Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 30-11-06, 16:45   #706
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
Default Re: discutii Satu Mare

de iubit mai iubim si noi pe bancheta din spate....dar restu le facem acasa...
raul_rebelul2005 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 17:42   #707
szambi77

Stage 5

Sa nu fim intelesi gresit !!! nu generalizam "taximetristii" !!! este vorba despre unii dintre ei !!! de ex. acelasi Golf alb (nici eu nu stiu exact daca e 3 sau 4) s-a bagat odata in fata mea la in dreptul la Casa Alba (catre Mondiala) de era sa loveasca un pieton si totodata era sa si derapeze (NECONTROLAT) pana in partea cealalta a carosabilului... noroc ca l-am vazut inca din fata de la Target ca e in spatele meu si am cam anticipat depasirea de "cunoscator" pe care a inceput-o cam din acel loc (era trafic intens, masini bara-n bara!!!) si am avut inspiratia sa franez inainte de trecerea de pietoni (noroc ca am ABS) altfel nu "era sa...." ci va povesteam acum ca "s-a intamplat...". Dar asta nu a fost singura lui faza ...

Ma rog...... eu si cunosc cativa taximetristi .... deci nu am nimic cu ei personal, adica nu cu toti !!! ci cu "bagatorii in seama", indiferent ca e taximetrist sau are alta profesie !
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 20:08   #708
demian

Stage 4

demian's Avatar

IN vara mi-am inst. geamuri fumuri(Deco Reclama pe careiului) si a trebuit sa ma duc dupa masina si am fost cu un taxi passat4 cream cu o portiera nevopsita(poate il stiti) era 1barbat peste 40 ani cred din micro17 pana pe careiului la cele 2 semafoare era aglomeratie iar soferul oprea motorul de foarte multe ori(cred ca sa economiseasca sau sa ma fure pe mine)Fretele meu era in spate si a inceput sa rada ca ma-m molipsit si eu, ma-m distrat asa tare cu acel taxiu,asta e, numa bine si punetiva centura cand conduceti.
demian is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 20:38   #709
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

mai mult ca sigur ca o facea sa economiseasca benzina/motorina

sau mai stiu cazuri in care conduceau cam la renaltin .... nu cumva sa urce umpic cu turele ... ca o sa ii consume
Spark is offline   Reply With Quote
Old 01-12-06, 11:23   #710
szambi77

Stage 5

si uite asa se poate distruge ("coxa") un turbo..... conducand in turatii de pana la 2.000 - 2.500.........
Old 01-12-06, 13:54   #711
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

talpa-n ea sa puste pistoanele...furtunele...in cazu meu...
Criwar is offline   Reply With Quote
Old 02-12-06, 19:57   #712
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]

corect criware....daca mergi incet ti se ***e motoru dar nici prea tare tot timpu ca dupa aia oboseste prea tare motoru...
raul_rebelul2005 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-06, 20:07   #713
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

hmm .. sa trimita careva un pm ... sau aia sa zica ...
d c anume sa tzi se ***a dak mergi incet?
intre 1,5 si 2 mii de ture ?
Old 03-12-06, 12:47   #714
szambi77

Stage 5

e valabil in special la masinile cu turbo. La turatii mici turbina nu functioneaza si cu timpul, datorita depunerilor, "se coxeaza"

cred ca ai observat si tu ca la masinile turbo diesel cand le da talpa in primii metri scoate un fum de zici ca-i varza motorul, dar nu e adevarat ! ci isi elimina acele depuneri ....
Old 03-12-06, 12:55   #715
szambi77

Stage 5

apropo : mergand asa tot timpul incet cu masina (1500 - 2000 turatii), turbina se si poate bloca datorita depunerilor si trebuie reconditionata sau schimbata, acesta fiind momentul in care se compenseaza suma economisita din combustibil (1500 - 2000 turatii) cu reparatia turbinei, dar sunt oameni care nu stiu treburile astea si comit aceeasi greseala dupa fiecare reconditionare / schimbare a turbo-ului. La prima incercare e fericit cand vede cum trage masina dar imediat ce a iesit din atelier incepe economia si dupa vreo 2 - 3 turbine da vina pe marca masinii, pe atelier .......

In orice caz, cine stie, cel putin odata la 2 zile trage un pic de motor ca ....de.... turbina nu-i pusa de design acolo.......
Old 03-12-06, 12:56   #716
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

aham ... oky atunci
ms pt info
Old 03-12-06, 13:27   #717
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

nu vreau sa fiu rautacios...dah raul dak ai zis k vii la intalnire...apoi trebuia sa fi acolo....sau makr sa zici k nu vi...eu vin cand pot din cj si ma duc si la intalnire...sa vad cum e...credeam k e ceva klumea...serios...k atata vb pe site...dar is cam vorbe in vant...pacat...
Old 03-12-06, 13:28   #718
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

si chestii de genu k pt toate e un inceput...si ala e mai greu...astea au trecut demult...scuze de genu astea nu se mai accepta...dak credeti k nu merge treaba...lasati pe altii mai dornici sa se ocupe...
Criwar is offline   Reply With Quote
Old 03-12-06, 14:06   #719
szambi77

Stage 5

cine te-a oprit sa te ocupi ?!?

si apropo ..... in legatura cu vorbele-n vant, cu cine ce accepta si cu alte nelemuriri de-ale tale, vezi ca ai si primit un raspuns pe "Intalnirea de week-end ??"
Old 03-12-06, 14:48   #720
szambi77

Stage 5

Apropo de potential si pasiune : scrie-ne te rog ce masina ai si ce modificari i-au fost aduse ? ca raul de care zici tu ca-i neserios are un ursulet 318 din care a facut un 325 cu motor de pisicutza, modelul nou, 6 cilindri, 192 cai + filtru sport, volan beton, diferentzial blocat, niste jante faine etc.... si mai sunt in sm si alte masini....... Tu ?????

In concluzie, permite-mi te rog sa-ti aduc la cunostinta ca tot ceea ce cuprinde domeniul tuning (intalniri, pasiuni, tuning optic si tehnic, si femei dar la tine nu e cazul ) nu consta in faptul ca ma intalnesc eu cu tine si cu inca 20 (cat mai multi ca asa e si in film, nu ?) si discutam de nitro, liniute si alte chestii ..... !!!!!!!

este o pasiune FOARTE costisitoare........... dar asta o stiu numai adevaratii pasionati care isi investesc banii si timpul in asa ceva indiferent ca a investit 500 euro sau 5.000 sau mai mult (in functie de posibilitatile fiecaruia). Vezi tu ? astia sunt adevaratii pasionati si ei au facut ca tuning-ul sa prinda glas si in Ro (si in alte tari), asemenea oameni care poate cateodata nu au bani de un suc dar pun deoparte pt. a-si personaliza masina !!! astia sunt oamenii cu care si mie imi place sa ma intalnesc si sa organizam mai multe feluri de intalniri (tuning) dar trebuie sa stii si ca intalnirea tuning se numeste intalnire tuning ptc. se intalnesc oamenii care au facut acea intalnire sa fie tuning, adevaratii pasionati ..... nici intr-un caz
- Copyright 2024 4Tuning -