30-05-06, 14:18
|
|
Stage 3
|
Re: Duminica 14 MAI - CURSA LEGALA la Tg Jiu soldata cu o persoana decedata
Pacat ca sa intamplat acest eveniment neplacut ,dar eu la toate cursele de masini la care am fost se afla si ambulanta si pompierii .
|
|
|
02-06-06, 18:44
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
asta e...
soferul va plati... one way or another, familia femeii, nici nu vreau sa ma gandesc acum, dar va trece si peste asta...
life goes on...
|
|
|
03-06-06, 19:18
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
acum am vazut si eu filmele si ... ma intreb ce a fost in capul lui .. cineva zicea mai devreme k el radea ... iti spun eu k era socat si nu shtia ce s-a intamplat ... nu cred k ii ardea de ras la ce facuse .... cred k radea involuntar si nu cred k ii venea sa creada ce a facut
|
05-06-06, 00:52
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Intelegem ca organizatorul acestei etape a fost Dl. CIUFRILA pilot de rally si coasta.
Pilot profesionist , conduce evo si la BV pe coasta a reusit un timp cu masina lui de curse sub cel al lui Andrei Tentean.
|
|
|
05-06-06, 19:37
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally]
|
Da Sebastian, chiar el.
|
|
|
06-06-06, 10:15
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
ai idee daca este cumva cercetat si el in accidentul asta?
|
|
|
06-06-06, 16:53
|
|
Stage 5
|
Din cate stiu eu da dar nu am inf verificate, o cunostinta mi-a zis si cica ar fi dosar penal.
|
|
|
06-06-06, 16:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aleks
asta e...
soferul va plati... one way or another, familia femeii, nici nu vreau sa ma gandesc acum, dar va trece si peste asta...
life goes on...
|
Daca salvarea sio pompieri au lipsit... platesc toti sau organizatorii
|
|
|
08-06-06, 13:21
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
hmmm...
prevad un proces lung...si scump, pt toti...
|
|
|
09-06-06, 10:41
|
|
Stage 3
Member of: [Midnight Racers]
|
dupa cum se vedea in film, publicul era chiar pe margine, nu e posibil asa ceva; eu cred ca sunt inconstienti, iar politia si jandarmeria sunt de ***, ca nu-si fac treaba cum trebuie, poate au si organizatorii vina lor, dar peste tot, mai ales la tehnico-aplicative, sta turma chiar pe marginea drumului, pai soferul ala poate a fost prost, poate s-a pierdut, nu conteaza, trebuie sa fii constient ca o masina poate fi scapata de sub control si nu se opreste singura in bordura; si la LR de la galati de anul trecut, stateau dobitocii la finish, de-ti rupeai masina sau motorul sa te opresti pana in ei
|
|
|
10-06-06, 10:59
|
|
Stage 5
|
Sa va explic ceva.
Cui i se pare riscant sa stea acasa, sa nu riste, pt ca chiar se va intampla.
Desi parea poate la noi vrodata mai grav siguranta era garantata si noi suntem cei in masura sa apreciem asta, experienta ne da acest atu.
cand multe situatii par neclare va asiguram ca noi ne concentram sa vedem in clar fara sa expunem pe cineva la un real pericol. Dar cand chiar este indiferent de opinia cui trebuie sa trecem incidem desfasurarea evenimentului.
La accidentul facut la tg-jiu nu vreau sa acuz si sa dau vina pe cineva pt accident, e accident si prin definitie e ceva greu de prevazut, insa salvare, pompieri si toate cele daca lipsesc inseamna ca e grav.
|
|
|
12-07-06, 06:02
|
|
Stage 5
|
SEBI ai tot respectul din partea mea pt. tot ceea ce faci si tot ceea ce incerci sa faci in tara asta mare ROMANIA, mai ales ca incerci intr-un anumit fel sa mai educi lumea. Dar cand vin de pe strada la curse, si apoi te intreaba sau se mira cand le spui ce e frana de motor.... nu stiu ce sa mai zic. Oricum ori ce ai face are un risc.
|
|
|
16-07-06, 00:35
|
|
Stage 5
|
De acord insa ce pare pentru uni un risc mare pentru noi poate din experienta e redus la mai putin de jumatate.
Am fost f circumspecti, poate mai catolici decat Papa si pana acum inafara de un incident-accident usor(provocare a politiei) nu am avut nimic.
Totul a fost sub control si masurile de prim ajutor, salvare, descarcerare forte de ordine ... nu lipsesc fiind oricand pregatiti sa ne luptam cu raul.
|
|
|
19-07-06, 11:11
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Sa va explic ceva.
Cui i se pare riscant sa stea acasa, sa nu riste, pt ca chiar se va intampla.
Desi parea poate la noi vrodata mai grav siguranta era garantata si noi suntem cei in masura sa apreciem asta, experienta ne da acest atu.
cand multe situatii par neclare va asiguram ca noi ne concentram sa vedem in clar fara sa expunem pe cineva la un real pericol. Dar cand chiar este indiferent de opinia cui trebuie sa trecem incidem desfasurarea evenimentului.
La accidentul facut la tg-jiu nu vreau sa acuz si sa dau vina pe cineva pt accident, e accident si prin definitie e ceva greu de prevazut, insa salvare, pompieri si toate cele daca lipsesc inseamna ca e grav.
|
garantii nu exista in securitate, decat riscuri de accident reduse la minim, infirm de mici sau cum vrei tu sa le spui. oricand se poate gasi un scenariu care sa cauzeze un accident.
ai avut la fiecare cursa masurile de siguranta pe primul loc si a fost foarte bine.
asupra incidentului de la tg jiu, cred ca toata lumea care va mai organiza o cursa va sufla si in iaurt.
|
|
|
19-07-06, 19:35
|
|
Sun Racers Member
Stage 2
Member of: [Sun Racers]
|
Quote:
Originally Posted by bmw316i
[B].la faza cu ambulanta..si voi toti care ati inceput sa dati din gura ca organiztorii sunt de vina...femeia era in viata...conta 5 minute inplus ??? ca atat a intarziat salvarea si nu 10 minute...
|
uneori, da, pot conta chiar si 5 minute intr-un caz de viata si de moarte, este clar ca trebuia sa existe o ambulanta la fata locului, si ca o parte din vina o poarta si organizatorii. Iar despre sofer, mai ales daca mai si radea dupa imbecilitatea de care a dat dovada, merita legat de stalp si intrat cu tiru-n el. O fii concurs de amatori, dar cand esti constient ca nu ai nici o treaba cu asa ceva, nu e cazul sa te apuci sa inveti intr-un concurs in care spectatorii stau la 2 metrii de masinile participante, fara gard fara nimic...Insa deh, probabil omu nu si-a dat seama ca in viata reala dupa ce tragi frana de mana trebuie s-o mai lasi si jos ca sa prinzi aderenta, ca doar la nfs dupa ce apesi pe space butonu se ridica singur sus..
|
|
|
|
|