Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 07-04-09, 20:21   #676
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Dap...urmeaza ca Don Stefan sa le uploadeze cu sigla si copyright ...deabea am ajuns ...am avut peripetii...o sa le spuna el )
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 20:28   #677
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Spuneleee tuuu !!! plsss !! ...si asa ai stofa de povestitor ... scrii pe putini 20 de randuri intr-un post ... si le scrii de parca traiesti momentu' ...
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 21:28   #678
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Da ms...hai ca le spun eu...oricum toata faza e km de kko dupa deviza Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...dar here we go...A ramas ca ma vad cu Stefan in parcare la HardRock Caffe pe Kiseleff...boooon...ajung eu acolo ajunge si Stef...si eu zic ma hai sa mergem in parcare acolo jos langa lac. Intreb pe unu de acolo care se ocupa cu taxatu pt parcare daca se poate cobora acolo...imi spune ca se poate si ca acolo este parcarea localului X...si nu mai e el responsabil. Intram, parcam cu lacul si copacei in spatele masinii (frumoasa pozitie...lumina batea perfect...erau si veverite care stateau in 2 piciorute si se uitau mirate la masina )...stam pozam...toate bune si frumoase pana apar 2 politisti comunitari.(importanti nevoie mare) Amuzant este portretul lor...primul era inalt si gras...si depasea varsta pensionarii cu 2 secole...putea usor sa imi fie strabunic...al 2lea era scund si gras ca Frodo din LOTR si vorbea ca Golum )...adica trebuia sa ai aparat auditiv ca sa auzi ce spune si era greu de descifrat accentul...din nou...si el putea sa imi fie strabunic. Ba baieti...zise el...(celalalt nu a scos o vb.) da voi vedeti ce scrie acolo...(pe o pancarca la 500m pusa la intrarea in parcare pe care sigur nici el nu vedea ce scrie dar stia...)...proprietate privata...bla bla...si zice el ca nu am avea voie sa fotografiem fara autorizatie...eu ii spun ca fotografiem masina si nu ***u lor de local bla bla...el de colo ca asta este, lui personal ii pare rau dar cineva facuse reclamatie si bla bla bla...ce e drept oprise cu 5 min inainte sa apara apostolii o masina de teren cu nr. B xx LAW...(careia iam observat stroboscoapele in spatele grilei si autorizatia MAI in parbriz)...deci era clar cine "ne turnase"...oricum...ne ia buletinele...la care eu incep sa ii spun ca sunt student...k am venit la pozat masina nu la platit amenzi...si sa facem cumva sa rezolvam. (intre timp eu ma enervasem la culme...si desi mam abtinut in cap nu imi venea decat sa le bat obrazu in 1 rand ca au tupeul sa se numeasca "politisti comunitari"...ca daca le dadeam 1 bobarnac sareau direct in cosciug de firavi si batrani ce erau iar in al 2lea rand ca au varsta care o au si fac marlaneli din astea...ca puteau sa ne spuna sa strangem cortu' si gata...) Mai vb. una alta...o mai da in vrajeli si imi spune ca ei pleaca asa pe aleea aia...si noi suntem baieti destepti...gasim noi o cale de rezolvare amiabila. Eu stiam calea de rezolvare...si il rezolvam pe loc daca nu aveam in portofel ceva Euro (ceva mai devreme schimbasem lei de chirie in euro... )...dar daca bunicu' vedea euroi...schimba tarifele si trecea la preferentiale...asa iam lasat sa plece...am lasat in portofel 30 lei acolo...si ma duc la el si'l intreb cum rezolvam. El imi spune sa dam noroc ca prieteii...bag mana'n portofel (intre timp stefan poza) scot pe Grigorescu odata scot pe Grigorescu a 2a oara...ii pun in palma si dam noroc...HOPAAAa...odata ce am dat noroc...eram prieteni (ce oameni jegosi...)...a inceput mosnegutu asa silent cum era el sa imi spuna ca putem traversa bulevardul Beijing si intram pe la terenurile de tenis si facem poze langa lac frumos (imi aduc si eu aminte ca se poate si are dreptate...)...ma saluta frumos...imi ureaza sanatate si succes cu masina...(ce jegosi)...na...cam asta este...dupa ma duc la stefan si ii spun de "noua locatie"...el imi spune ca ia pierit tot chefu...ne suim in masina plecam ajungem acolo tragem poze fericiti the end...km asta e...

Oricum...politistii comunitari sunt cei mai de treaba oameni...este a 2a oara cand o patesc cu ei in parc...1 data mau prins cu sticla de bere la gura pe mine si pe colegii de grupa...si hopaaaaa..amenda...la fel lam scos pe grigorescu de vreo 3x de data asta si neam imprietenit cu ei...neau spus unde putem sa bem linistiti ca nu ne deranjeaza nimeni (pe cuvantul lor)...na...ce sa spun...niste oameni jegosi...iar eu fraier la faza de azi...ca puteam sa ma sui in masina si sa plec linistit...sau sa incui masia si sa o iau la fuga ca nu ma prindeau nici daca fugeam cu spatele =))...la cat de hodorogiti erau...dar pur si simplu speram sa isi vada de viata lor ca si asa nu mai au mult...Dumnezeu e sus si vede...pacat ca nici la batranete oamenii astia nu se linistesc...e criza oamenilor...e criza mare...si oamenii innebunesc...
Old 07-04-09, 21:41   #679
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Ti'am zis eu ca ai talent la povestit ... app ... cu poza care a facut-o politistilor ca au luat mita ... putem sa o vedem si noi ?!? ...alaturi de celelalte poze cu masinile voastre ?
Old 07-04-09, 21:47   #680
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

aaaaaaaaa =)) stai ca ai inteles gresit...ca am povestit eu aiurea...nu ma...nu iam pozat cum au luat mita...DESI O IDEEE FFF BUNA daar prea multa bataie de cap dupa...si cum ziceam...is batrani vai de capu' lor...intre timp stefan poza masina in continuare...) ei erau dusi undeva pe o alee la 50m...branza masi...

P.S. e vb. doar de 1 masina...a mea ca stefan a venit cu RATB si a plecat cu mine (ca ia intrat fundu'n scaune ) )...si dupa mam pierdut prin Nicolae Grigorescu pe acolo p la el...mam pierdut prin Rahova...am iesit in Militari...din militari am ajuns pe splai apoi unirii intrun final acasa The end a fost fun c sa mai
Old 07-04-09, 22:25   #681
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

ce nasol ... credeam ca vad si eu ceva actiune ... cum iau gaborii mita.... direct la pro tv trimiteam mail
Hai cu pozele .. sunt foarte curios scuze ca te grabesc
Old 08-04-09, 02:27   #682
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Shooting the car

BELEAAAAA AU IESIT POZELEEEEEEEEEE!!! Fac cat 1000 de cuvinte scrise mai sus!!! Multumesc inca odata lui Stefan pentru poze si tot. Pe pagina lui gasiti pozele la rez mare si comentariile la munca maestrului tot acolo va rog (puteti si aici dar preferabil acolo)...so click HERE!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	morph1.jpg
Views:	523
Size:	100.7 KB
ID:	864981   Click image for larger version

Name:	morph2.jpg
Views:	536
Size:	69.0 KB
ID:	864982   Click image for larger version

Name:	morph3.jpg
Views:	489
Size:	81.6 KB
ID:	864983  

Name:	morph4.jpg
Views:	474
Size:	40.1 KB
ID:	864984   Click image for larger version

Name:	morph5.jpg
Views:	438
Size:	73.8 KB
ID:	864985   Click image for larger version

Name:	morph6.jpg
Views:	466
Size:	52.4 KB
ID:	864986  

Name:	morph7.jpg
Views:	450
Size:	105.1 KB
ID:	864987   Click image for larger version

Name:	morph8.jpg
Views:	592
Size:	71.7 KB
ID:	864988   Click image for larger version

Name:	morph10.jpg
Views:	498
Size:	59.0 KB
ID:	864989  

Name:	morph11.jpg
Views:	527
Size:	107.7 KB
ID:	864990   Click image for larger version

Name:	morph12.jpg
Views:	463
Size:	117.6 KB
ID:	864991   Click image for larger version

Name:	morph13.jpg
Views:	555
Size:	59.8 KB
ID:	864992  

Old 08-04-09, 10:36   #683
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Fotogenică asta mică
Super tare , păcat de parbriz pare că ar fi fisurat
P.s da-mi buzz pe mess să īţi dau un pont
Super tare ..sāmbătă cāteva cadre le are de la mine din camera
Old 08-04-09, 16:33   #684
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Pfff foarte frumos, debea astept test-drive-ul de Sambata
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 08-04-09, 17:19   #685
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Si pozele mult asteptate ... frumoasa buburuza...ii cam place pozata si eleronul ?!? il mai dai ?!? ....ce pretz ? ... te rog .. nu veni cu scoruri de alea de bascket ... ca totui suntem in criza financiara
Old 08-04-09, 17:25   #686
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

=)) ma scturoag...da nu am zis ca am intentia sa'l marit acum...recent ...in viitor o sa il schimb + eleronul ala e lipit de haion...deci cand am sa il dau jos automat o sa trebuiasca sa vopsesc haionul + sa pun altu in locu lui...nu?...
Old 08-04-09, 17:53   #687
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
=)) ma scturoag...da nu am zis ca am intentia sa'l marit acum...recent ...in viitor o sa il schimb + eleronul ala e lipit de haion...deci cand am sa il dau jos automat o sa trebuiasca sa vopsesc haionul + sa pun altu in locu lui...nu?...
Pai o sa pui altu' in locu' lu asta ... si asta o sa ti-l cumpar eu ...asta cand o sa ai de gand sa iti iei altu' ...nu ziceam ca il vreau acum ... in momentu' asta ...cand o sa iti iei tu eleronu' ala care vroiai sa il iei
Old 08-04-09, 23:31   #688
B 79 D X R

Stage 5

B 79 D X R's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[DAEWOO]

L-am vazut pe asta mic ieri dimineata la Kaufland pe Colentina... Dragut foc...
B 79 D X R is offline   Reply With Quote
Old 08-04-09, 23:59   #689
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

1. nu am vaz in viata mea post asa de lung )) ma dor ochii ..daca chiorasc te dau in judecata )))) glumeam..
2.redacteaza o carte ca ai talent.
3.nu trebuia sa`i bagi in seama p aia... apai sa le mai dai si buletinu..nu mai zic de bani... le aratai frumos poze cum ca faceai poze la masina si nu la nuj ce local au zis ei... daca era intr`adevar facuta o plangere crede`ma ca nu scapai fara un avertisment scris ca ei au de dat raport privind plangerea . Si de mine s`a luat un popandau de politist pe proprietatea mea privata acuzandu`ma ca as avea intentia sa`mi fur propria masina ... de`a dreptu penibil ..ma certam cu el zicandu`i ca e proprietatea mea..si el ma tot intreba cum ii demonstrez asta(aveam si cheie ..si acte..dar am refuzat sa i le prezint deoarece el nu avea ce cauta pe proprietatea mea ). ideea e ca ei vor sa para ca`s shmecheri si sa ajunga la un final benefic pt ei adik pe limba noastra ..sa aiba si ei de`o fripturica
4.imi plac f mult pozele felicitari si tie si lu nenea stefanel
5.am inv ceva de la tine cu posturile astea mari ))))
Old 09-04-09, 00:04   #690
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Ce i-am zis si eu ... ca are stofa de scriitor ... de redactor ... are stofa de orice ... eu cand vad ca incepe vreun post d'alui .... deja sar peste el .. nici nu ma chinui sa ma citesc ... ca stiu din start ca a scris o carte intr-un post
Si se pare ca ii molipsitor ... asta cu posturile mari ... am inceput cam toti sa scriem mult in posturi ...
- Copyright 2024 4Tuning -