Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 29-11-06, 07:18   #691
CIPRI_sor

Stage 3

CIPRI_sor's Avatar

Default Re: discutii Satu Mare

mai bine la inceput decat mai incolo aseara am dat o tura prin oaras si nimic,era unu cu un a8 modelu nou..
CIPRI_sor is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 10:06   #692
CIPRI_sor

Stage 3

CIPRI_sor's Avatar

mc mc..tare mult as vrea sa ne cunoastem,sa schimbam niste pareri,cu mircea nu am vb de vreo 2 sapt,da de polo eu nu stiu nimic,stiam numai de opelu astra ala argintiu,care stiu ca la dat la schimb cu audi`u..eventual o sa`l intreb..
CIPRI_sor is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 11:24   #693
szambi77

Stage 5

Cine-i Mircea ? Eu il cunosc ? Cunosc cativa Mircea dar nu stiu voi despre care vorbiti.
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 11:42   #694
holdo

Stage 5

holdo's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]

avea un opel astra argintiu a fost cu el anu trecut la Oradea tre sa-l stii cred, avea 2X 250W JBL in portbagaj facut la Infect si tuningat la exterior, arata destul de bine, dar ultima inventie nu mi-o placut o pus pe capota vreo 4 " faruri" ma gandesc ca nu e asta denumirea. si a schimbat-o pe un audi quattro mai vechi cam din 94.

No LIMITS RACING TEAM Satu Mare
holdo is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 11:55   #695
szambi77

Stage 5

AAaaaaa , gata stiu cine e ... ma miram ca nu am prea mai vazut masina prin oras .... pe el nu il cunosc prea bine. Am schimbat doar cateva vorbe de cateva ori... Acum stiu, ok. Mersi !
Old 30-11-06, 10:31   #696
szambi77

Stage 5

Apropo, Holdo, vezi ca astia mi-au sters post-ul de pe forum Oradea in care ziceam ca E OK ! si sa stai inistit ca nu sunt suparat... Ce-i drept m-am cam enervat dar se pare ca nu esti baiat rau sau bagator in seama.... deci "pace" !
Old 30-11-06, 10:49   #697
szambi77

Stage 5

Ce parere aveti voi de neoanele "undercar" de pe taxiurile din oras sau de pe alte masini... ma refer la faptul ca pe unele masini sunt montate neaoanele in asa fel incat se vad in totalitate (in toata splendoarea luminii lor) ceea ce, dupa parerea mea, este de prost gust... Parerea mea este ca neoanele undercar sunt montate corect cand acestea nu se vad si se vede doar lumina discreta ce o emana acestea, astfel aceste neoane scot in evidenta masina respectiva cu ajutorul unei lumini discrete dar daca se vad neoanele atunci nu masina iese in evidenta ci neonul in sine....
Asta-i parerea mea...... e ca si arta machiajului la femei .... arata de prost gust un machiaj de seara (mai strident) aplicat in timpul zilei etc. ... sau mai vezi cate o femeie care se da (exagerat !!!) cu ruj pe obraji ca sa fie si ea rumena, na ,,,,
Asta-i parerea mea ...... voi ce parere aveti ???
Old 30-11-06, 10:50   #698
szambi77

Stage 5

astazi pun si pozele cu Polo-ul si mai adaug ceva si la "fete frumoase..."
Old 30-11-06, 11:31   #699
szambi77

Stage 5

pai, sincer sa fiu, pe mine ma cam irita astia cu taxiurile care se cred in "TAXI 2" si nu isi dau seama ca "movie" nu coincide cu realitatea .... dupa parerea mea, o masina sau sa fie "tuning" sau sa fie "taxi". Acuma e culmea, din punctul meu de vedere, sa se compare cu noi (in loc de paine cumpar jante ....) care punem suflet in masini si le personalizam, aia care tin masinile pt. a face bani, din care isi castiga existenta ....
Sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic impotriva taximetriei sau taximetristilor, dar nici Politia nu-si pune neoane si spoylere pe masini ....!!! asemenea lucruri consider ca trage in jos imaginea tuningului ... ma refer in special la cei care isi transforma masina cu prost gust (2 lei) si mai e si "taxi" ca sa fie vazuta zilnic prin oras......... hrrrrrrr ... de aia nici nu mai vorbesc care se mai si rup in figuri turand motorul si depasind punandu-se in pericol pe ei si pe altii in trafic ca doar .... de....el e ca ala din TAXI 2 ..... hrrrrrr... dar la capitolul condus...... mai greu.....
Old 30-11-06, 11:38   #700
szambi77

Stage 5

m-am cam ambalat, nu ? imi cer scuze dar dupa cum ati observat si voi, sunt multi din astia in oras, indiferent ca este taxi sau nu, kitch-uri rasarite peste noapte, obiectul figurilor in cap.....

Am tot respectul pt. cei care pun suflet in masina lor, indiferent daca masina e de 500 euro sau de 15.000 si o personalizeaza, nu face din ea un kitch
Old 30-11-06, 11:59   #701
holdo

Stage 5

holdo's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]

szambi....intr-adevar ai dreptate, baietii o cam iau razna pun neoane, vopsesc capota, pun diferite elemente pe masina care mi se par kitch si cel mai mult ce imi place is actibildurile lor cu foc si alea, noh alea ma dispera la greu. Faza e cred ca nici ei nu mai stiu cum sa atraga clientii.
holdo is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 12:44   #702
szambi77

Stage 5

Daca sunt puse cu gust si sunt unele potrivite .... de ce nu ? nu cred ca esti tu omul care sa se ocupe de kitch-uri ....
Old 30-11-06, 14:50   #703
demian

Stage 4

demian's Avatar

Quote:
Originally Posted by szambi77 View Post
Ce parere aveti voi de neoanele "undercar" de pe taxiurile din oras sau de pe alte masini... ma refer la faptul ca pe unele masini sunt montate neaoanele in asa fel incat se vad in totalitate (in toata splendoarea luminii lor) ceea ce, dupa parerea mea, este de prost gust... Parerea mea este ca neoanele undercar sunt montate corect cand acestea nu se vad si se vede doar lumina discreta ce o emana acestea, astfel aceste neoane scot in evidenta masina respectiva cu ajutorul unei lumini discrete dar daca se vad neoanele atunci nu masina iese in evidenta ci neonul in sine....
Asta-i parerea mea...... e ca si arta machiajului la femei .... arata de prost gust un machiaj de seara (mai strident) aplicat in timpul zilei etc. ... sau mai vezi cate o femeie care se da (exagerat !!!) cu ruj pe obraji ca sa fie si ea rumena, na ,,,,
Asta-i parerea mea ...... voi ce parere aveti ???
Parerea mea este ca se vede cam urat am vazut 1taxi cred golf3alb combi cu neone albastre se vedea tot neonul de pe lateral iar in spate na fost inst. pe mijloc(partea buna ca in sm sunt taxiuri faine iar in alte orase numa dacii si altele ) neonele mele sunt cu led(albastre cu telecomanda de la 50m) si is inst. bine nam avut inca probleme cu ele (de 2 ani) sunt de plastic nu se sparg, a cand am fost in tara si mi-am schimbat uleiu am uitat sa le spun ca am neone si mi-au pus suportu pe ele noroc ca nu sau crapat , mai am si 2 neone la piciore in fata si unu cu flash pe plafon in spate, iar tuning cu chiciuri sunt si aicea
demian is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 15:47   #704
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]

Da,taximetristii is cei care ma calca pe nervi in fiecare zi....nu de aia m-am batut de 2 ori cu ei.....is indisciplinati in trafic,trec pe rosu,nu se asigura si s-a vazut cate accidente au fost din cauza lor...cat despre masinile lor,le impopotoneaza ca bradu de cracuin,pline cu neoane si beculete,chiar si pe aparatorile de noroi am vazut....doamne fereste,macar daca le-ar pune cu gust,prin asta ei isi atrag clientela,asa cred eu si se dau mari care au masina mai tare,pai marea majoritate sunt diesel,ce mama dracului vor cu ele,numa fumega....de aia tot bune is cand bei....dale in pwla
raul_rebelul2005 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 16:05   #705
Byrons13

Stage 4

Byrons13's Avatar

mai,mai cita rautate. oamenii aia ( taximetristii) dorm, maninca beau si dupa cum spune legenda pe care am auzit-o din gura fiecarui taximetrist iubesc in masini.
Byrons13 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -