Apropo de potential si pasiune : scrie-ne te rog ce masina ai si ce modificari i-au fost aduse ? ca raul de care zici tu ca-i neserios are un ursulet 318 din care a facut un 325 cu motor de pisicutza, modelul nou, 6 cilindri, 192 cai + filtru sport, volan beton, diferentzial blocat, niste jante faine etc.... si mai sunt in sm si alte masini....... Tu ?????
In concluzie, permite-mi te rog sa-ti aduc la cunostinta ca tot ceea ce cuprinde domeniul tuning (intalniri, pasiuni, tuning optic si tehnic, si femei dar la tine nu e cazul
) nu consta in faptul ca ma intalnesc eu cu tine si cu inca 20 (cat mai multi ca asa e si in film, nu ?) si discutam de nitro, liniute si alte chestii ..... !!!!!!!
este o pasiune FOARTE costisitoare........... dar asta o stiu numai adevaratii pasionati care isi investesc banii si timpul in asa ceva indiferent ca a investit 500 euro sau 5.000 sau mai mult (in functie de posibilitatile fiecaruia). Vezi tu ? astia sunt adevaratii pasionati si ei au facut ca tuning-ul sa prinda glas si in Ro (si in alte tari), asemenea oameni care poate cateodata nu au bani de un suc dar pun deoparte pt. a-si personaliza masina !!! astia sunt oamenii cu care si mie imi place sa ma intalnesc si sa organizam mai multe feluri de intalniri (tuning) dar trebuie sa stii si ca intalnirea tuning se numeste intalnire tuning ptc. se intalnesc oamenii care au facut acea intalnire sa fie tuning, adevaratii pasionati ..... nici intr-un caz