defapt strada pe care se gandea veveve sa ne dam este cu totul si cu totul izolata... nu sunt case pe strada.. doar la capatul ei este o fabrica .. nimik mai mult..
Da ai dreptate asa e si e cel mai tare festival de tuning din UNGARIA si acest curind poate fi saptamina viitoare .......
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
Re: discutii Satu Mare
Pai sa stiti ca bine ati zis,cam mare linistea pe aici,toata lumea ii plecata in vacanta,poate mai pe la sfarsitul verii o sa apara...pana atunci numa bine......
sa ne intalnim... da vad k tot vorbim.. shi ne intalnim nuku... ziceti o data stiu shi io sambata.. sau cand vreti.. shi sa zica fiecare dak poate merge.. shi atunci vedem cati suntem shi dak merita sa mergem... io zik k ar fi bine sambata seara sau eventual duminica.. asha la o bere (2,3,4,..) in orash... alte propuneri..???
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
Re: discutii Satu Mare
Da Alex,bine zici,pai da si tu un tel.sau stiu eu da-ne id-ul de messenger sa putem vb si atunci ne putem intalni....asa am vb cu holdo si criwar si ne-am intalnit la o bere,doua......nu stiu cate au fost,voi stiti???)holdo,criwar?
poi shi holdo si criwar au id-u meu.. da sa-l ai si tu.. e alex_2fast_4u ... de tel vb pe mess.. k cine stie cine ajunge sa ma sune dak il pun aci numai bine.. shi bafta cu noul motor..