Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Cum sa fie incadrarea pe grupe?
Puterea din talon inmultita cu coeficienti in functie de modificari! 117 59.69%
Puterea din talon fara nici un coeficient! 79 40.31%
Voters: 196. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 28-12-06, 13:23   #286
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: Incadrarea pe grupe !

Quote:
Originally Posted by SFW View Post
Sa ma scuzi ... dar poate tu nu stii ce s-a intamplat in cazul acelei curse ...

https://www.4tuning.ro/gal/displayima...bum=465&pos=26

Sau la r5-urile nu gusta cursele in care castiga la limita ... doar cele in care isi iau distanta mare fata de adversar ... nu?
Eu consider ca .... cu cat cursa e mai stransa ... cu atat grupele sunt mai echilibrate ... mai bine concepute ...
Daca tu spui ca o grupa bine conceputa este o grupa in care o masina o spulbera pe alta, ce nu are sanse, atunci e clar unde sta fairplay-ul la unii, si dorinta de a concura ...

Imi cer scuze daca am jignit ... dar asta e impresia pe care mi-ai lasat-o prin acest din urma post...

Mie chiar mi-au placut grupele de la buzau ... au fost printre cele mai echilibrate ... parerea mea ...
Daca tu consideri echitabilca munca mea sa fie pus la egal in aceeasi grupa cu munca unei uzine ....ei bine nu vreau sa fiu fair play cu cei stock. Eu consider ca oricine vrea sa castige isi va modifica masina. Deci din punctul meu de vedere si am mai spus-o .... nu e nimeni obligat sa vina cu o masina stock la curse . Iar ce a modificat la ea a facut-o cu banii lui si de cele mai multe ori scazand drastic fiabilitatea motorului. Cat crezi ca poate tine un motor de dacie suflat de o turbina cu 1.5 bar la care se mai pune si nitro ? Poate crapa si in 1000 km .... de ce sa risc eu motorul pt a fi in grupa cu o masina care stock are 200 cai si care daca modifica softul (si nimeni nu stie) sare de 250 usor ? Daca inving fara drept de apel e meritul meu. Inving o masina care nu a fost modificata ? E problema celui care nu a modificat-o. Distanta intre mine si el e meritul meu si chiar trebuie sa se vada !

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 14:02   #287
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Daca tu consideri echitabilca munca mea sa fie pus la egal in aceeasi grupa cu munca unei uzine ....ei bine nu vreau sa fiu fair play cu cei stock. Eu consider ca oricine vrea sa castige isi va modifica masina. Deci din punctul meu de vedere si am mai spus-o .... nu e nimeni obligat sa vina cu o masina stock la curse . Iar ce a modificat la ea a facut-o cu banii lui si de cele mai multe ori scazand drastic fiabilitatea motorului. Cat crezi ca poate tine un motor de dacie suflat de o turbina cu 1.5 bar la care se mai pune si nitro ? Poate crapa si in 1000 km .... de ce sa risc eu motorul pt a fi in grupa cu o masina care stock are 200 cai si care daca modifica softul (si nimeni nu stie) sare de 250 usor ? Daca inving fara drept de apel e meritul meu. Inving o masina care nu a fost modificata ? E problema celui care nu a modificat-o. Distanta intre mine si el e meritul meu si chiar trebuie sa se vada !

Pai ... sper ca o sa fii fericit cand o sa te aliniezi la start cu o masina care stii de la inceput ca o sa o bati fari probleme ... da ... asta da satisfactie ...

Fiecare cu parerea lui, si modul lui de a vedea lucrurile ...

Si cu 250 usor ...

Si ... sa nu uitam totusi ... ce eforturi financiare implica modificarea unei masini noi de vreo 200 de cai ... si ... cat ai pierde tu dpdv financiar daca ti s-ar strica masina ... si cat ar pierde unu cu o masina de vreo 35 de mii cat ar ajunge a4 ala de care vorbeai ... + modificari de inca vreo 10 mii (ca sa fie ceva finutz, nu foarte serioase)

Poate ala desi are o masina mai scumpa ... nu-si permite sa bage zeci de mii in ea ca sa o modifice, ca apoi sa i se strice ... si poate nu are nici timpul si nici cunostintele necesare pt a detine si un r5 sau alta masina pe care sa o modifice pt a participa la curse ...

eh ... sunt multe pareri, multe argumente ... si nu cred ca o sa ajungem niciodata la un consens ...

Eu unu apreciez ce ati facut voi, si va admir pt munca depusa, pt cunostintele voastre ... si implicarea sentimentimentala ... dar cred ca o sa va plictisiti si voi in scurt timp sa bateti masini mai slabe ... si o sa doriti sa aveti adversari cat mai echilibrati ... chiar daca masina ar fi stock ...

Pt ca una e sa il faceti de *** pe unu la un semafor, care se crede mare rahat ca are nu stiu ce masina ... si alta e sa va aliniati la start alaturi de un pasionat ca si voi, care nu a investit atat in masina, dar care a venit sa se simta si el bine la curse ... nu sa fie batut fara drept de apel ... pt ca unde e fun-ul ... unde e placerea ... daca nu stai emotionat la curse ... uitandu-te in oglinda ... sau in lateral si sa ii vezi botul adversarului ...
asta cred eu ca e placerea ... sa ai un partener echilibrat si sa-l faci ... nu sa faci pe unu mai slab ... da cu masina mai scumpa ...
SFW is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 15:35   #288
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Sefu ... sincer tu nu ai idee cat am investit eu in masina ... si audi a4 tunat cu 10.000 ? Vezi tu .... esti informat gresit ... La EDS phase 3 (ultimul upgrade) pt un speedster turbo costa 2700 euro .Deci faz acu 10.000 euro ca tuning ... pai cu 10.000 daca nu duci o masina de 200 cai in 400 cai ai dat banii degeaba . Dar ca sa duci un motor de 60 cai la 200 nu o faci cu 200 euro . Setl meu de fise costa 160 euro . Asta oricum e alta discutie. Dar , mai in clar cum vad eu grupele - grupele trebuiesc facute dupa baza motorului pt a se vedea cine l-a modificat mai mult si pt a lua laurii . Cursele cu masini mai puternice DIN FABRICA sunt la libere (sau pe strada) ca sa vezi cam cat de bine trage raportat la unul mai bun. Dar pt a vedea exact ce ai reusit si pt a fi apreciat consider ca modificarile fac diferenta doar in grupa de baza . Spre exemplu eu la Legal Racing sunt incadrat la 100-130 cai cu o masina care are un motor de 60 cai . Turbina dubleaza puterea ? Atunci de ce 2000 16v aspirat de opel are 150 cai si 2000 16v turbo de opel are 200 cai ? Trebuia sa aibe 300 ca e facut de OPEL nu de SGM si de mine , nu ? Si nitro ... hotaraste organizatorul ce shot folosesc ? Pot avea shot de 30 cai sau de 100 . Si dupa cum stiu (unii) fara un bottle heater , cand scade presiunea gazului scad si caii iar amestecul devine din ce in ce mai bogat si masina trage mai prost. Tocmai pt ca nu e ceva constant in ceea ce priveste presiunea din turbo si jetarile de nitro spun eu ca nu e bine sa se exagereze cu coeficientii cu care se inmulteste puterea stock. Nu vreau sa ma dau la A1 pt ca am motor de Dacie. Dar nici in grupa cu Pepy nu vreau sa fiu .
Old 28-12-06, 15:48   #289
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

rew a declarat 200 de cai de aceea a intrat in clasa respectiva.

lucian, spui ca vrei sa-ti vezi roadele muncii tale. bun. vrei sa fii cel mai bun? sau cel mai bun undeva pe la mijloc? deci, asa cum dorintele voastre sunt relative si incadrarile vor fi la fel. cum ai spus in ultimele doua propozitii. nu vrei nici acolo dar nici acolo. trebuia sa completezi ca vrei acolo unde sa castigi. calea buna este o regula urmata de toti, nu fiecare cu regula lui, sau pentru el.
mai devreme s-a spus ca nu poti pune un r5 cu un audi. s-a aratat ca se poate. acum alte motive si alte si alte si tot asa. s-au cerut modele de masini si cum le vedem noi asezate. s-a dat uitarii. nimic constructiv. sunt convins ca omul cu gV de la craiova isi va aranja masina ptr a primi revansa la fel cum si audi de la buzau banuiesc ca va face ceva sa spele "rusinea". si uite asa nu se incurajeaza tuningul chiar deloc.
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 15:58   #290
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Sefu ... sincer tu nu ai idee cat am investit eu in masina ... si audi a4 tunat cu 10.000 ? Vezi tu .... esti informat gresit ... La EDS phase 3 (ultimul upgrade) pt un speedster turbo costa 2700 euro .Deci faz acu 10.000 euro ca tuning ... pai cu 10.000 daca nu duci o masina de 200 cai in 400 cai ai dat banii degeaba . Dar ca sa duci un motor de 60 cai la 200 nu o faci cu 200 euro . Setl meu de fise costa 160 euro . Asta oricum e alta discutie. Dar , mai in clar cum vad eu grupele - grupele trebuiesc facute dupa baza motorului pt a se vedea cine l-a modificat mai mult si pt a lua laurii . Cursele cu masini mai puternice DIN FABRICA sunt la libere (sau pe strada) ca sa vezi cam cat de bine trage raportat la unul mai bun. Dar pt a vedea exact ce ai reusit si pt a fi apreciat consider ca modificarile fac diferenta doar in grupa de baza . Spre exemplu eu la Legal Racing sunt incadrat la 100-130 cai cu o masina care are un motor de 60 cai . Turbina dubleaza puterea ? Atunci de ce 2000 16v aspirat de opel are 150 cai si 2000 16v turbo de opel are 200 cai ? Trebuia sa aibe 300 ca e facut de OPEL nu de SGM si de mine , nu ? Si nitro ... hotaraste organizatorul ce shot folosesc ? Pot avea shot de 30 cai sau de 100 . Si dupa cum stiu (unii) fara un bottle heater , cand scade presiunea gazului scad si caii iar amestecul devine din ce in ce mai bogat si masina trage mai prost. Tocmai pt ca nu e ceva constant in ceea ce priveste presiunea din turbo si jetarile de nitro spun eu ca nu e bine sa se exagereze cu coeficientii cu care se inmulteste puterea stock. Nu vreau sa ma dau la A1 pt ca am motor de Dacie. Dar nici in grupa cu Pepy nu vreau sa fiu .
Sefu ... ai dreptate ... nu stiu cat ai dat tu ... si la speedster nu ma pricep nici atat ...
La a4 ... sincer nu ma pricep asa bine la 2.0 turbo ... la a mea ma ajunge vreo 10 mii un compresor care sa ma duca in 320 ... dar na ... a mea e o masina mai greu de modificat ...
Da nu mi-e greu sa ma uit pe net ... si sa-ti dai niste preturi de la diversi ...
mtm- 272 cp - 5000 euro
abt - 300 cp - 9860 euro (270 cp 5200 euro, sa compari cu cel de la mtm)
b&b 300 cp - 11.950 euro
oettinger ... n-am gasit pt a4 ... da la a3 ... 310 cp - 9900 euro

Asa ca nu cred ca sunt atat de prost informat ... vezi ... cum am spus de 10 000 masina sufera modificari as zice aproximativ minore ... si cred ca ai putea sa-mi dai dreptate vazand preturile de mai sus ... nu zic ca e justificat un pret atat de mare ... dar asta e pretul pietii ... cel putin oferit de tunerii de renume pt vag.

Ai dreptate cu turbina si cu shot-ul de nos ... asa e ... sunt coeficienti ce dezavantajeaza ...
Si ai dreptate si cu speedsterul ... dar ... daca incadrarea s-ar face si in functie de kg ... nu ai mai cadea cu speedsterul in grupa ... ci el s-ar duce acolo unde ii este si lui locul ... acolo unde ar avea concurenti la fel de rapizi ( observi nu spun puterniri, performanti sau altele ... ci rapizi ... pt ca asta conteaza pe 400 metri ... si greutatea o consider f importanta)
Old 28-12-06, 16:01   #291
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

Off-topic: ce mai face marele alb? va fi gata pentru a accepta provocari de la astia mai mici in capacitati cilindrice pana la primavara?
B39738 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 16:06   #292
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by SaintDick View Post
si audi de la buzau banuiesc ca va face ceva sa spele "rusinea". si uite asa nu se incurajeaza tuningul chiar deloc.

Asta e problema (si nu ma refer la tine Saintdick) ... multa lume considera ca jenant, sa piarda in fata unei masini vechi, o masina ce pt oamenii de rand apare ca o masina vai de capul ei (repet pt cei de rand), si deasemenea unii dintre cei ce au aceste masina ... au probleme legate de dorinta de a umili masinile noi ...
pe 400 de metri nu conteaza cat de noua sau cat de frumoasa e masina ... conteaza doar cat de rapida e ... si fraier e cel ce se simte umilit pt ca a pierdut in fara unui r5 cand el are bmw, sau audi sau mercedes (etc), dar fraier consider ca e si cel cu r5 care sta la start langa unu cu o masina scumpa ... desi stie ca nu are ce face din el ... doar pt placerea de a il umili...

Asta nu e apropo la nimeni de aici ... pt ca nici nu cunosc o astfel de situatie, ca sa o dau drept exemplu.
Old 28-12-06, 16:19   #293
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

era in ghilimele oricum. sa vezi cum ii apuca ficatul pe unii cand le da praf cate o "coaja" de masina. multi dintre ei necunoscatori si superincrezatori in masina nou nouta. audi TT, mercedes, un BMW "lucios". atunci este spectacol. ptr performante... cine dracu vrea performante? nimic nu este recunoscut oficial de catre vreun for superior. a, ca se stie intre ei ca ala l-a facut pe ala...asta nu-i performanta. mai zice psihologul din cand in cand sa ne amintim sa fim copii, ca am uitat sa ne bucuram. asa si aici. am cam uitat de distractie. pe cine ar incanta o deplasare unde se da de doua ori, ia premiul si pleaca acasa? nu e mai placut sa vii, sa te dai pana nu mai poti, sa stii macar ptr ce ai dat banii?

mentionez ca rew a avut probleme in cursa cu fostul KWX (furtun sarit, benzina pe sosea). tot rew m-a sunat si mi-a spus ca are RAR-ul dau nu i-au dat itp-ul. tot rew a venit cu masina pe platforma. tot rew a pierdut controlul intr-o cursa si era sa intre pe banda oponentului. tot rew s-a mai dat o data in finala cu honda ptr ca cel din urma ratase o viteza, la a doua cursa rew avand probleme dar honda refuzandu-i o a treia cursa si iesind invingator. ce vreau sa subliniez este ca mi-am asumat anumite riscuri, ptr ca intelesesem ca este o masina cu potential care poate oferi spectacol. a declarat 200 de cai si cand a vazut ca pica langa subaru a cerut o clasa mai jos, constient fiind probabil de stadiul in care era masina, cu unele lucruri nepuse la punct. in plus, rew este un om deosebit, nu s-a suparat de comportamentul hondei. ne-a facut cadou niste tricouri cu numele clubului sau. si desi arata ca un cosar, cred ca s-a simtit cat de cat bine la noi. publicul stiu sigur ca l-a apreciat.
concluzie: astea-s cursele, asta-i spiritul.
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 16:35   #294
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

sa te corectez un pic: fostul kwx l-a refuzat pe rew la inca o tura datorita furtunului sarit, dupa ce rew a franat si a dat cu spatele pt ca fostul kwx se oprise din motive numai de el stiute.... cu honda nu stiu sa fi pierdut...
Si nici nu a coborat o clasa fata de ce a avut de gand initial pentru ca a vazut o impreza... aceiasi impreza care nu a vrut sa se dea la libere cu el.... a coborat o clasa pentru a se putea da de mai multe ori

@ b39738 - masina este demontata pentru un nou stadiu de dezvoltare, si de cate ori a mers masina nu a refuzat nici o provocare

Nu-mi place sa devin avocatul nimanui, insa Dan mi-e prieten si nu vreau sa se denatureze faptele.

Numai bine.
Old 29-12-06, 19:57   #295
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: Incadrarea pe gupe !

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
Normal ca fiecare are dreptul la propia opinie, ba mai mult poate si pune mana sa faca ceva, sa organizeze sa creeze noi grupe.
In mod normal, fiecare organizator, are propia viziune pe care si-o pune in practica, deci in concluzie e foarte important cum vede el incadrarea echitabila.

Eu nu consider ca e echitabil ca o masina sa pastreze grupa daca are in plus
N2O, sau compresor, ori turbo peste echiparea de fabrica.

Nu sunt adeptul masinilor de serie, nu pot fi acuzat ca mi-ar fi frica de vreo masina mai rapida.

tOT ASTA E IDEEA.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 29-12-06, 21:04   #296
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
rew a declarat 200 de cai de aceea a intrat in clasa respectiva.

lucian, spui ca vrei sa-ti vezi roadele muncii tale. bun. vrei sa fii cel mai bun? sau cel mai bun undeva pe la mijloc? deci, asa cum dorintele voastre sunt relative si incadrarile vor fi la fel. cum ai spus in ultimele doua propozitii. nu vrei nici acolo dar nici acolo. trebuia sa completezi ca vrei acolo unde sa castigi. calea buna este o regula urmata de toti, nu fiecare cu regula lui, sau pentru el.
mai devreme s-a spus ca nu poti pune un r5 cu un audi. s-a aratat ca se poate. acum alte motive si alte si alte si tot asa. s-au cerut modele de masini si cum le vedem noi asezate. s-a dat uitarii. nimic constructiv. sunt convins ca omul cu gV de la craiova isi va aranja masina ptr a primi revansa la fel cum si audi de la buzau banuiesc ca va face ceva sa spele "rusinea". si uite asa nu se incurajeaza tuningul chiar deloc.
Tu vorbesti de 1 (un) r5 . Dar daca mai pui inca 10 r5 langa acel audi oare rezultatul e acelasi ? Te asigur ca NU . Am spus ca NU vreau la A1 desi am motorul de nova si am spus cu nu vreau in grupa cu Pepy tot pt ca am motorul de nova . Am spus ca mi se pare echitabila incadrarea lui Sebastian de la Grupa B unde NU am castigat vreodata. Tu judeci dupa principiul "copilul meu e cel mai frumos" . Grupele tale din punctul meu de vedere sunt departe de a fi echitabile. Clar sunt spectaculoase .
Old 29-12-06, 21:07   #297
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by SFW View Post
Sefu ... ai dreptate ... nu stiu cat ai dat tu ... si la speedster nu ma pricep nici atat ...
La a4 ... sincer nu ma pricep asa bine la 2.0 turbo ... la a mea ma ajunge vreo 10 mii un compresor care sa ma duca in 320 ... dar na ... a mea e o masina mai greu de modificat ...
Da nu mi-e greu sa ma uit pe net ... si sa-ti dai niste preturi de la diversi ...
mtm- 272 cp - 5000 euro
abt - 300 cp - 9860 euro (270 cp 5200 euro, sa compari cu cel de la mtm)
b&b 300 cp - 11.950 euro
oettinger ... n-am gasit pt a4 ... da la a3 ... 310 cp - 9900 euro

Asa ca nu cred ca sunt atat de prost informat ... vezi ... cum am spus de 10 000 masina sufera modificari as zice aproximativ minore ... si cred ca ai putea sa-mi dai dreptate vazand preturile de mai sus ... nu zic ca e justificat un pret atat de mare ... dar asta e pretul pietii ... cel putin oferit de tunerii de renume pt vag.

Ai dreptate cu turbina si cu shot-ul de nos ... asa e ... sunt coeficienti ce dezavantajeaza ...
Si ai dreptate si cu speedsterul ... dar ... daca incadrarea s-ar face si in functie de kg ... nu ai mai cadea cu speedsterul in grupa ... ci el s-ar duce acolo unde ii este si lui locul ... acolo unde ar avea concurenti la fel de rapizi ( observi nu spun puterniri, performanti sau altele ... ci rapizi ... pt ca asta conteaza pe 400 metri ... si greutatea o consider f importanta)
Speedster = 1048 kg , nova = 960 kg . Iar faptul ca e 10.000 un compresor .... ce sa zic... iti recomand Master Tuner sau o turbina . Probabil te va duce la maxim 5000 investitia .
Old 29-12-06, 21:10   #298
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
era in ghilimele oricum. sa vezi cum ii apuca ficatul pe unii cand le da praf cate o "coaja" de masina. multi dintre ei necunoscatori si superincrezatori in masina nou nouta. audi TT, mercedes, un BMW "lucios". atunci este spectacol. ptr performante... cine dracu vrea performante? nimic nu este recunoscut oficial de catre vreun for superior. a, ca se stie intre ei ca ala l-a facut pe ala...asta nu-i performanta. mai zice psihologul din cand in cand sa ne amintim sa fim copii, ca am uitat sa ne bucuram. asa si aici. am cam uitat de distractie. pe cine ar incanta o deplasare unde se da de doua ori, ia premiul si pleaca acasa? nu e mai placut sa vii, sa te dai pana nu mai poti, sa stii macar ptr ce ai dat banii?

mentionez ca rew a avut probleme in cursa cu fostul KWX (furtun sarit, benzina pe sosea). tot rew m-a sunat si mi-a spus ca are RAR-ul dau nu i-au dat itp-ul. tot rew a venit cu masina pe platforma. tot rew a pierdut controlul intr-o cursa si era sa intre pe banda oponentului. tot rew s-a mai dat o data in finala cu honda ptr ca cel din urma ratase o viteza, la a doua cursa rew avand probleme dar honda refuzandu-i o a treia cursa si iesind invingator. ce vreau sa subliniez este ca mi-am asumat anumite riscuri, ptr ca intelesesem ca este o masina cu potential care poate oferi spectacol. a declarat 200 de cai si cand a vazut ca pica langa subaru a cerut o clasa mai jos, constient fiind probabil de stadiul in care era masina, cu unele lucruri nepuse la punct. in plus, rew este un om deosebit, nu s-a suparat de comportamentul hondei. ne-a facut cadou niste tricouri cu numele clubului sau. si desi arata ca un cosar, cred ca s-a simtit cat de cat bine la noi. publicul stiu sigur ca l-a apreciat.
concluzie: astea-s cursele, asta-i spiritul.
Da. Tot respectul pt REW. Dar .... nu poti face grupele de asa natura incat sa bagi toate r5-urile in grupa cu wrx sti pt ca rew poate sa se dea si poate sa-l bata . Rew l-a batut pe Pepy din mers. Fa curse din mers. Vor fi mult mai spectaculoase !
Old 29-12-06, 22:06   #299
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

In functie de talon o sa te dai cu un BMW 318 cu motor de M5 cu N2o.
Nu e rezonabil dupa parerea mea ci trebuie tinut cont de puterea de fabrica a motorului ce echipeaza masina si aplicati coeficienti lr in functie de turbo, kompresor, n2o suplimentare si sau comnbinate.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 29-12-06, 22:13   #300
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
In functie de talon o sa te dai cu un BMW 318 cu motor de M5 cu N2o.
Nu e rezonabil dupa parerea mea ci trebuie tinut cont de puterea de fabrica a motorului ce echipeaza masina si aplicati coeficienti lr in functie de turbo, kompresor, n2o suplimentare si sau comnbinate.
Dupa cum spuneam .... regulamentul LR actual mi se pare cel mai aproape de adevar . Ca si cu turbo .... nu decomprimi suficient motorul ii dai 0.5 maxim. L-ai decomprimat si ai mai pus si diverse forjate pe acolo ... dai si 2 bar . Deci e relativ ... dar ma repet - regulamentul LR mi se pare cel mai echitabil !

Last edited by Lucian; 29-12-06 at 22:17.
- Copyright 2025 4Tuning -