forumu doar k eram prea mic pt a ma baga in seama printre adevaratii cunoscatori...
Old 04-12-06, 00:24   #727
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

oricum...ce am avut de zis am zis...as mai avea dar nu are rost...sa sti k dak am ceva de zis nu ma retin k mi rusine...k nu is genu...nu imi placi ti-o zic in fata...k nu ma deranjeaza...dak is prea multe certuri se vor muta discutiile pe un topic cu certuri sau s-or sterge si gata...sa nu facem o impresie proasta...k si asa suntem putini si ne si certam...de fapt...e doar o confruntare de idei...fiecare o ia cum vrea...numah bine
Old 04-12-06, 01:10   #728
szambi77

Stage 5

Tu chiar nu ai inteles absolut nimic din ce am spus eu pana acum ....
nu-i bai..... ultimul lucru care-l voi face este sa intru in polemica cu unul ca tine.... vad ca pur si simplu nu-i cazul......

traieste-ti viata in lumea ta si pe forumul tau............. bravo ! ai facut un lucru grozav !!! tu esti cel mai tare !!!!! .....FORUM !...... ooooaaaahh !!! esti un deschizator de drumuri, stiai ? si eu care nu am mai vazut motoare pana acum si nici nu am condus nimic ca doar stii ca polo-ul mi-e prima masina pe care o conduc....., e drept ca am cumparat-o gata facuta (sau am primit-o de la tati ?!? ca numai stiu) dar stii.... eu nu am de unde sa stiu ce este aia tuning, cai putere si alte chestii de genul asta......... nu vrei sa ma initiezi si pe mine ? ca toata lumea stie ca fara contributia ta S.M. e zero si pana ce tu nu ai rasarit ca o floare tuningata, in SM a fost miros de hoit si nici soarele nu rasarea la fel .....

Sunt sigur ca vei ajunge mare in cariera ta de sportiv de performanta si sper sa mai aud de tine pe la vtm, karting, rally sprint sau alte concursuri ! aaaa scuze, am uitat ce varsta ai ....... abia ti-ai luat permisul..... scuza-ma te rog ! acum imi dau seama ... .... nici la taxi nu te lasa astia... ...... eventual pe un forum, ceva ...., la un " tupu"....

atata te rog sa nu-mi intersectezi drumul !
Ciao !!!
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 01:18   #729
szambi77

Stage 5

Raul, vreau sa-ti spun ca tu esti un domn si chiar te respect ! oricand la o discutie, liniuta sau o bere, imi va face placere ...
Old 04-12-06, 10:35   #730
szambi77

Stage 5

Juana_man, imi cer mii de scuze !!!! m-am ambalat degeaba..... omul nu prezinta importanta..... urmatoarea discutie cu el o voi avea eventual "live" pe o pista, unde poate demonstra si el ceva ..... dar sunt sigur ca pana atunci va mai trece multa vreme........ imi cer scuze si de la restul pers. de pe acest forum......
Old 04-12-06, 11:46   #731
Byrons13

Stage 4

Byrons13's Avatar

buna dimineata!
mama ce curse de tastat pe aici. mai rar baietii ca nu mai fac fata sa citesc.
Byrons13 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 14:50   #732
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

hehe szambi...ce sigur esti pe tine...cu ce vrei sa ma provoci cu golfu??? poate vin cu dacia...sa fim egali...:P...acuma sa fiu si eu rau...k tu ziceai k nu poti provoca dekt la design...asa k...
Old 04-12-06, 15:40   #733
demian

Stage 4

demian's Avatar

Sa incepem toti o noua saptamana in pace si intelegere, ar trebui ca in mod normal toti iubitorii de tuning sa se inteleaga dar fiecare cu parerea lui, numa bine
demian is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 16:59   #734
szambi77

Stage 5

din pacate au venit vremurile friguroase si am cam amortit si noi in materie de tuning sa stiti ca cei din Oradea (si de prin alte parti) au inceput de pe acuma sa se pregateasca pt. anul ce urmeaza si ar fi bine sa nu ne lasam nici noi mai prejos ... in ceea ce ma priveste pe mine, abia astept sa dau polo-ul sa pot incepe cat mai repede sa "construiesc" ceva... de data asta am de gand sa fac ceva puternic, sper sa nu intervina iar ceva ...

eu zic ca ar fi util sa ne ajutam "reciporc" pt. a ne putea pregati pt. 2007

incepand cu 2007 ar fi cazul sa mai arate si S.M. ceva prin tzara...... Zsolti deja a inceput cu Subaru sa-i faca praf pe la liniute si la anul il va "pompa" cu mai multi cai..... deci daca are cineva ceva idei in legatura cu una, doua sau mai multe masini ce ar putea fi pregatite pt. la anul sa zica si sa vedem cu ce putem fiecare dintre noi ajuta..... chiar si cu idei (de unde sa cumperi una sau alta, la cine sa-ti duci masina pt. diferite lucrari etc.)

Ce parere aveti ? doritori ? idei ?
Old 04-12-06, 17:34   #735
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

bafta la toti...dupa cum am zis...potential este in sm...doar k baietii cu bani prefera sa isi ia masini de lux...k sa iasa in evidenta...pakt k nu exista pasionati adevarati...si care sunt...nu au bani nici de o masina...asa e viata...
- Copyright 2025 4Tuning -