EMMA etapa2/2006 1-2 Decembrie 2006 (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/27249-emma-etapa2-2006-1-2-decembrie-2006-a.html ). Intrare banuiesc ca o sa fie pentru ca sala costa mult la inchiriere si nu cred ca se plateste numai din taxele de la masinile participante ... parerea mea, nush :/ ... oricum o sa merite din plin, la mine cel putzin nu conteaza intrarea ci sa fiu cu prietenii sa i sustin si sa iau parte la ceva ce imi place.
Daca vi, o sa ne vdm acolo si asa facem si cunostiinta ... potzi sa vb acolo cu catalyn despre condensator, mai multe detalii si itzi explica daca vrei si de ce ai nevoie de el :P
pana atunci, toate cele bune si meet yOu there ... )
Frate sigur e bulit eu am un vectra A de 2000 din 92 si vreau sa zic k rupe zona... si nu manaca prea mult gaz aaa si in ca ceva opelu asta a tau are 150 cp si kilometraju pana la 180...... kam putzin cred...cat iai dat cel mai mult blana????
Ms...masina nu are nimik...sunt infundate injectoarele...u in cat timp faci suta cu a ta??si 180 alea sunt mile...adica 260 de km...acum am bord de 250...de dat nu am avut unde sa ii dau si nu am incercat ca nu am avut ocazia...
pai nus itu exact kat timp imi trebe ......da treaba cu injectoarele e destul de naspa...k iti manaca si gaz de te rupe si merge si deampulea ...si eu am avut aceasi problema si poti sa bagi in tratament de injectoare si benzina de 100 si nai treaba