15-12-06, 22:31
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Opel Calibra super !!!
Al3xius pai vopseaua aia arta prea tare, numa ca si costa
|
|
|
15-12-06, 23:15
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Da frate, dai un ban dar stai in fata ! Mai bine strangi bani la ciorap 3-4 luni si o faci o culoare mai speciala !
|
|
|
16-12-06, 02:15
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Bine zis Al3xius...
|
|
|
16-12-06, 10:50
|
|
Design Team Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by dany_let
cine zicea ceva de negru????
|
Liviu zicea de negru..nu cred ca a postat ca vrea sa o faca neagra, da suntem prieteni, ne vedem zilnic...
Last edited by Rares_CRM; 16-12-06 at 10:52.
|
|
|
16-12-06, 10:52
|
|
Design Team Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dany_let
culoarea, pt ca calibre negre mai sunt
ps: mai lucreaza la gramatica!
|
trebuia si o virgula pe-acolo, da nu prea am stat sa pun si virgulele peste tot
"culoarea, pt ca, calibre negre mai sunt" ...e bine?
|
|
|
16-12-06, 14:52
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Al3xius
Da frate, dai un ban dar stai in fata ! Mai bine strangi bani la ciorap 3-4 luni si o faci o culoare mai speciala !
|
si vine un fraier si-ti trage o linie pe ea.. si nu ma refer neaparat la zgarietura cu obiecte.. o lasi in fata blocului, lucioasa, sta doua zile nespalata si se pune putin praf pe ea.. apoi vine un pusti prin parcare si zice "waaa se masinusa flumoasaaa" si ti-o mangaie fara sa vrea sa-i faca vreun rau, si apoi sa vezi ce mandru iti luceste vopseaua pe care tu cine stie cat ai dat.. asta in cazul bun, pt ca iese la polish sau ceruire.
pe langa culorile mentionate mai sus, eu a mea as fi facut-o aqua-albastru-mov 3 perle daca se putea asa-mi place mie :P, dar culoarea nu vad necesar sa o schimbi. arata prea bine asa, dapinde de gusturi, daca iti place body paint combinat lasa cum e. daca iti place monocroma.. da-i alta culoare.
|
|
|
16-12-06, 17:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by WhiteRaven
si vine un fraier si-ti trage o linie pe ea.. si nu ma refer neaparat la zgarietura cu obiecte.. o lasi in fata blocului, lucioasa, sta doua zile nespalata si se pune putin praf pe ea.. apoi vine un pusti prin parcare si zice "waaa se masinusa flumoasaaa" si ti-o mangaie fara sa vrea sa-i faca vreun rau, si apoi sa vezi ce mandru iti luceste vopseaua pe care tu cine stie cat ai dat.. asta in cazul bun, pt ca iese la polish sau ceruire.
pe langa culorile mentionate mai sus, eu a mea as fi facut-o aqua-albastru-mov 3 perle daca se putea asa-mi place mie :P, dar culoarea nu vad necesar sa o schimbi. arata prea bine asa, dapinde de gusturi, daca iti place body paint combinat lasa cum e. daca iti place monocroma.. da-i alta culoare.
|
Si mie imi place asa cum e acum dar daca tot venise vorba de culori.. .
Nu am vreo culoare speciala la masina dar un amic fara sa-si dea seama s-a apucat sa imi scrie pe capota diverse chestii cand era plina de praf si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca la spalare nu au iesit. Deci ...recomand garaj si cate un pitt-bull legat de fiecare roata .
|
16-12-06, 21:05
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Al3xius
Si mie imi place asa cum e acum dar daca tot venise vorba de culori.. .
Nu am vreo culoare speciala la masina dar un amic fara sa-si dea seama s-a apucat sa imi scrie pe capota diverse chestii cand era plina de praf si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca la spalare nu au iesit. Deci ...recomand garaj si cate un pitt-bull legat de fiecare roata .
|
exactly my point! nu are cum sa mai iasa din moment ce e zgarietura.. micile particule de praf actoneaza ca un smirghel in momemtul in care tragi cu degetul pe uscat. si mie de la ultima spalare mi-e destul de zgariata masina pe toata suprafata... dupa ce a dat cu spuma a incaput frate sa frece cu o carpa pe ea .. ce sa mai zici .. too late! macar e uniform. ))) veci nu mai intru acolo.
|
|
|
16-12-06, 21:14
|
|
Stage 5
|
Din pacate ...eu imi tin masina in garaj...dar am destui dusmani.Presupun ca pot si ei avansa,pana acum mi-au desunflat rotile...cine stie ce urmeaza
|
|
|
16-12-06, 21:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by WhiteRaven
exactly my point! nu are cum sa mai iasa din moment ce e zgarietura.. micile particule de praf actoneaza ca un smirghel in momemtul in care tragi cu degetul pe uscat. si mie de la ultima spalare mi-e destul de zgariata masina pe toata suprafata... dupa ce a dat cu spuma a incaput frate sa frece cu o carpa pe ea .. ce sa mai zici .. too late! macar e uniform. ))) veci nu mai intru acolo.
|
ce sa-i faci. ....asa am patit si yo..... si a mea e alba
|
|
|
17-12-06, 13:12
|
|
Design Team Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by LiviuTZ
Din pacate ...eu imi tin masina in garaj...dar am destui dusmani.Presupun ca pot si ei avansa,pana acum mi-au desunflat rotile...cine stie ce urmeaza
|
..si ti-au furat si calutzu de pe capota, pacat ca era fain
|
|
|
17-12-06, 15:28
|
|
Stage 5
|
Deci....CULORILE EXACT ASA VOR RAMANE...poate putine retusuri cand va fii cazu...
|
|
|
18-12-06, 00:33
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Intai sa ma prezint ... Sunt dost locatar al Sf Gheoului si am vazut prima oara masina pe viu in bv cand a venit Liviu cu ea la EMMA/et2 ... Mi-a placut la nebunie si ziceau ca merg pana in poiana sa pape ceva .... eu trea sa plec la meditatzii dar toata ziua numa la ei m-am gandit ce or face prin poiana si pe drumu poienii Ca si culoare .... parerea mea e ca asha cum e.... e ok. Cine mai are culorile astea ciudate si puse in asha fel pe mashina... Marlboro RULZ ) Lasand gluma ar prinde bine un portocaliu ... sincer am vazut o calibra portocalie eram :O masca
|
|
|
18-12-06, 15:14
|
|
Stage 5
|
liviu..... ai luat o decizie buna cand ai zis k lasi masina in clorile ei... ...gandestete...dak ii schimbi culoare trebuie sa faci ceva si la interior k doar nu lasi interiorul rosu-alb si masina neagra (exemplu) nu da bine..si ink ceva..trebuie sa mergi si la politie sa declari k ai schimbat culoare + ca trebuie sa platesti..in concluzie , lasa masina asa , vopseste o alb-rosu ca sa nu arunci bani degeaba pe alte chesti parerea mea
|
|
|
18-12-06, 17:10
|
|
Stock
|
Omule pare puternica nu stiu cati cai are !!! cat despre vopsea dak se asorteaza cu interiorul zic sa no schimbi dar ai putea sa mai renunti un pic la alb
|
|
|
|
|