Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Logan tuning TEST by 4tuning

Reply

Thread Tools
Old 14-10-05, 08:08   #61
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

cei care posteaza aici au avut oare ocazia sa vada in realitate si indeaproape aceste masini ?
va zic eu ca cel alb cu capota neagra e cel mai frumos model .... asta daca ignoram \"chestiile\" alea de pe portbagaj care presupun ca vroiau a fi un suport de eleron.
logalnul rosu ... primul din stanga de la departare atrage privirea dar daca te apropii de el se vad defectele cum ar fi tripla spate lipita cu superglue
Old 14-10-05, 09:06   #62
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

imi plac toate... le-am vazut si in realitate... incep sa cred ca si in romania se poate... asteptam cat mai multe detali si poze Gratzian
BASU is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 10:46   #63
Xeno

Am avut ocazia sa le vad pe toate in realitate. Cel alb mi-a placut cel mai mult
Xeno is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 10:59   #64
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Xeno\"
Am avut ocazia sa le vad pe toate in realitate. Cel alb mi-a placut cel mai mult
la fel si mie .. dar oricum ... e o incercare reushita .. merita ... ideaa de tuning dar nu isi merita banii
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 11:15   #65
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"shadowro\"
cei care posteaza aici au avut oare ocazia sa vada in realitate si indeaproape aceste masini ?
va zic eu ca cel alb cu capota neagra e cel mai frumos model .... asta daca ignoram \"chestiile\" alea de pe portbagaj care presupun ca vroiau a fi un suport de eleron.
logalnul rosu ... primul din stanga de la departare atrage privirea dar daca te apropii de el se vad defectele cum ar fi tripla spate lipita cu superglue
Cel alb de la Pilot, intr-adevar este dragutz, dar are ditai luftul intre aripioarele-alea si capota portbagajului. Cel rosu ar mai fi mers finisat, si ar fi avut nevoie de niste jante cu buza.

Cel de la Elia e intr-adevar cel mai profi. Jantele, perfect alese sa iasa rotile la nivelul aripilor (\"umflate\" deja din fabrica). Interiorul de calitate...Ah, apropos, interiorul celui rosu (primu' din stanga, din poza) era kiar interesant. Piele in 2 culori, bord vopsit, fete de usi, DVD player....kiar mi-a placut. Dar a mai zis cineva mai sus....parca a fost facut foarte in graba.

Oricum, foarte multi oameni rautaciosi. Masina e un pas destul de mare (ca idee) pt Romania. Tehnologia, din pacate, este pe departe de a fi inovativa, dar ca pret este accesibila. Si de fapt asa suntem noi romanii. Ce avem noi e cel mai bun, ce au altii e de kk.

Sunt curios sa vad Loganul de la Elia ce performante are....oare l-ar da pe DOG-ul??? Asta ar fi un test interesant.
JKV is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 11:46   #66
ZooM-ZooM
Honda Driver

Stage 5

ZooM-ZooM's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Opel]

si eu am avut ocazia sa le vad pe viu...
cel alb mi-a sarit in ochi pe la final,dupa cel rosu cu muzica de la VIETA.
la cel de la ELIA nici nu m-am uitat,cat si la cel rosu facut dupa proiecu pe PC,si asta pt ca stiam ce si cum tot de pe 4tun (multumim de informatii).
proiectul AM,este primul,dar un pic depasit...vb aia,piele poti sa pui si pe trabant,evacuarea dubla,e o tzeava in plus...jante,isi pune oricune...
mai greu este insa sa proiectezi un spoiler fata cu alta grila,cu alta linie dar care sa se incadreze cu restul masinii.
personal,mai faceam multe(oglinzi,manere scoase,interior mai placut s.a.m.d,dar mai ales un eleron finutz,nu chestiile alea,care se vor suport pt eleron,cred... ) la cel alb,dar dintre toate,estetic vorbind,imi place cel mai mult.

oricum,cei de la 4tun sunt inca o data primii in domeniul auto,cu asa un proiect.macar daca isi ia lumea logan,sa vada ce se poate face la el )
asteptam surpriza aceea... de care ne spunea gratzian

btw: spui ca cei de la wizards au facut stopurile?!cum asa...?!ca ei sunt mai mult pe muzica....!! dar cine stie,poate devin un fel de West Coast Customs

Garare / parcare moto pe timp de iarna / frig ! pentru detalii click pe linkul de mai jos !

https://forum.4tuning.ro/567-moto/335...bucuresti.html

fuse si se duse... https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...6y8-turbo.html
ZooM-ZooM is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 16:10   #67
AleXuTz

Stage 5

AleXuTz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default nimika

bravo... sunt f. toate. dar the best of the beast este cea alba dupa aia roshie shi tot asha...
Ete bine asha incepem sa ne dez. tuningul in romania...
Old 14-10-05, 17:32   #68
alex_night77

Stage 2

Default ..

frumos frumos..
ma intreb cum ar fi fost aceste proiecte aplicate pe Solenza
alex_night77 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-05, 00:27   #69
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

ma, de ce sunteti rautaciosi unii dintre voi!!!?? si loganul este o masina .....care zic eu ca merita nitel respect fata de alte dacii...si mie sincer imi plac cele modificate din poze ,unele ar mai fi trebuit lucrate si retusate nitel dar sa zicem k au fost facute la repezeala pt salon dar merg.
ahhh...si cel alb e clar cel mai tare!!!!! cu toate ca ar mai fi trebuit si el nitel retusat,oricum toate arata bine pt inceputul tuningului de loganuri .tot inainte

gen muzical cautat : manele
vpower16v is offline   Reply With Quote
Old 15-10-05, 17:17   #70
MKE

Stage 5

MKE's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Zone]

si eu le-am vazut la Siab si ce mai mult mi-a placut cel abb de la PILOT dar nu vad rostul aripioarelor de pe porbagaj . si mi-a mai placut interiorul loganului rosu cel cu piele in 2 culori insa se vede si la ala ca sau grabit si au mai uitat sa vopseasca cate ceva cum ar fi : frana de mana , capacele boxelor de pe spate , sa schimbe pedalele si niste covorase , etc..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	normal_img_9542_199.jpg
Views:	313
Size:	46.1 KB
ID:	46264   Click image for larger version

Name:	normal_img_90174_928.jpg
Views:	357
Size:	64.8 KB
ID:	46265   Click image for larger version

Name:	img_0483_226.jpg
Views:	318
Size:	814.8 KB
ID:	46266  

Name:	img_0484_179.jpg
Views:	293
Size:	643.0 KB
ID:	46267  
MKE is offline   Reply With Quote
Old 15-10-05, 18:04   #71
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

am fost si eu azi si mi`a placut...
Attached Thumbnails

Name:	hpim2159_318.jpeg
Views:	350
Size:	88.4 KB
ID:	46269  
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 15-10-05, 18:14   #72
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

n-arata rau GoLanul ala
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 16-10-05, 13:17   #73
TheMadMan
Sun Racers Member

Stage 5

TheMadMan's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[PEUGEOT]

nice
TheMadMan is offline   Reply With Quote
Old 16-10-05, 16:14   #74
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

aia alba intradevar este reushita ...adica da bine ... m`a impresionat intr-un fel .... nu ma ashteptam k un logan sa arate destul de bine dupa parerea mea ... iar mai trebui triplele alea care erau postate mai devreme ...cat despre kestiile alea din spate kiar nu shtiu ce sa zic ...in rest nu mi`a atras nici una atentzia ... nici kiar aia roshie .... cat despre test ... e cam aiurea kestie .... test test dar despre ce e vb !? care arata mai bine !? sau un fel de best motoring cum fac ciuciunghezii!? nu shtiu ... amanunte .... poate sunt yo mai tranta

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
Old 16-10-05, 22:10   #75
alexdragu

Stock

cel rosu e inspirat dupa un desen. oricum e super misto nota 10 e oricum cel mai tare.
Attached Thumbnails

Name:	dacialogan018dg_312.jpg
Views:	280
Size:	240.8 KB
ID:	46418  
alexdragu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -