Vorba cuiva de mai sus: > sunt curse pentru
amatori,pustiul de la volan a respectat regulile impuse de organizatori,iesirea de pe traseul stabilit ar fi trebuit sa duca la descalificare etc, NU la decesul cuiva din public. Exista soferi talentati sau mai putin talentati...daca ar fi facut asta pe un drum public(in timpul concursului cred ca nu mai este considerat astfel,almintieri politia ar putea pune radar si amenda toti participantii conform codului rutier,nu?) era absolut normal sa raspunda pentru omor.
TRAGIC, mi-a stricat ziua
. Poate ar fi timpul a se stabili o minima latime a caii de rulare pentru fiecare tip de concurs.Nu 12m. Preferabil a se desfasura numai pe aeroport,iar spectatorii indisciplinati sa fie scosi din incinta la a doua abatere.Nu prea vad altfel rezolvarea. Bani pentru tribune nu cred ca exista momentan....poate dupa ce va fi gata pista LR. Poate si altii vor gasi pana la urma sponsori ,macar pentru niste tribune usor de demontat daca nu pentru pista. Iarasi din pacate,probleme cu publicul apar mai ales in cazurile cand nu se percepe taxa de intrare.Paradoxal.
Si ar mai fi o problema....
...nu am vazut pe nimeni ,niciodata sa verifice la o legala daca concurentul a luat o tuica sau a tras o linie....sau altele...NU ar trebui sa ne jucam cu viata noastra si a celor de langa noi . La 200+ km/h (nu-i cazul de fata) poti sa fii tu mama si tata pilotilor,o zecime de secunda de neatentie poate costa cateva vieti. Cred ca-i mai bine sa faci cu corpul tau ce vrei(substantze) acasa sau pe plaja la mare, decat sa faca cu el ce vor ei ->colegii de camera din penitenciar sau rudele unui posibil decedat din cauza inconstientzei tale !
Condoleantze familiei decedatei ( cu toate ca sunt sigur ca nu va mai intra niciunul pe vreun forum de gen,vreodata
) ,si sa speram ca etapele organizate cu adevarat,nu vor avea de suferit.
POATE acum INTELEGEM si Aprobam cat de cat ,reactia oarecum violenta a lui Sebastian de pe 16. El
stia la ce se putea ajunge cand publicul intrase pe pista fiind la 1-2m de masini,traind cu
iluzia ca daca viteza lor era mica,si pericolul de accident era la fel de mic...Exemplu este aici, din pacate foarte tragic aratat de evenimentul de la Tg.Jiu, DOUA familii nenororcite,una fara mama si cu un copil traumatizat ,cealalta posibil(dar sa speram ca nu) cu un copil terminat pe viata(7 ani .....inseamna...GATA..
.)
PS: nu-i suflu-n c_r lui sebi,nici macar nu-l cunosc decat din vedere,ca oricine altcineva de aici,dar astea-s parerile mele.