jimmy: Am discutat putin mai amanuntit cu cativa prieteni care au folosit diferite carburatoare simplu corp,dublu corp,weber,solex,licenta,dellorto.
In urma discutiei si a unui "test" pe masina respectivului cu acest weber am constatat o performanta mai buna decat cu solexul sau licenta care era montat pe oltcit.
Din ce imi amintesc eu bine "candva" a avut montat Gil si Micu pe oltciturile sale tipul acesta de carburator si Gil spunea ca scoate in medie acelasi consum ca la cel de oltcit bine-nteles contand foarte mult stilul de condus.
Alt motiv care ma facut sa il iau a fost ca se regleaza foarte usor multi au spus-o si eu zic ca nu poti compara un weber cu un solex sau licenta aici nu este vorba de nume sau renumele companiei este vorba doar de o lucrare bine facuta.
Eu deocamdata astept sa fie gata flansa si parghia de acceleratie si astept primvara sa pot iesi in "teste" cu carburatorul si cu noua configuratie de suspensie.
e_Max multumesc la fel si tie.
julaikos: Daca ai ocazia profita
![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif)
materiale si unelte necesare ai ca sa construiesti galeria de admisie si pana la urma vorba aia "incercarea moarte nare"