Ce nu am adus in fata niciodata este marturisirea ca fara 3 persoane
importante din viata mea nu as fi reusit sa realizez acest proiect.
In spatele unui asemenea proiect oamenii trebuie sa fie constienti
de orele petrecute pentru realizare,de clipele cand cel ce se apuca plange,sufera,nu-i iese.De
zambetele,glumele si momentele funny. De banii care intra in cazematele astea. La cati bani am bagat
in cazemata asta imi luam o masina noua destul de interesanta insa " daca as face asta ar lipsi acel ceva " acel ceva
denumit de mine " stil de viata intre fiare - integrat intr-un club ".
Cu bune cu rele in anul 2009 am constientizat cat de mult inseamna sa
ai pe cineva alturi de tine,pe aceiasi lungime de unda , cu care sa te
sfatuiesti,care sa iti fie aproape atunci cand lucrurile nu sunt atat de
roz precum le doresti.
Prima persoana este mama care se consuma seara de seara stiind ca sunt la garaj
asteptandu'ma acasa cu mancarea calda care intre timp devenea rece. Mereu cu mine
intelegatoare nu mi-a rostit si nu`mi rosteste decat o fraza " Ai grija baiatul mamii."
Si da,pot sa spun " Mama am sa am grija si iti promit ca nu am sa te dezamagesc ".
A doua persoana din viata mea si implicata direct in proiectul meu nu este nimeni
alta decat frumoasa si intelegatoarea mea sotie Micky,fata apreciata de cam toti care
o cunosc si stiu ca a lucrat de multe ori poate cot la cot cu mine. Saraca,a spalat rezervoare,
a curatat caroserie,a dat cu grund,a dat de baut la sotul nemernic care nu-i acorda atentie.
Gelozia din ea nu facea decat sa ravneasca la masina,orele dedicate ei fugind pe langa motor,pe langa
caroserie sau pe teren dupa piese sau alte informatii sau elemente. Ma inteles si sustinut in nebunie.
A treia persoana cu rol de baza,numit de mine " Creierul Mic " este ca si fratele meu Mihai Adrian aka Adoss.
Baiat pe care l-am cunoscut in luna decembrie a anului 2008,persoana de care m-am atasat,om cu care am discutat si
trait foarte multe. Cu corpul sau miraculos
),cu hepurii lui ( niste bocanci de pe vremea dinozaurilor ) cu mainile lui ( cat cazmaua 1 bucata palma )
cu creierul mic, cu glumele nelipsite ma sustinut, mi-a
oferit in casa sa un locusor,mi-a pus o masa calda iar atunci cand lucrurile nu mergea cum trebuia
la fel,ma sustinea moral,cauta sa ma impace. Cand a fost de pus osul la treaba
nu a fost nevoie sa zic " ajuta-ma " ca o facea fara ai spune.
Am creat cu el Night Team Racers,aman-2 fiind membri fondatori,muncind aman-2 la " maidanezele noastre "
am avut timp sa ne cunoastem reciproc si pot spune ca nu regret o clipa din viata mea
petrecuta lucrand la masina si nu numai alaturi de ast'om.
La multumesc pentru sustinerea care mi-au oferit-o si care mi-o ofera zi de zi...
Ceva poze alaturi de multumiri pentru ei ...