Buna ziua tuturor, numele meu este Andy şi eu locuiesc īn Florida, īn Statele Unite ale Americii.
eu am o mulţime de prieteni romani aici.
Īnvăţ limba dvs.. i-au fost de īnvăţare limba dvs. pentru ultimele 3 luni si cred ca am eu o iau destul de repede.
vă rog să mă ierţi dacă romanesc mea arata un pic off, eu sunt, folosind Google traduce de acum. Google Translate nu funcţionează foarte bine
pic despre mine: Iubesc masinile! i-au iubit masini, deoarece am fost de 15 de ani, am fost un fan hardcore Honda, şi i-au deţinut mulţi dintre ei, deoarece am fost de 18. Am destul de mult urasc domestics care pentru mine sunt domestics vehicule americane făcute, dar există unele masini americane care-mi place.
Eu detin doua mea 1994 Honda Civic DX şi l-am cumparat complet stoc. i se va avea īn curānd poze, acum cea mai mare parte a stocului.
eu detin, de asemenea, in 2007 Subaru Impreza sedan 2.5i
mele actuale de automobiles:
aici este o imagine-am creat pentru a arăta modul īn care vreau masina mea să arate, atunci cānd este terminat
modificările actuale:
i-au schimbat toate luminile interioare cu LED-uri de mare putere
faruri negre de īmpachetare cu lumini de intensitate mare
chihlimbar colţuri
de admisie şi de evacuare de 2 EVO Greddy
HKS turbo timer
Garret T3 turbocompresor
Greddy frount montat intercooler
i se va instala īn curānd injectoare 440cc, ECU pre programate, şi o grămadă mai mult
unele dintre masinile mele vechi:
prima mea masina
a doua mea masina
de-a treia masina
A patra masina
vă mulţumesc foarte mult pentru lectură, din nou, īmi cer scuze pentru discursul meu teribil