14-12-06, 16:19
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Opel Calibra super !!!
Quote:
Originally Posted by vauxhall
ba sa mor, parca n-ati mai vazut masini, o amarata de calibra ) care sincer mai e vopsita si nasol.cautati ma pe la straini sa vedeti acolo calibra si ce inseamna [b]tunning[b].hai ca lesin de ras cu voi aci
|
TuNNing iti garantez eu ca nu vezi ce inseamna, poate tuNing ! Ce ti se pare amarat la masina asta ? TU ce masina ai ? Eu stiam o chestie, cand mergi pe jos sau cu autobuzu nu te apuci sa faci misto de masinile altora ! Zicea cineva pe alt topic ca aia cu masini tari in general au bun simt doar ca se mai gasesc dinastia tari in gura si mai taranusi de fel ! Mare dreptate aveau ! Nu bat apropo la tine ! Se simte cine trebuie !
|
14-12-06, 16:24
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Bine zis al3xius...
|
|
|
14-12-06, 16:46
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
dupa mine arata chiar bine masina asta, culorile nu ma impresioneaza nici pe mine, dar pe ansamblu arata bine, modificata discret - nimic extrem (acolo se poate cadea in kitch f usor)
OT-ceea ce ma deranjeaza e ca vin tot felul de critici aiurea, nu zic ca trebuie sa le placa la toti , doar de aia e forum sa se discute argumentat pro-contra, dar unii asa vb de parca ar fi un rahat de dacia liberta )
macar aveti umpic de respect si spuneti * nie nu mi se pare ca da bine aia , sau aialalta* sau e kitch, da nu de genu - bag **** in cotetzu tau -cum fac multi de pe forumu asta
salut
14-12-06, 17:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
ba sa mor, parca n-ati mai vazut masini, o amarata de calibra ) care sincer mai e vopsita si nasol.cautati ma pe la straini sa vedeti acolo calibra si ce inseamna tunning.hai ca lesin de ras cu voi aci
|
in primul rand .. liviutz are dreptare cand a zis ca sa nu compari masinile de afara cu cele din Romania (cu mici excepti) .......in al doilea rand am vazut si am fost q masina si va spun yo k nu e ca toate Calibraurile......
|
|
|
14-12-06, 19:01
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [Toyota]
|
Quote:
ba sa mor, parca n-ati mai vazut masini, o amarata de calibra ) care sincer mai e vopsita si nasol.cautati ma pe la straini sa vedeti acolo calibra si ce inseamna tunning.hai ca lesin de ras cu voi aci
|
marsh mai de-aici cu impresiile tale! nu te intereseaza topicul, sari din schema. Noi admiram masina pt ca ne place, nu pt ca e maxi tuning ori nu, sau ne holbam pe cine stie ce site-uri si apoi sa comparam. La fel putem face cu un oltcit sau trabant, si ?? atunci nu am mai vazut masini? sari dracu' de-aici si revino cand ai masina mai buna sau macar egala, ca m-am saturat de voi greierilor, tot intrati peste tot numai la comentat.
|
|
|
14-12-06, 20:56
|
|
Stage 5
|
Ai dreptate...nici nu imi mai vine sa dau masina...oricum nu mai pot pune diferenta sa iau alta deci nu are nici un rost sa o dau...Mersi fratilor!!
|
|
|
15-12-06, 01:14
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by WhiteRaven
marsh mai de-aici cu impresiile tale! nu te intereseaza topicul, sari din schema. Noi admiram masina pt ca ne place, nu pt ca e maxi tuning ori nu, sau ne holbam pe cine stie ce site-uri si apoi sa comparam. La fel putem face cu un oltcit sau trabant, si ?? atunci nu am mai vazut masini? sari dracu' de-aici si revino cand ai masina mai buna sau macar egala, ca m-am saturat de voi greierilor, tot intrati peste tot numai la comentat.
|
m ai uns la inima "bro" ! kiar ca s a umplut forumul de maimute urlatoare de genul care nici nu jtiu cum arata o bujie macar...e o calibra draguta foc si kiar dau f bine culorile pe ea.Cat despre alte comentarii si cartitori....marsh mah !
|
|
|
15-12-06, 04:04
|
|
Stage 5
|
man ... ignorai ...nu am vazut atata rautate pe nici un topic... se gaseste cate unu sa vb de masina cuiva da nu e in stare sa aprecieze partile bune ale acesteia tre' sa gaseasca ei cate o chichita sa o faca de cacao sau kitch ... deh ... nu e padure fara uscaciuni
|
15-12-06, 09:37
|
|
Stage 5
|
masina nu e kitch ...nu sunt adeptul barilor de fibra dar asta nu inseamna ca daca nu sunt eu adeptu nu tre sa fie nimeni si ca masina arata nasol cu ele...nu masina asta daca imi permiteti sa-mi dau cu parerea de "incepator" in ale tuningului....ar trebuii sa fie o singura culoare alba sau rosie ...asa parca e un pachet de marlboro ----fara priza aia ordinara si ieftina din targ pe capota (nu are legatura cu banii ci cu gustu) si plasa de la bari trebuia sa fie neagra.....si masina arata super ok! PAREREA MEA!
|
|
15-12-06, 15:01
|
|
Design Team Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
ba..va certati degeaba..culoare si alea alea..sincer mie imi place exact asa cum e acum, nu prea as mai modifica aproape nimic la ea, Liviu zice ca ar vrea sa ii schimbe culoarea la masina la primavara, daca as fi in locul lui nu as schimba culoarea, pt ca calibre negre mai sunt si nu prea arata asa de bine, dar cand vezi o masina in 2 culori..iti sare in ochi
eventual...daca mai pune ceva kit pe ea si o "indreapta", si culoarea sa ramana aceeasi, si nu sunt rapidist...sau mai stiu eu ce, sincer sunt PARALEL cu fotbalu, ca mai ziceau unii ca e microbist ca are culoarea asta la masina
15-12-06, 15:26
|
|
Design Team Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by crm0412
culoarea sa ramana aceeasi, si nu sunt rapidist...sau mai stiu eu ce, sincer sunt PARALEL cu fotbalu, ca mai ziceau unii ca e microbist ca are culoarea asta la masina
|
..ulterior am aflat ca Rosu si Alb sunt de la Dinamo, nu Rapid oricum..am mentionat ca sunt paralel cu fotbalu
|
|
|
15-12-06, 17:21
|
|
Stage 5
|
culoarea, pt ca calibre negre mai sunt
cine zicea ceva de negru????
si cine se cearta????
ps: mai lucreaza la gramatica!
|
|
|
15-12-06, 19:26
|
|
Stage 5
|
Daca tot am deschis subiectu de culoarea neagra.....ar da bine ce ziceti??
|
|
|
15-12-06, 19:31
|
|
Stage 5
|
calibra merge bine me galben lemon,portocaliu sau verde fistic cu o capota neagra eventual ,asa cum e eclipse-ul din The Fast and The Furious.Si inca ceva Liviu nu lua in seama pe toti care ,comenteaza si se baga in seama doar ca sa adune posturi.Felicitari ptr masina
Last edited by geti; 15-12-06 at 19:33.
|
|
|
15-12-06, 21:26
|
|
Stage 5
|
Un rosu perla cum e oltcitul PMD din Craiova si s-a inchis la non stop !
Liviu, iti dai seama ca eu iti zic rosu, x iti zice negru, y mov si asa mai departe ! Tu ti-o vopsesti culoarea care-ti place tie ! Oricum mie`mi place si asa !
|
|
|
|
|