Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 12-05-10, 12:25   #1546
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: Seicento - NT O5 YRJ

aaaahhaa.. oki.. acuma am inteles.. ma gandeam ca ati dus masina la 4t doar pt reclama si apoi ati abandonat-o... dar daca zici tu ca se lucreaza la ea.. tre sa te credem oricum felicitari pt proiect.. chiar daca se misca cam greut )

Sper sa nu te superi p mine :P (@aleks + Morph)
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 12:31   #1547
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Pai eu nu ma supar, ca asta e realitatea, ar fi trebuit terminata, n-a fost situatia ideala pentru masina, se reface si o sa fie gata, probabil luna viitoare o sa fie pe strazi, si cam aici o sa fie finishul etapei asteia din viata seicento-ului
aleks is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 12:35   #1548
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

aha.. oki.. ms pt raspunsuri aleks si imi cer scuze pentru micile mele rautati din cele 2 postari bafta cu proiectele
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 12:48   #1549
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Andrei Suzuki View Post
N-are rost sa o cauti in vara lu 2010 ca nu cred ca fac poze in hala plm. =))
Se fac nu se fac poze, nu are importanta, masina nu prinde mai mult de o luna de vara la hala! My word!

Quote:
Originally Posted by nck_xx View Post
Andrei Suzuki da de unde esti tu asa de sigur ca nu o sa termine masina pana in vara?
Pana in vara masina nu o sa fie gata (vara = 1 iunie) ca a ramas prea putin timp si inca mai sunt multe de facut (la mine gata inseamna + paint, finisata, toata aranjata, GATA DE EXPO)

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
El are voie să cobească, lasă-l
Nu mai cobeste nimeni aici > Trebuie sa facem putin feng shui pe threadu' asta ca prea iau discutiile o curbura asa...

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
Mai morph... hai da-o dracu de treaba... vrem si noi mai multe detalii despre masinuta ta.. ce se mai intampla cu ea.. poze ceva... sincer din ultimile pagini pare un proiect abandonat.. ( sper sa nu fie asa... zi si tu mai multe detalii.. ce ii mai face aleks la masina.. mai o poza una alta (

Sau daca tu nu vrei sa ne pui pozele.. il rugam pe aleks poate pune el cva poze..
Oooo salut Madalin!!! Bine ai venit pe aici (nu stiu daca ai mai postat)...ba ce sa'ti zic...same thing...working @ it...acu asta e tot ce stiu si eu. Poze ias face si daca as fi fost in bacau ar fi fost mult mai colorat topicul in perioada asta...dar asa is total pe langa. Proiect abandonat: SA NU AUD!!! NEVER!!! E tot ce am de zis...

Quote:
Masina e departe de a fi un proiect abandonat, se lucreaza la ea in fiecare zi, cu exceptia saptamanilor astea doua cat sunt eu in Ungaria/Oradea, in rest unul din oamenii mei o bijutereste zi de zi.
Poze n-am ce pune, ca nu se intampla nimic spectaculos, pana cand o sa fie trasa in filler, adica in iunie, nu mai am ce poze sa pun...
Nimic spectaculos (ca sa intelegeti) = finisaje si refacerea micilor defecte. Prea multe nu sunt de spus...cand o sa fie gata majoritatea o sa va uitati la masina si o sa spuneti (probabil): Pai ce iati mai facut??? (in afara de vopsit)...si adevarul e ca la prima vedere masina pare ok dar cand e sa o iei sub lupa (unui ochi avizat) masina prezenta foarte multe mici defecte care trebuiau refacute si nu lasate asa...ei asta se face acum, se aduce totul la linie, la detaliu, munca de chinez batran (cum spun unii)...dupa deabea o sa fie trasa in fuller si vopsita (dar aici nu mai tine de baieti, aici o sa tina de...vedem noi cine).

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
aaaahhaa.. oki.. acuma am inteles.. ma gandeam ca ati dus masina la 4t doar pt reclama si apoi ati abandonat-o... dar daca zici tu ca se lucreaza la ea.. tre sa te credem oricum felicitari pt proiect.. chiar daca se misca cam greut )

Sper sa nu te superi p mine :P (@aleks + Morph)
Man, nu mam suparat pe tine, stai relax (nu am de ce). Abandonata, nu (tiam zis, never!) dar redus putin turatia la care se lucra la ea...da...stii tu, graba strica treaba. Iar in urma feedbackului pozitiv (si negativ) primit la 4TD am zis ca nu mai are rost sa o fugarim ca e pacat...si trebuie sa acordam timp si atentie fiecarui detaliu...dar na...acu asta nu inseamna ca o sa fie gata in vinerea mare a pastelui 2011. One way or another la vara e ready!

Quote:
Pai eu nu ma supar, ca asta e realitatea, ar fi trebuit terminata, n-a fost situatia ideala pentru masina, se reface si o sa fie gata, probabil luna viitoare o sa fie pe strazi, si cam aici o sa fie finishul etapei asteia din viata seicento-ului
Cam asa sper si eu...deja's prea nebun fara/dupa ea. In jur de 15 iunie eu is acasa Aleks...pe atunci daca e gata la tine e perfect. Acu sincer, vine vestea bomba...nu stiu daca o sa vada vopseaua pana in august...no $...sper sa'i dau un fuller cum a avut si la TD, sa il finisez frumos cu 2000 pe apa...si cam ala sa fie. Sau daca am noroc si fac ceva $ (Daca vrea cineva pliante, cataloage, siteuri, nebunii publicitare VA FAC LA SUPER PRET DE DISPERAT!!!) o vopsesc pana de 1 iulie...nuj

...cand incep sa ma gandesc (incep sa injur sistemul asta atat de dependent de bani!)...

Hai, va pup!
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 13:21   #1550
alex_____

Stage 1

hmm pentru bogdan acest vis devine incet incet realitate
incet incet inseamna foarte incet . mai incet de atat nu am vazut niciun vis.
cred ca din punctul meu de vedere e o mica bataie de joc , masina sta la plm din noiembrie si inca nu e gata , iar din cate vad pe siteul plm MULTE MULTE masini au fost modificate , retusate , etc si nu stiu daca alea sunt proiecte mai importante decat cel al lui bogdan.
eu unul daca as fi in echipa care lucreaza la plm as trage tare cu masina lui bogdan in primul rand pentru obraz ca totusi au trecut mai bine de 6 luni

v-am pupat , no offence

le:Spoiler de Nissan 200SX – maşină de drifter - asta inseamna cate zile de munca ?

Skoda Octavia RS cu multiple modificări - aceste multiple modificare probabil ca au durat aprox o luna cat or fi durat ( nu ma pricep la modificat deci nu stiu cat ar fi putut dura dar oricum in acest timp proiectul lui bogdan a stagnat)
Capotă cu badboy şi spoiler clean- VW Bora - de ce CAPOTA BAD BOY VW BORA si nu capota badboy fiat seicento ?

nu vreau sa mai insist ca nu are rost .

imi cer scuze daca am deranjat pe careva dar nu m-am putut abtine

Last edited by alex_____; 12-05-10 at 13:28.
alex_____ is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 13:41   #1551
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

man adevarul cam asta e.si dupa parerea mea dureaza cam mult prea mult pana e gata,masina e in custodia PLM de ceva luni bune,e adevarat ca e mult de munca dar...sper totusi ca rezultatul sa fie unul pe masura si sa fi meritat marea asteptare .pace
babone is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 13:46   #1552
alex_____

Stage 1

normal , tot respectul pentru munca lui evident ca o sa iasa ceva frumos nici nu ma gandesc , o sa fie ceva special si totul datorita muncii INDELUNGI a plm tuning
cheeers
Old 12-05-10, 15:58   #1553
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by alex_____ View Post
cred ca din punctul meu de vedere e o mica bataie de joc , masina sta la plm din noiembrie si inca nu e gata , iar din cate vad pe siteul plm MULTE MULTE masini au fost modificate , retusate , etc si nu stiu daca alea sunt proiecte mai importante decat cel al lui bogdan.
eu unul daca as fi in echipa care lucreaza la plm as trage tare cu masina lui bogdan in primul rand pentru obraz ca totusi au trecut mai bine de 6 luni

v-am pupat , no offence

le:Spoiler de Nissan 200SX – maşină de drifter - asta inseamna cate zile de munca ?

Skoda Octavia RS cu multiple modificări - aceste multiple modificare probabil ca au durat aprox o luna cat or fi durat ( nu ma pricep la modificat deci nu stiu cat ar fi putut dura dar oricum in acest timp proiectul lui bogdan a stagnat)
Capotă cu badboy şi spoiler clean- VW Bora - de ce CAPOTA BAD BOY VW BORA si nu capota badboy fiat seicento ?

cumpara-ti masina, modific-o, vezi cat dureaza. daca nu viseaza in continuare, plimba o fata, fa-ti o l..a in parc vezi tu ce faci. parerile tale nu conteaza.

No offence!

http://plmtuning.ro/
sageata is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 16:07   #1554
alex_____

Stage 1

hmm...nu plange monstrule eu cred ca am scris adevarul in acel post si nu cred ca threadul acesta are legatura cu viata mea personala
daca simt nevoie de o l..a ma duc la c...e

numai fi nervos , nu am vrut sa atac pe nimeni , eu pur si simplu miam zis parerea referitor la ce se intampla cu masina asta de cand e la PLM.

imi cer scuze daca te-am deranjat pe tine sau pe altcineva

cheers , last post

ps: sageata ala nu cred ca e un vocabular adecvat pentru varsta ta
Old 12-05-10, 16:10   #1555
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

Quote:
sageata ala nu cred ca e un vocabular adecvat pentru varsta ta
nu vrei sa auzi cate stiu.
Old 12-05-10, 16:18   #1556
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Sageata , sa mi opresti si mie o mana ,un picior ceva din asta micu .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 16:22   #1557
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by KAY_ View Post
Sageata , sa mi opresti si mie o mana ,un picior ceva din asta micu .

ok, kay!
Old 12-05-10, 16:25   #1558
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Stii, si eu la 18 ani tot asa idealist eram, si tot asa repezit, fara a sti mai nimic despre subiecte, la concret.
tocmai de asta n-o sa ma supar pe tine ci o sa-ti raspund la primul post, punct cu punct.
Quote:
v-am pupat , no offence
nu exista proiecte importante sau mai putin importante, cea ce n-ai citit sau n-ai vrut sa intelegi e ca proiectul facut de mine a fost gata inainte de 4tuning days, moment in care masina a plecat la vopsitor. pana pe la mijlocul verii nu o sa pot face toate etapele, abia acum e in constructie cabina de vopsit si implicit vopsitorul adiacent, pana atunci aceste lucruri le face fiecare unde crede ca e mai bine.
am repetat motivele pentru care vopsitorul/pregatitorii YRJului au dat-o in bara, nu le scriu din nou, daca tot esti atat de legat afectiv de masina lui Bogdan vei putea regasi postul rapid cu pretul a 5 minute pretioase din timpul tau.
decizia comuna a mea si a lui Bogdan a fost ca masina sa se reintoarca la mine, sa se ocupe noul meu om de ea si sa refac finisarile. timpul meu si fondurile lui Bogdan sunt insa limitate, iar ritmul e impus de cele doua variabile

Quote:

nu stiu ce bani produci tu, probabil ceri bani si mancare de la tata si de la mama cand ai nevoie, dar noi trebuie sa ne facem singuri banii pentru toate cheltuielile curente, deci lucrez si alte proiecte in paralel.
incerc sa inchei aici subiectul pentru ca toate lamuririle din lume s-au adus deja.

Last edited by aleks; 12-05-10 at 16:30.
Old 12-05-10, 18:13   #1559
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:

v-am pupat , no offence

Quote:
Originally Posted by babone View Post
man adevarul cam asta e.si dupa parerea mea dureaza cam mult prea mult pana e gata,masina e in custodia PLM de ceva luni bune,e adevarat ca e mult de munca dar...sper totusi ca rezultatul sa fie unul pe masura si sa fi meritat marea asteptare .pace

Atata timp cat Alex si Morpf s-au inteles intre ei ,nu vad rostul posturilor voastre
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 18:38   #1560
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Daca oamenii sunt curiosi, le raspundem, vorba lui Morph, doar suntem asociati in proiect,nu?
- Copyright 2025 4Tuning -