Avem asa una bucata Oltcit Club 12Trs
cu urmatoarele detalii
: Verde metalizat
an 94 septembrie
74.000km original cu sigil pe cablu de km....
Tapiterie interior maro impecabila (exceptie plansa de bord)
Statea abandonata saraca pe marginea drumului nehranita de 2ani
.
Dupa ce am vorbit cu proprietara si am vazut masina interior-exterior-motor m-am hotarat ca e nevoie de o noua achizitie.Am mesterit la motor cam 3sambete la rand pana cand masina si-a zis in mintea ei "vreau sa traiesc".
Dupa carburator curatat,schimbat bujii si furtune am dat lichid octanic si cheie a dat vreo rateuri si pe urma a inceput sa sune incredibil de frumos motor.L-am lasat sa se incalzeasca si am dat o tura cu el,nu mi-a mai pasat ca nu are itp,asig,numar pe fata si ca nu am inca permis.Dupa ce am parcat masina am scos incredibila suma de 600lei si am achitat masina si am transportat-o la un prieten la garaj unde a zacut cam 2luni.Dupa am venit cu platforma si am adus-o acasa la Dej,masina fiind din Cluj.
Dupa ce l-am adus acasa am scos toata tapiteria si am splat-o ca sa depus praful pe ea.....apoi spalat la spalatorie motor care era incredibil de jegos.
Apoi a urmat distractia mare
am dezechipat-o pentru a fi antifonata si pregatita pentru vopsit.Zis si facut in decurs a 2luni a fost antifonata si vopsita joia trecut
.
Pozele ce le am sunt cele cand masina inca era de unde am cumparat-o.
Poze recente vor aparea pe parcurs cand se va finaliza anumite poze gen comp motor cu motorul sus,exterior,interior.