Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Logan tuning TEST by 4tuning

Reply

Thread Tools
Old 13-10-05, 12:33   #16
GAB35DJ

Purtator de cuvant EXTREME RACING CLUB

Stage 5

GAB35DJ's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]

domne...bine ca e masina lata si inalta...daca faceau tuning la tico unde mai stateau fetele??cel putin din puctul asta de vedere e buna...acum fara gluma...cea alba este cea mai aratoasa...si tsw'urile dau bine pe ea...chiar este...un plus pentru logan!!la aia de elia nu vad aia 23 de mii...la aia rosie imi place eleronul la maxim...iar restul nu ies foarte mult din neobisnuit....adica o suspensie...un adaos...ici colo....nimci foarte spectaculos...ideea e ca se pleaca de la masina patrata...la care nu ii poti face mare lucru si...se ajunge la o masina care usor usor incepe sa placa...ochiului!!!
Old 13-10-05, 13:18   #17
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

nu cred ca ar fi o idee rea ca pozele sa poata fi vazute si in dimensiune mai mare ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 13:20   #18
shyck

Stage 2

shyck's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Loganul facut de ELIA mi se pare cel mai profesional lucrat si cel mai bine. Acei 23 mii euro sunt in motor si in jante, marea lor majoritate. Mi-a placut foarte mult Loganul cel alb, dar daca te uitai atent la calitatea finisajelor vedeai o gramada de imperfectiuni. Poate a fost facut in graba. In orice caz au avut cea mai dementiala idee cu forma grilei fata :P

Toate au fost frumoase, ii apreciez pe toti ca au facut posibila modificarea unei masini din RO, nu numai ce e din afara. Tot asa!
Old 13-10-05, 13:39   #19
rik

Stage 5

rik's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]

Un logan binenteles ca tot un logan ramane!!!
[/b]
rik is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 14:22   #20
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Eu presupun o modalitate de promovare a noului model de la Dacia, si-anume Logan 1.5 dCi. Deci, concurs de tuning, e ca exclus. Performante....asa si-asa...ne-ar mai trebui niste indicii, daca se poate.
JKV is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 15:48   #21
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

the upcoming dacia sport ?
Old 13-10-05, 15:54   #22
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Lol In cati o mie de ani da sa arate si bine !! Oricum mi se par destul de dragut loganul alb
Skma is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 16:30   #23
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

se incearca un chiptuning la 1.5 dci ca sa le faca muci pe celelalte la liniutza?
Old 13-10-05, 16:44   #24
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

o sa aterizeze un avion si o sa vedem loganurile turtite iar apoi facem concurs de care e mai aproape de strazi si gropi

really...cred k va fi un concurs de 'frmusete',dk se poate spune asa in cazulunui logan

SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 16:52   #25
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

trebuie apreciat efortul depus de tuneri, de a transforma o masina urata intr-o masina placuta ochiului...
cum e cu testul pana la urma?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 17:17   #26
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

de frumusete nu are cum sa fie...daca ar fi de frumusete nu ar avea ce sa caute 1.5dci-u stock acolo....liniutza? slabe sanse again loganu de la ELIA aproape sigur le ia pe toate....poate o promovare a loganului tinand cont ca are atatia \"fani\" care il tot fac in toate felurile...dar cred ca si asta cade deoarece nu prea ar avea 4tuning-u treaba cu asta...deci cred ca ramane posibilitatea unui filmuletz ...sau poate doar o sedinta foto

edit: in timp ca ptiveam pozele am vazut sus ceva suspect....o reclama la dacia....ceva de genu \"vrei sa lucrezi la dacia? haide la siab sa te intalnesi cu exhipa bla bla bla....si ceva despre \"compania de recrutare dacia\" ....ham deci e posibil zic eu sa fie ceva in parteneriat cu dacia....
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 17:39   #27
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Super tare!
Rar se pot vedea simultan la noi exemplare ale aceluiasi model de masina in 5 variante de proiecte-\"custom tuning\" din care sa se poata aprecia ochiul si mana tunerilor! (parca e concurs de virtual tuning dar pe viu)
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 17:55   #28
MKE

Stage 5

MKE's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Zone]

Pana la urma care e treaba ? ce va fi liniutze , sedintza foto sau concurs de frumusetze ???? cand , unde????
MKE is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 19:00   #29
SORAN

Stage 4

SORAN's Avatar

Nu ca as duce lipsa dar unde gasesc si eu numarul de telefon al fetelor? ce sa zic ELIA cred ca bate tot chiar daca e mai cuminte la aspect. Sa nu ma uitati cu nr. fetelor-astept PM!
Old 13-10-05, 20:01   #30
doruteo

Stage 1

doruteo's Avatar

Cred ca nu v-ati prins ... Mai multe Loganuri ... Mai multe firme care fac tuning pe Logan ! Unora le place Loganul alb facut de Pilot ... este prezent si cel al nemtilor de la Elia ! Deci practic este un TEST comparativ intre firmele care au facut tuning pe Logan !

Liniute intre Logan ? La SIAB ? :P
doruteo is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -