Daca o dau mai ieftin nu pot lua bertone...deci mai bine nu o dau!!!!!Totii prietenii imi zic sa nu o vand...
Totusi eu prefer 16 v SFI decat turbo 4x4 care are consumul mare...a mea ia mai putin ca o dacie,si merge si bine!
Daca o dau mai ieftin nu pot lua bertone...deci mai bine nu o dau!!!!!Totii prietenii imi zic sa nu o vand...
Totusi eu prefer 16 v SFI decat turbo 4x4 care are consumul mare...a mea ia mai putin ca o dacie,si merge si bine!
bine zici.!!!!.. ar fi pacat sa o dai , ar mai trebui sa-i mai faci niste mici chesti si ar fii perfecta
sa sti ca nici 4x4 nu ia mult...daca sti s mergi cu ea,un drum sb-bv a iesit cu consum de 8,7%,si nu mers lejer,sa mers si cu 160-170....pt 200cp nu e mult....
da...si la mine 6%...totusi este mai mic consumul!Eu doar mi-am zis parerea...ptr mine ca sunt elev sunt interesat sa am consumul acceptabil si si putina performanta daca se poate...sfi mi se pare destul de rezonabil!!!
da intradevar este frumoasa masina mar interesa si pe mine un singur lucru la o liniutza intre asta a ta e 16 valve parca si un BmW 320 urs care ar castiga ala simplu asta evacuare si alte alea