![]() |
Masina mea: Opel Calibra super
4 Attachment(s)
O super masina a unui prieten :twisted: :twisted:
|
Re: Opel Calibra super !!!
cati caluti are?..da date
|
frumoasa masina.am mai vaz una pe un site tot asa cu doua culori: alb -rosu.belea ideea cu vopsitul.daca mai gasesc link-ul am sa-l pun pe forum.
|
A mea este calibra asta :D ..... Masina are filtru de aer, evacuare sport,suspensi sport.....mi s-a zis de la fostu proprietar ca are modificat motorul dar in talon nu arata nimic:(
|
Mai completez eu ca vad ca a uitat Liviu, in talon scrie ca are 150 cp, shi jenti pe 17" :lol: . In rest ce sa zic :shock: :shock: :shock:
|
In cazul asta ar trebui sa fie 2,0i 16v C20XE. Daca are ceva tuning, ar trebui sa aiba mai mult de 150 CP. Numai din filtru si tobe poate sa mai castige cativa caluti.
|
din tobe si filtru max 2-3 cai..
tobele au toata galeria adik cap-coada sau doar finala ? |
Presupun ca e versiunea fara catalizator....inainte de 94-95 pt ca cele cu catalizator au 142 CP
__________________________________________________ ______________ http://img286.echo.cx/img286/3900/nunta0023vy.jpg |
frumoasa masina....s-o stapanesti sanatos
|
dragutza,fara sifonari:D
|
Quote:
|
ex sb 19 cox
ba baieti..ma bucur ca va place calibra asta....masina asta o fost adusa din germania de un prieten....era alba...si o vopsit-o cu rosu la Cisnadie,are motor de 2.0l 16 sfi,inainte avea si un sistem audio...foarte tare....si suna bine in calibra...oricum....ca inainte nu mia merge...manca asfaltul cand o adus-o...dar e buna! |
Super tare
|
Quote:
toba are doar finala :sad: |
Quote:
Prietenul ala al tau este din sibiu??? |
All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2025 4Tuning