Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Logan tuning TEST by 4tuning

Reply

Thread Tools
Old 13-10-05, 20:32   #31
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

yo cred ca este o simpla comparatie intre PRIMELE tentative de tuning pe Logan....personal imi plac aproape toate...cel alb este BESTIAL...iar cel rosu (care este criticat chpurile pt efectul de plug al spoilerului fatza) este si el foarte frumos....!!!!sa nu mai vb de cel de la ELIA ...
in loc sa apreciem loganul....care cu bine si cu rele este un par imens fatza de 1310 ..stam si aruncam cu noroi.....
NU cred ca este o reclama la noua dacia diesel deoarece toate pozele duc cu gandul la un concurs de design.......
apreciez munca tuturor si le urez noroc in continuare

VAND PEUGEOT 307 CC

VAND SAAB 9-3 1.8t
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 20:49   #32
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

elia nu e tuner frantzuzesc?stiam ca e firma frantzuzeasca...sa ma corecteze cineva daca gresesc,nu mi se pare a fi germana...
T@zMania is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 20:53   #33
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

sincer gratzian si fara suparare mi se pare un topic fara rost....nu dai detalii,arunci niste vorbe si nu argumentezi nimic.nu crezi ca era mai bine sa spui direct despre ce e vb si pe urma sa ne intrebi ce parere avem?cam aiurea modul tau de ''operare''.scuze dar asta simtzeam nevoia sa spun..
Old 13-10-05, 21:09   #34
Zerofast

Stage 5

Zerofast's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

ma asteapta e pe episoade maine poze noi si filmulete
Zerofast is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 21:13   #35
marius82

Stage 1

io cred ca ideea e urmatoarearicat de impopotonat ar fi logan-ul tot dacie este,asa ca mai bine iei una din piesele (de decor cum scria cineva mai devreme) si pleci in legea ta sa te distrezi.Ha ha ha.Glumeam cel alb chiar arata bine,apreciez pe cei care au muncit la ele.
marius82 is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 22:29   #36
viviesp

Stage 5

viviesp's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Felicitari 4tuninig!
mi se pare super idea.

Sunteti tari daca voi ati reusit sa strangeti la un loc toate Loganurile expuse la SIAB.

p.s.: frumoase fetele participante la sedinta.
viviesp is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 22:35   #37
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Am si eu o intrebare:
Pe Solenza d c nu s-au facut astfel de incercari de tuning??? Eu zic ca ar fii aratat mai bine!!!
shadow is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 22:57   #38
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

eu cred ca este vorba de un test de imaginatie si originalitate. E vorba de pasiunea in sine si nu de masina de sub fete. Eu cred ca initiativa celor de la 4tuning este de laudat prin simplul motiv ca si noi putem ridica niste standarde fara sa fim nevoiti sa aducem nu stiu ce marca cu renume, sau nu stiu ce fotomodele. Pozele reprezinta o evolutie, un indemn pentru a ridica nivelul... in general.

Asa vad eu lucrurile. Bravo 4tuning! Fetele noastre, masinile noastre, conceptele noastre (aproximativ), frumusetile noastre.

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 23:07   #39
Taher

Stage 1

parerea mea : Cu toate k loganul este o masina romaneasca (Dacia) care este proasta....cu mici adjustari pe ici pe colo ....hai peste tot poate devenii o masina bestiala ...mai ales daca exista si 1-2 chiar 3-8 tipe bune lana ea
Taher is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 23:17   #40
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

cat inca suntem la ghicitori.. ce credeti ca sunt astea?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1_876.jpg
Views:	303
Size:	320.0 KB
ID:	46103  
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 23:29   #41
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

stopuri de logan?!?
orlando is offline   Reply With Quote
Old 13-10-05, 23:34   #42
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da
vedeti in premiera MONDIALA pe 4tuning stopuri clare de Logan, produse de wizards
Old 13-10-05, 23:46   #43
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu are legatura cu titlul topicului, dar m-au amuzat discutiile
se pare ca unii uita ca sunt pe 4tuning. care e un site axat pe tuning, nu pe polemica... am pus poza in avanpremiera sa le readuc aminte...

testul a constat tocmai in a testa inclinatiile utilizatorilor care au rabdarea sa dea un raspuns...

unii observa femeile, ... felicitari, altii gasesc cu mare bucurie inca un subiect de polemica sau de critica nefondata si rautacioasa, altii isi aduc aminte ca pana la urma in loc sa ne certam avem ca scop analize de tuning, iar unii observa chiar si nuanta de eveniment.

DA, nu a fost de loc usor sa strangem la un loc toate modelele reprezentative de tuning LOGAN de pana acum...

putem considera o premiera in Romania aceasta realizare a 4tuning, prin strangerea si analiza comparativa a diferite solutii si concepte de tuning pe un model auto.

Urmeaza si alte marci de masina, ce am prezentat este un episod pilot

Vom face analize comparative stilistice, de exterior, interior, accesorizare, imbunatatiri, muzica, etc, in cateva episoade pt fiecare din grupurile de masini pe care le vom strange.

dar sa nu uitam fetele, care vor fi prezente la fiecare eveniment unele aceleasi, care le apreciati mai mult, si altele noi de fiecare data...

va invit sa incepem discutii pe subiect
avem deja peste 1000 de poze ale evenimentului, nu am pus decat cateva, si NU din cele mai reusite.
vom pune incepand din seara asta si alte poze si vom incepe de maine cu prezentarea masinilor, a modificarilor fiecareia...
va invit langa noi sa vedem cateva realizari ale tuningului Romanesc, sa analizam impreuna solutiile adoptate si in nici un caz sa nu uitam de fetele prezente... cine-ar fi in stare?
Old 14-10-05, 00:03   #44
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
cat inca suntem la ghicitori.. ce credeti ca sunt astea?
sunt bestiale....vreau si yo logan plz :P
cine imi sponsorizeaza si mie un proiect de tuning pe logan >
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 00:04   #45
cosminpilot

Stage 4

cosminpilot's Avatar

daca nu erau fetele... alea tunate
Dci-ul ala diesel pare a plange pe langa fratiorii lui. L-au mai incurajat fustitele! Oricum parca acum a inceput un pic de tuning la Logan.
cosminpilot is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -