Da ms...hai ca le spun eu...oricum toata faza e km de kko dupa deviza Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...dar here we go...A ramas ca ma vad cu Stefan in parcare la HardRock Caffe pe Kiseleff...boooon...ajung eu acolo ajunge si Stef...si eu zic ma hai sa mergem in parcare acolo jos langa lac. Intreb pe unu de acolo care se ocupa cu taxatu pt parcare daca se poate cobora acolo...imi spune ca se poate si ca acolo este parcarea localului X...si nu mai e el responsabil. Intram, parcam cu lacul si copacei in spatele masinii (frumoasa pozitie...lumina batea perfect...erau si veverite care stateau in 2 piciorute si se uitau mirate la masina
)...stam pozam...toate bune si frumoase pana apar 2 politisti comunitari.(importanti nevoie mare) Amuzant este portretul lor...primul era inalt si gras...si depasea varsta pensionarii cu 2 secole...putea usor sa imi fie strabunic...al 2lea era scund si gras ca Frodo din LOTR si vorbea ca Golum
)...adica trebuia sa ai aparat auditiv ca sa auzi ce spune si era greu de descifrat accentul...din nou...si el putea sa imi fie strabunic. Ba baieti...zise el...(celalalt nu a scos o vb.) da voi vedeti ce scrie acolo...(pe o pancarca la 500m pusa la intrarea in parcare pe care sigur nici el nu vedea ce scrie dar stia...)...proprietate privata...bla bla...si zice el ca nu am avea voie sa fotografiem fara autorizatie...eu ii spun ca fotografiem masina si nu ***u lor de local bla bla...el de colo ca asta este, lui personal ii pare rau dar cineva facuse reclamatie si bla bla bla...ce e drept oprise cu 5 min inainte sa apara apostolii o masina de teren cu nr. B xx LAW...(careia iam observat stroboscoapele in spatele grilei si autorizatia MAI in parbriz)...deci era clar cine "ne turnase"...oricum...ne ia buletinele...la care eu incep sa ii spun ca sunt student...k am venit la pozat masina nu la platit amenzi...si sa facem cumva sa rezolvam. (intre timp eu ma enervasem la culme...si desi mam abtinut in cap nu imi venea decat sa le bat obrazu in 1 rand ca au tupeul sa se numeasca "politisti comunitari"...ca daca le dadeam 1 bobarnac sareau direct in cosciug de firavi si batrani ce erau iar in al 2lea rand ca au varsta care o au si fac marlaneli din astea...ca puteau sa ne spuna sa strangem cortu' si gata...) Mai vb. una alta...o mai da in vrajeli si imi spune ca ei pleaca asa pe aleea aia...si noi suntem baieti destepti...gasim noi o cale de rezolvare amiabila. Eu stiam calea de rezolvare...si il rezolvam pe loc daca nu aveam in portofel ceva Euro (ceva mai devreme schimbasem lei de chirie in euro... )...dar daca bunicu' vedea euroi...schimba tarifele si trecea la preferentiale...asa iam lasat sa plece...am lasat in portofel 30 lei acolo...si ma duc la el si'l intreb cum rezolvam. El imi spune sa dam noroc ca prieteii...bag mana'n portofel (intre timp stefan poza) scot pe Grigorescu odata scot pe Grigorescu a 2a oara...ii pun in palma si dam noroc...HOPAAAa...odata ce am dat noroc...eram prieteni (ce oameni jegosi...)...a inceput mosnegutu asa silent cum era el sa imi spuna ca putem traversa bulevardul Beijing si intram pe la terenurile de tenis si facem poze langa lac frumos (imi aduc si eu aminte ca se poate si are dreptate...)...ma saluta frumos...imi ureaza sanatate si succes cu masina...(ce jegosi)...na...cam asta este...dupa ma duc la stefan si ii spun de "noua locatie"...el imi spune ca ia pierit tot chefu...ne suim in masina plecam ajungem acolo tragem poze fericiti
the end...km asta e...
Oricum...politistii comunitari sunt cei mai de treaba oameni...este a 2a oara cand o patesc cu ei in parc...1 data mau prins cu sticla de bere la gura pe mine si pe colegii de grupa...si hopaaaaa..amenda...la fel lam scos pe grigorescu de vreo 3x de data asta si neam imprietenit cu ei...neau spus unde putem sa bem linistiti ca nu ne deranjeaza nimeni (pe cuvantul lor)...na...ce sa spun...niste oameni jegosi...iar eu fraier la faza de azi...ca puteam sa ma sui in masina si sa plec linistit...sau sa incui masia si sa o iau la fuga ca nu ma prindeau nici daca fugeam cu spatele =))...la cat de hodorogiti erau...dar pur si simplu speram sa isi vada de viata lor ca si asa nu mai au mult...Dumnezeu e sus si vede...pacat ca nici la batranete oamenii astia nu se linistesc...e criza oamenilor...e criza mare...si oamenii innebunesc...