![]() |
Logan tuning TEST
1 Attachment(s)
Sa vedem daca va dati seama despre ce e vorba:
|
|
cel mai adevarat e cel alb :)
|
cel rosu cu spoileru fata mai pronuntat ...mai ascutit ....
se vor testa intr-o cursa reala sau doar asa de show of ? care e mai frumoasa ? |
2FAST2logan 8)
|
Personal cel alb ami place :wink:
|
nu imi dau seama deloc... in cel mai rau caz o sa se faca un filmuletz gen 2f2f numai cu loganuri?? si in cel mai bun caz o sa se ofere loganurile ca premiu pentru noi? :D
prima impresie care am avuto.... sedinta foto profesionala fete&logan |
Stricati orzul pe gaste, prea multa atentie pentru Logan si prea mult profi pt nivelul ei.
Poate daca era vorba de maseratti altefel se vedea totul. Felicitari pentru idee dar nu si pt masina aleasa. Fetele sunt un decor frumos. |
Loganu` rosu am impresia ca e facut dupa ideea Mitsubishi Lancer Evo VIII. Dragutz
|
dar logan ce are nu-i tot masina ?
nu cred ca strica deloc orzul pe gaste ...ci poate vor sa vada performantele fiecaruia dintre masini ... un drag ceva ? :P ce treaba are maseratti cu logan ? vb despre 2 masini care n-au nici o treaba una cu alta ... aaa da poate subaru-l tau are :twisted: |
Cel alb este cel mai frumos dintre ele, dar tot nu imi place cum arata!!!
Macar puteau sa puna si ei o capota de carbon, nu sa o vopseasca neagra, puteau sa schimbe si ei stopurile, in loc sa le lase pe cele originale, si totusi cred ca ar fii aratat MULT mai bine un eleron decat aripioarele alea!!! |
TEST? hai sa le bagam pe toate intro cupa de escavator la 60 la ora sa vedem.... 8) sau ce test.
|
cred k se vor face liniutze intre ele.... :P
|
probabil se testeaza care are suspensia mai tare ...ca vad ca toata lumea e calare :wink:
|
Felicitaricelor ce au muncit la ele, arata bine...dar tot loganuri sunt...oricum ca \"tuning\" cu asta se vor scoate bani pe piata autohtona...Pacat ca loganul arata ca un drik :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning