Concursul va avea loc la Brasov...la sediul ITC(International Trade Center) in zilele de vineri si sambata adica 1-2 Decembrie 2006.
Taxa de inscriere pentru SQ 100RON
Taxa de inscriere pentru ESPL 100RON
Taxa de inscriere pentru SQ+ESPL 150RON!
aici puteti:
-gasi afisele ...
-fisele de inscriere...
-mai multe date!!!!!
__________________ Apasa pedala de acceleratie cu grija...viteza ucide
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
Re: EMMA etapa2/2006 1-2 Decembrie 2006
cam maricica taxa de participare, avand in vedere faptul ca la drobeta a fost 60, wha` the f.... , tot ma bag chiar daca ma strange rau de tot portofelu!!!
cam maricica taxa de participare, avand in vedere faptul ca la drobeta a fost 60, wha` the f.... , tot ma bag chiar daca ma strange rau de tot portofelu!!!
lasa ma ca de banii aia...cum zic astia pe siteu oficial...toata lumea primeste o diploma + decibelii exacti pe care i-a scos si puncatju exact macar atat
Absolut toti competitorii, indiferent de Sectiune, Categorie, vor primi o diploma care confirma prezenta la aceasta competitie, scorul obtinut si locul ocupat.
Ocupantii locurilor I, II si III vor primi diploma insotita de cupa.
Sa vor acorda din nou diplome pentru: BEST SOUND / BEST INSTALLATION / BEST OF SHOW SYSTEM
Absolut toti competitorii la aceasta Etapa vor primi gratuit, CD-urile pentru SQ si ESPL, editia 2007!
Deasemenea, ocupantii locurilor I, II si III vor primi si un premiu surpriza
salutare tuturor. nu-mi dati in cap, va rog, dar spuneti-mi si mie de ce anume e nevoie (minimul necesar) ca sa particip si eu la concurs. probabil la sq ca la spl nu am cu ce. sau care sunt categoriile....eu sunt incepator. nu vin cu sistemul stock in niciun caz dar nici cu cine stie ce avioane...multumesc anticipat tuturor.
si daca se poate un program mai exact...cand anume e concursul (in care din zile), daca e si vreo verificare inainte de concurs sau ceva de genul asta ca ma indoiesc ca voi putea veni in ambele zile...
multumesc si bafta tuturor!
concursul se desfasoara in decursul a doua zile (1-2). in prima zi se face jurizarea masinii, puctarea ei si in a doua zi masurarea decibelilor sau claritatea sunetului. la sq e relativa treaba! tb sa ai ceva sa sune extrem de bine!