Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TUNING DAY 2006

View Poll Results: CINE TREBUIA SA CASTIGE ??
Subaru 90 47.87%
Renault 49 26.06%
Cadillac 49 26.06%
Voters: 188. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-04-06, 15:24   #61
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: Best Car 4TuningDay ...

mie sincer imi place cad-u' ala, ce ai fi vrut sa aiba la exterior? are un paintjob f reusit pt un salon d tuning, nishte jante exceptionale si ecrane in oglinzi. intradevar, masina e cam uratik stok, dar acolo era f bine pusa in evidentza. Iluminata, cu sistemul la vedere, strobo sub masina(mi-au placut la nebunie) in faruri. putea sa schimbe mask. a vazut k avea prelungire in fatza. pt varsta eu nu ai c sa-i faci. Cum ar arata cu kitu' d la subaru?

in legatura cu "balana d oaie" cum zici u....nu cred k carbonu se potrivea unei astfel d masini. + pielea alba + ecranele din masina + tuningu' portbagajului +c o mai fi avand el acolo. Era unikt in acel salon.

marele dezavantaj la subaru a fost k mai era unu cu acelasi kit....si dak avea spoilerele vopsie in culoarea masinii, arata mai bine.

nu pot sa le compar pt k nu am avut voie sa n apropiem d masina ta. am vrut sa-i fac o poza din alta pozitie si nu am putut trece d sforile alea. imi cer scuze dak gresesc dar eu vb doar din c am vazut acolo.

asa k...publicu a votat cu zozo.
claudiu lucian is offline  
Old 03-04-06, 15:25   #62
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by XS[DNiED]
Un mic amananunt care mi-a scapat, Subaru galben ar fi luat probabil mai multe voturi daca se putea vedea si interiorul in momentul jurizarii, daca acesta era reusit, ar fi luat probabil si votul meu. De exemplu eu abia acum am aflat ca ar fi modificat si inafara de exterior si motor.
Daca cei care au avut dreptul la vot nu stiau k masina mea e modificata in interior inseamna k sunteti f cunoscatori. Felicitari profesionistilor si tineti-o tot asa.
ono41 is offline  
Old 03-04-06, 15:29   #63
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by claudiu lucian
mie sincer imi place cad-u' ala, ce ai fi vrut sa aiba la exterior? are un paintjob f reusit pt un salon d tuning, nishte jante exceptionale si ecrane in oglinzi. intradevar, masina e cam uratik stok, dar acolo era f bine pusa in evidentza. Iluminata, cu sistemul la vedere, strobo sub masina(mi-au placut la nebunie) in faruri. putea sa schimbe mask. a vazut k avea prelungire in fatza. pt varsta eu nu ai c sa-i faci. Cum ar arata cu kitu' d la subaru?

in legatura cu "balana d oaie" cum zici u....nu cred k carbonu se potrivea unei astfel d masini. + pielea alba + ecranele din masina + tuningu' portbagajului +c o mai fi avand el acolo. Era unikt in acel salon.

marele dezavantaj la subaru a fost k mai era unu cu acelasi kit....si dak avea spoilerele vopsie in culoarea masinii, arata mai bine.

nu pot sa le compar pt k nu am avut voie sa n apropiem d masina ta. am vrut sa-i fac o poza din alta pozitie si nu am putut trece d sforile alea. imi cer scuze dak gresesc dar eu vb doar din c am vazut acolo.

Nu a avut acces toata lumea in interiorul MR pt k suntem patiti nu pt k suferim cum insinuezi tu, Masina mea a fost zgariata la alt eveniment si de atunci am zis ca e mai bine sa fie privita de la departare, cred ca daca ai fi fost in locul meu ai fi procedat la fel.
Old 03-04-06, 15:31   #64
Rudolph41

Stage 1

Rudolph41's Avatar

Quote:
Originally Posted by claudiu lucian

"Sforile alea" care ti-au dat tie senzatia de untouchable, erau bine puse acolo, pentru ca nu iti dai seama cum e sa bagi bani intr-o masina si sa te trezesti cu ea zgariata - s-a mai intampat si altora! - mai ales ca nu poti sa supraveghezi fiecare miscare a fiecarui vizitator. In ceea ce priveste afirmatia "publicul a votat cu Zozo", vreau sa iti spun ca nu publicul a votat, ci un juriu ales. Erau multe masini foarte tari care aveau de ce sa concureze la Best Car, dar, e tardiv.
Rudolph41 is offline  
Old 03-04-06, 15:31   #65
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Si ca idee am sa va mai zic ceva, Adina Halas e iubita mea si a facut parte din juriu, va rog sa ma credeti ca am lasat-o sa voteze cum a vrut, puteam sa-i zic sa voteze cu masina mea sau cu cea a prietenilor mei dar nu am facuto.
ono41 is offline  
Old 03-04-06, 15:31   #66
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]
Question Re: Best Car 4TuningDay ...

un paint pe ea niste ecrane si stroboscoape asta inseamna o masina super smechera??????exact ca niste tarani daia isi pun luminitze la stergatoare si gata sunt smecheri.....lamborghini subaru (ono) meganu ala galben (RUS) si subaru ala verde sunt facute cu mult bun gust si daca stai sa te gandesti sunt tunate in adevaratu sens al cuvantului si exterior si interior....oameni astia au bagat bani in masini si vin uni sau alti si isi bat joc de munca lor...e pacat pt munca depusa de ei si bani bagati in masini....
pilula20 is offline  
Old 03-04-06, 15:33   #67
KGB

Stage 4

KGB's Avatar

trei lucruri mi-au placut la acest eveniment:
- baietii cu bmw care faceau cerculetze
- LDC-urile din oglinzile laterale ale cadilacului
- bruneta in maieu alb de pe kawasaki-ul ninja verde

A fost super misto si nu inteleg de ce atata rautate asupra cadilacului. Daca ea a castigat inseamna k ea a fost cea mai tare masina de la show Foarte simplu... Oricum toti participanti au fost tari. Respect tuturor! Respect pt baietii cu BMW-urile!
Old 03-04-06, 15:34   #68
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

hahahha ! nu stiu cum a fost cu juriul si problemele astea dar va dau un simplu exemplu povestit de un unchi de al meu stabilit de f mult in spania cu toata familia! a fost la ceva asemanator dar in aer liber si spunea ac a vazut cu ochii lui cum juriul trecea pe la masinile inscrise in concurs si se uitau f f f atent si stateau de vorba cu posesorii sa afle mai multe.... din cate am citit acum observ ca daca cineva din juriu nici nu stia ca are subaru interior modificat inseamna ca nici nu s-a deplasat sa analizeze tot atent cum ar fi fost normal!
Old 03-04-06, 15:35   #69
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by pilula20
un paint pe ea niste ecrane si stroboscoape asta inseamna o masina super smechera??????exact ca niste tarani daia isi pun luminitze la stergatoare si gata sunt smecheri.....lamborghini subaru (ono) meganu ala galben (RUS) si subaru ala verde sunt facute cu mult bun gust si daca stai sa te gandesti sunt tunate in adevaratu sens al cuvantului si exterior si interior....oameni astia au bagat bani in masini si vin uni sau alti si isi bat joc de munca lor...e pacat pt munca depusa de ei si bani bagati in masini....
Nu mai fi tare in gura ca ti-o iei de la cunoscatori Data viitoare am sa tai o oaie si am sa-i pun blana in masina, am sa pun cateva becuri cum sunt alea de sarbatori si gata, o sa am cea mai TARANEASCA MASINA si am sa castig!!
ono41 is offline  
Old 03-04-06, 15:38   #70
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Nu mai vorbiti de bani... ca mai presus de bani sunt pasiunea si munca depuse pentru a prepara o masina si pentru a o prezenta la un asftel de salon de tuning.
pilula20, incearca sa iti exprimi parerile altfel, fara sa iti bati joc de munca unora.
ZerO_CooL is offline  
Old 03-04-06, 15:47   #71
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

eu nu am zis k subaru si meganu nu snt mishto, din contra, as vrea sa am o masina din alea 2 decat cadu' ala. si tie ti-se pare un "mizilik" k are ecrane in pglinzi, nu? eu zik k e o premiera in romania(nu in lume). ONO t inteleg k nu mai vrei sa patesti asa ceva, si nu cred k ti-a zgariat-o un simplu vizitator, eu unu nu as fi fost in stare sa fac ceva rau orikrei masini d acolo, eu zic k tot un "prieten" de-al tau. parerea mea e k nu s-a pus in evidenta cum trebuia.

cat despre galardo....nu prea cunoastem un galardo d serie si unu modifikt

am inteles k nu a votat publicu' dar aia a placut publicului.
Old 03-04-06, 15:48   #72
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]
Thumbs up Re: Best Car 4TuningDay ...

Quote:
Originally Posted by ono
Nu mai fi tare in gura ca ti-o iei de la cunoscatori Data viitoare am sa tai o oaie si am sa-i pun blana in masina, am sa pun cateva becuri cum sunt alea de sarbatori si gata, o sa am cea mai TARANEASCA MASINA si am sa castig!!
ono am vb si aseara cu cineva care a participat la 4tuning day cu un clip sport argintiu si mi-a zis ca cadilacu ala e mai mult stock ca nu are modificari si etc....sincer nu stiu daca 4tuning day a inseamnat masini tunate sau masini cu muzica in ele.....cadilacu mai mult avea muzica si ecrane in ea atata tot....bafta ono.....
pilula20 is offline  
Old 03-04-06, 15:51   #73
XSW

Stage 5

XSW's Avatar

Nu consider ca vina pentru nepunerea in valoare a calitatilor unei masini o are juriul. La masinile la care am putut sa ma uit la punctele de interes m-am uitat si am analizat. Faptul ca nu se poate vedea interiorul deci nu se poate lua in considerare nu cred ca tine de profesionalism. Ono, dupa cum am zis in post-un initial, subaru tau e o masina de exceptie, mai pe gustul meu decat Cadillac-ul, insa criteriile pe care am votat EU le-am explicat si sper ca m-am facut inteles. Nu mi se pare ok sa fiu atacat atata vreme cat nu se tine cont de toate variabilele din ecuatie.
XSW is offline  
Old 03-04-06, 15:53   #74
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by pilula20
si ink ceva...dak u compari stroboscoapele cu luminitele d la stergatoare si compari cadilacu', subaru sau meganu cu o dacie d GR.....esti tare mai lipseste sa zici k in loc d lcd-urile din masina mai bine pui televizoru Alb-negru a lu' tataie si AI SI DIAGONALA MAI MARE.
Old 03-04-06, 15:59   #75
T.rac3Er

Stage 5

intrebare:
1. cand s-a facut jurizarea modelelor expuse??
2. cum de nu erau inscrise toate masinile in acest concurs de "best show"??
celica aia cu sabia in portbagaj era mortala m-am plecat putin in porbagaj sa o admir

in fine, cand s-au notat masinile, proprietarii unde erau?? si kiar sa iti fie frica de zgarieturi, juriul nu e buluc ci pe rand, frumos cu grija, iar in ca\ de incident organizatorul plateste
T.rac3Er is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -