06-04-12, 00:54
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [DACIA] [Opel]
|
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
Originally Posted by julaikos
Le vopsesti altfel nu prea ai cu ce sa le faci ca noi...poate un strat de lac dar tot nu cred ca e de ajuns
A iesit bine plafonul
|
Le arunc...am renuntat la ele,o sa mochetez tot interiorul(partea din spate) cu mocheta caucicata pe spate
merci
Quote:
Originally Posted by Alex_19Mig
Pai si stalpi nu ii tapitezi?
Merge sa tapitezi partea de sus a fetelor de usi-buzunarelor spate si o sa iasa un contrast ok dupa parerea mea.
Totusi bordul ar arata ok negru complet.
|
stalpii ramane la urma sa vad daca ii tapitez.o sa tatitez cu material ca pe plafon,partea superioara a fetelor de usi si ornamentul ala imbracat in vinilin de deasupra buzunarelor spate.la bord mai vedem
Quote:
Originally Posted by robeaska
ps. stie cineva cu ce sa dau pe plasticele din interior ca sa scap de zgarieturi si declorarea lor ?le-am spalat bine si cand sunt ude arata ca noi,dar cand se usuca ies zgarieturiile la iveala si sunt oribile
incearca sa colantezi plasticele.
|
pana la urma am renuntat la ele.pun mocheta
Quote:
Originally Posted by lancer
daca te referi la alea din portbagaj nu poti decat sa le vopsesti sau sa le dai un scoch buzunarele spate ... tot la fel vopsea ... plasticele de la stalpii spate se pot imbraca si in material ... ... a iesit bine plafonul ..spor la munca in continuare ...acum urmeaza greul
|
am renuntat si la buzunarele spate,si la toate plasticele din partea spate
Quote:
Originally Posted by cruizer11
A iesit super, imi place!
Trebuie sa o scoti odata la o sedinta foto masina, e prea geniala!
Mult noroc in continuare!
|
o scoatem si la o sedinta foto dar,deocamdata nu o merita
mai e ceva de lucuru la interior
Quote:
Originally Posted by kitz`
|
merci
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
Genial e proprietaru' ca s-a gandit la un asemenea interior
|
genial e putin zis ...glumesc...fac si eu ce pot si cum pot
ps:am renuntat la buzunerele spate si la plasticele din spate.bancheta spate nu o mai pun.am facut din pal niste capace ca sa incapa unde veneau buzunarele spate(mai trebuie putin modificate si dupa mochetate),am cumparat 4 metri patrati de mocheta destul de groasa si cauciucata pe spate(cica e de trafic intens,gen birouri) si m-am apucat sa imbrac tot spatele in mocheta.pana acum cam asa a iesit
Last edited by Dr.Dre; 06-04-12 at 00:58.
|
|
|
06-04-12, 01:03
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
Placa pentru buzunare parca e prea groasa.Eu zic sa tapitez placa respectiva cu acelasi material cu care vei face si fetele de usi (eu asa vreau sa fac).
Ar fi fost o treaba calumea sa fi taiat suporti pentru bancheta cei superiori.
Eu am facut niste masuratori inainte sa cumpar mocheta si treba e cam asa:
1/4 cu adaos/ramasite ajunge pentru laterale spate si 1,90 lungime/1.30-1.40 latime pe podea din portbagaj pana sub scaunele fata.
Ai inceput treaba cu mochetat-ul inaintea mea ,dar nici o problema te prind eu din urma.
|
|
|
06-04-12, 02:48
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Quote:
Placa pentru buzunare parca e prea groasa.Eu zic sa tapitez placa respectiva cu acelasi material cu care vei face si fetele de usi (eu asa vreau sa fac).
Ar fi fost o treaba calumea sa fi taiat suporti pentru bancheta cei superiori.
Eu am facut niste masuratori inainte sa cumpar mocheta si treba e cam asa:
1/4 cu adaos/ramasite ajunge pentru laterale spate si 1,90 lungime/1.30-1.40 latime pe podea din portbagaj pana sub scaunele fata.
Ai inceput treaba cu mochetat-ul inaintea mea ,dar nici o problema te prind eu din urma.
|
da placa pentru buzunare e cam groasa,dar doar in partea de sus e problema(unde o sa tai maine la unghi pentru a o ingusta/subtia)in rest vine f bine.in poze nu intra perfect in locurile alea ca mai trebuie luat din ea.suportii banchetie din spate nu ii tai ca am in gand ceva cu ei .ms pentru cote.si spor la lucru
ca idee,m-am inspirat de la tibi (oltcit-ul bum) vreau sa fac cam cum are el la minutul 2:38 - 2:54 https://www.youtube-nocookie.com/embed/2D0qWP0qI4U
Last edited by Dr.Dre; 06-04-12 at 03:05.
|
|
|
06-04-12, 11:59
|
|
Stage 5
|
in viata cateodata e bine sa si imparti.......
|
|
|
06-04-12, 15:16
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Quote:
in viata cateodata e bine sa si imparti.......
|
merci
|
|
|
06-04-12, 17:10
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [DACIA]
|
hai ca prinde contur si interorul. iti da bine materialul in carouri
|
|
|
06-04-12, 23:24
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
pai daca tot ati trecut la mochetat ... aveti grija la niste aspecte ... mai ales tu dre ...
1. continua cu mocheta si sub ormamentul ala pe linia chederului de la geam (cam cum a fost facut BUM-ul)...eventual daca ai putea sa il prinzi sub cheder ar fi si mai bine
2. aveti grija si lasati loc de access sau eventual facut al capac si mochetat la locul de devizitare de la triplele spate ... altfel o sa cam trebuiasca sa stricati un pic design-ul pentru un amarat de bec si nu merita
bafta
|
07-04-12, 00:28
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lancer
pai daca tot ati trecut la mochetat ... aveti grija la niste aspecte ... mai ales tu dre ...
1. continua cu mocheta si sub ormamentul ala pe linia chederului de la geam (cam cum a fost facut BUM-ul)...eventual daca ai putea sa il prinzi sub cheder ar fi si mai bine
2. aveti grija si lasati loc de access sau eventual facut al capac si mochetat la locul de devizitare de la triplele spate ... altfel o sa cam trebuiasca sa stricati un pic design-ul pentru un amarat de bec si nu merita
bafta
|
aveam in calcul si aspectele astea,oricum ms de sfaturi
|
|
|
07-04-12, 12:02
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Ma dre,ziceai ca ai garaj?mare grija cu atata imbracat,am vazut o masina mochetata in spate si nu-i placut cand intra apa sau se face condens pe sub mocheta
|
|
|
07-04-12, 18:53
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
Ma dre,ziceai ca ai garaj?mare grija cu atata imbracat,am vazut o masina mochetata in spate si nu-i placut cand intra apa sau se face condens pe sub mocheta
|
Vaselina pe tabla, folie din plastic peste, apoi mocheta si oha. Poa' sa faca si mama condensului.
|
|
|
07-04-12, 20:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by b28kft
Vaselina pe tabla, folie din plastic peste, apoi mocheta si oha. Poa' sa faca si mama condensului.
|
Pe podea merge .dar pe lateral nu prea vad cum?!
|
|
|
07-04-12, 20:30
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
inlocuiesti vaselina cu un strat de antifon proaspat ... si apoi folie ...peste care vii cu mocheta
|
|
|
11-04-12, 18:39
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
DE VANZARE panul intrerupatoare bord.este direct adaptat pentru oltcit.doar scoti mufa de la contact si o bagi pe asta.il dau pentru ca nu se mai incadreaza in stilul pe care l-am abordat.pret 120 ron
|
|
|
16-04-12, 21:12
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
am pus bara de fibra la loc(am modificat putin poza).parca arata si ea altfel,dar necestita plasa tip fagure cat mai urgent
Last edited by Dr.Dre; 16-04-12 at 21:28.
|
|
|
17-04-12, 07:52
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [DAEWOO] [SKODA]
|
Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
e draguta foc, asteptam mai multe poze