imi pare rau. nu am ajuns sa mai dau raite pe la firme de tuning. am fost ocupat sa ma cert la spital cu portarul si cu femeia de serviciu, de altfel cei mai importanti oameni intr-o institutie
. imi cere bani ca sa intru sa o vad pe mama care e internata acolo???!!! ca imi da halat? da nu ma intereseaza halatul lor!! eu platesc darile la stat, pentru care am acces in orice instituitie publica. este vreo decizie a consiliului local privind accesul in spitale, ca se face accesul in spitale doar dupa ce dai 1 zlot la femeia de serviciu si 1 zlot la portar??
nu mai pot. va trebui facut ceva si in satu mare, altfel ne maninca porcii. Am umblat la spitale in centre universitare adevarate, cu spitale adevarate, nu cu doctori adunati intr-o cocina pentru care platim sa se faca pe avram iancu palate si salarii sa se ingrase niste nesimtite ca stau pe scaun si vorbesc impertinent cu noi. iar cind le iei la rost, te pofteste nerespectuos sa iesi afara, si il cheama pe colegul paznic/bodyguard sa o ajute. noroc ca sunt mare si s-a speriat si ala. doamne ce draci am!!!!!!!!