Mey vreau sa intreb shi io ceva... unde faceti voi legale.. sa mergem shi noi... belim ochii pe acolo.. k se pliktiseste lumea in orash mai nou... respekt2all
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
Re: discutii Satu Mare
Bai bai bai fara din astea pe forum,cine o vb de ilegale......mai care vine in weekend la Oradea???Eu cred ca ma duc de sambata cu trenu ca nu am permis.....daca se anunta careva????daca nu ne vedem acolo....numa bine..pa
Raul acu nu vin la Oradea numai de 4 mai la 4Tuning day revenge! cre ca o sa fie show si acum dupa cum se anunta, adune ceva poze, filmulete.. salutare!
vrei sa spui de 4 iunie .. nu mai ... k dezinformezi lumea aci. Am niste poze de anu` trecut de la show-u facut de belgieni.. cand o sa am timp le pun...
Niste poze de la International Tuning&Sound Oradea 2005 ... ultima e chiar bestiala... va dati seama k eleronul e facut la comanda... l-o fi costat pe om o groaza de bani nu gluma...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
Re: discutii Satu Mare
Salutare.....mai holdo nici eu nu am putut sa merg la Oradea ca a intervenit ceva....sper sa fi mers careva sa aduca ceva poze si filmulete.....mai Alex2Fast4U ce tat te bagi atata in seama ca si chilotii in cur,trebe sa critici pe fiecare de aici,cica dezinformezi lumea,se stie oricum pe ce data ii evenimentu si ce daca a gresit omu cand a scris.....ala ii eleron de pe dacia????ala ii de kkat,din ala ma duc sa-mi fac la strung la Unio.....hai pa.