Parerea mea e ca ar arata mult mai bine daca le-ai lustrui, chiar daca nu toata janta !
Am vrut sa le lustuiesc buza si mijlocul sa fie vopsit,dar la turnare credca sa folosit ceva matrita proasta.Aluminul nu este fin ,arata de parca ar fi teroson la spray.
Uite o poza de aproape ca sa iti faci o idee.
Pfoai man, parcă ieri-alaltăieri stătea la mine īn garaj, și uite cum se pune īncet-īncet pe picioare.
Fă-o să meargă pānă īn septembrie, pe atunci īmi iau plasticul roz și vin să mă dai o tură. Sau să te dau o tură
N-am uitat că ești dator.
Multumesc foarte mult ca miai primit masina sa stea acolo la tine in garaj iarna ce a trecut.Nu a stat saraca in zapada,ploaie,apa ,sare.
Hmm pai va fi gata pana la o anumita etapa,dar nustiu exact cat din ea.
Stai linistit nu raman dator,tu mai ajutat asa ca ma tin de cuvant si cand avem ocazia te fac o tura.
Cu pozele ,am mers pe principiul din 50de masini participante o sa faca poze careva.
Uite un link de la un prieten: https://picasaweb.google.com/mihaiapostol2007/OFSBM#
doua poze si cu celalalt oltean cu care am fost ....
Olteanul a inghitit 700km tur-retur fara incidente reprevazute.
A aratat ca isi poate da peste cap acul de la vitezomentru si cam atat.
A fost super,chiar si cu vremea nassoala de vineri .incet incet si-a revenit.
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
Re: Masina mea Old School-Oltcit Club 12TRS
Quote:
Originally Posted by Alex_19Mig
Cu pozele ,am mers pe principiul din 50de masini participante o sa faca poze careva.
Uite un link de la un prieten: https://picasaweb.google.com/mihaiapostol2007/OFSBM#
doua poze si cu celalalt oltean cu care am fost ....
Olteanul a inghitit 700km tur-retur fara incidente reprevazute.
A aratat ca isi poate da peste cap acul de la vitezomentru si cam atat.
A fost super,chiar si cu vremea nassoala de vineri .incet incet si-a revenit.
Super.La anul trebuie sa ajung neaparat.Felicitari pentru participare.
In momentul de fata este functionala ,dar mai am nevoie de cateva piese pentru a fi 100%.
Grila inca nu este terminata ,farurile nici ele.
Am cumparat la masina 2Buc distantiere fata de 2cm pe viitor vor urma si prezoanele aferente.
Momentan ma axez sa caut piesele care mai am nevoie la motor si cat de curand o voi conduce pentru a face esapamentul.
Pana atunci mai am nevoie sa montez un cap de bara la directie si sa inchid unghiul la roata si lista continua tot asa......
O sa arate bine acum cu jantele astea, iar verdele ala metalizat va arata beton cand va fi proaspat spalata.
Da... eu tot nu am inteles o chestie: de cand e un Oltcit din '94 Old School ? ca nu are nici macar majoratul
Deja Olsaitu e o raritate pe strazile noastre.
Oltcitul in sine nu este old school,dar depinde pe ce stil mergi.Asa si in cazul meu .
La Jante mai este mult de lucru pana va iesit ce imi doresc eu,dar nu numai la jante ci si per ansamblu la masina.