Re: Opel Tuning : Opel Performance Center - Informati / Experiente
au ajuns piesele. cel putin prima parte din ele.
de cat crezi ca ar trebui sa fac evacuarea?
in prezent am cap-coada de 63 mm de la Milltek - ma gandeam sa refac downpipe-ul pana la intermediara de 76 si cat back-ul sa-l las de 63? ce zici?
Quote:
Originally Posted by MadCow
au ajuns piesele. cel putin prima parte din ele.
de cat crezi ca ar trebui sa fac evacuarea?
in prezent am cap-coada de 63 mm de la Milltek - ma gandeam sa refac downpipe-ul pana la intermediara de 76 si cat back-ul sa-l las de 63? ce zici?
Good choise ! Eu am optat pt. silencer cu intrare chiar de 65.
uitati ce mi-a zis omul din Anglia cu care ma sfatuiesc cu privire la piese, etc
"hi bogdan,
keeping the gas speed the same is the best option,so you want to be using the same bore pipework all the way through.so keeping a 63mm downpipe would be better really.no problems with a restriction as a 63mm pipe will flow more than enough for 400bhp plus."
Parerea mea este sa lasam prostu in lumea lui. Avem si un proverb romanesc la adresa lor. "Nu te pune cu prost deoarece are mintea odihnita ,, Mai bine ne vedem de ale noastre si sa-l sustinem pe George in proiectele sale ) BAFTA
Gollum.. am si eu niste intrebari. Am un gsi pe care am pus un c25xe si nu stiu ce sa fac pe la el. Pana acum l-am facut sa mearga cum mergea probabil in tineretile lui (e mai greu cand nu stii ce are) si am schimbat cutia F25 cu tot cu volanta si ambreaj (foarte greoaie) cu F20 si ambreaj de calibra c20xe. Unde gasesc piese performance pt V6?? O admise sport (gen Lexmaul de la c20xe), eventual kit turbo sau compresor, unde imi pot face galeriile de evacuare (din chiuloase pana la turbo) si multe altele care nu-mi vin in minte..