Proprietaru nu prea stie de internet...odata a intrat si el si atunci mi-a vazut masina si m-a sunat!Prima problema este ca are motor cu 24 de valve si papa mult,a doua ca sunt mai scumpe piesele,si macar anul daca era mai bun asa la masina mea stiu fiecare defect!+ca la a mea dau bine lambo dors...pe aia nu prea
Arata incredibil de bine cu lambo-doors!!!!
Daca te hotarasti sa ramai cu masina, bagi cativa bani acum in ea si dupa o mai ti mult si bine fara probleme majore,sau cel putin asa ar trebui.
nu cred ca ar da bine lambo dors pe masina ta.. adica daca vrei sa-i pui lambo dors, ar trebui sa arate masina aproximativ ca aia visinie, curata, fara zgarieruri, vopsea sarita, etc etc
Daca te hotarasti sa ramai cu masina, bagi cativa bani acum in ea si dupa o mai ti mult si bine fara probleme majore,sau cel putin asa ar trebui.
fara sa incerc sa jignesc vreun posesor de opel sau sa intru in vreo polemica
dar ca fost posesor de opel (nu unul ) chiar daca va baga ceva bani in masina NU o sa l tina mult si bine tocmai din prisma faptului ca este opel (numit de unii masina saracului in germania) si tot timpul se mai gaseste cate ceva de mesterit la el
Cu respect....
Nu suntem in Germania in primu rand:P!!Compara opelu cu dacia !!La orice masina poate aparea probleme.Dupa parerea mea daca ai grija de masina tine...eu de cand am inceput sa o mai tin prin 6000 imi manca bani motoru...de exemplu acum tre sa ii cumpar un senzor de turatie!
Daca stai putin sa te gandesti la orice masina mai veche de 10 ani incepi sa ai cate ceva de schimbat,mai ales daca mergi sportiv cu ea,deci cam asa e cum zici tu dar nu compara romania cu germania.
Daca esti pasionat de masina si iti place mult, aceste mici neajunsuri nu ar trebui sa te deranjeze foarte tare!!!!
Pana la urma faci cum vrei liviule,sau cum te tine buzunarul.
Eu zic ca, Calibra este destul de corecta calitate pret. M-a tot gandeam si eu sa o schimb da nu am cu ce, tinand cont de faptul ca imi plac coupe-urile si ca nu o sa dau acum 10-15 mii de euro pe una noua
Daca stai putin sa te gandesti la orice masina mai veche de 10 ani incepi sa ai cate ceva de schimbat,mai ales daca mergi sportiv cu ea,deci cam asa e cum zici tu dar nu compara romania cu germania.
Si eu merg sport si inca nu am schimbat nik la motor, sper sa nici nu schimb