06-08-10, 05:47
|
|
Stage 5
|
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Este foarte tarziu iar la fel de constient ca aceasta sunt si de faptul ca trebuie sa plec si la serviciu in 3h, dar si mai constient sunt ca in ultima perioada am tras la masina mai mult si mai bine, sper eu ca niciodata insa, cu toate acestea pot anunta :
PSD-ul ESTE DIN NOU PE STRADA IAR ASTA CONTEAZA FOARTE MULT !!!
Masina nu este finalizata asa cum mi-am dorit si cum ma asteptam insa, nu a mai vrut sa stea,cu cat statea mai mult in service cu atat lucrurile nu mai mergeau cum trebuiau sa mearga, in ultimele zile am intampinat probleme la partea electrica respectiv stopuri-faruri ( pentru moment functionabile insa trebuiesc verificata ) pragurile trebuiesc relipite si putin retusate. Mai sunt oglinzile de montat , asezat bara fata si chitibusuri insa cu toate acestea ruleaza.
Tin sa multumesc in mod special unei persoane.. pentru tot suportul oferit in derularea acestui proiect.. denumit de mine ( PSD-ul la guvernare ) ) nimeni altul decat Serban MGS. Serban MGS fiind patronul service-ului ( MGS Auto ) loc in care PSD-ul si-a schimbat hainele ,incaltarile si a dat drumul la mers intr-un final fericit.Multumiri si lui Laurentiu alais Shrek pentru paint-ul oferit. Felicitari acestei echipe formate si cu siguranta cu toate ca sunt la inceput de drum vor fi sustinuti in totalitate de echipa Night Team Racers.
Sper ca in scurta vreme sa pun la punct toate detaliile.Pragurile sunt prioritare urmate de oglinzi,cheder parbriz si toate cele. Siguranta am sa va tin la curent insa las ca incheiere cateva poze,en`joy si ne auzim!
Persoanä de contact : Nume - Tonny , Nr. Tel. 0763.514.276 / 0745.162.882
Id mess - NIGHTTEAMRACERS, E-mail : SERVICE@NIGHTTEAMRACERS.RO
|
|
|
06-08-10, 10:15
|
|
Stage 5
|
foarte tareee nu am cuvinte..Felicitari ! cu siguranta cea mai tare calibra din tara si una din cele mai frumoase calibre din lume... deacuma sa-ti faci un loc pt.cupe numai bine.
D-aia strainii spun c-avem cele mai frumoase fete'' by Si$u
|
|
|
06-08-10, 10:20
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Stau si ma gandesc cata munca ai putut sa depui pentru a realiza aceasta bijuterie , foarte frumoasa si felicitari . Sper sa mai treci prin Turnu si sa ai nevoie de un cablu sa vad aceasta frumusete .
|
|
|
06-08-10, 10:37
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
BRAVO Tonny!nici nu ma asteptam sa iasa altfel!succes in continuare si sa mai dai un tel cand esti prin zona!!
|
|
|
08-08-10, 17:35
|
|
Stage 5
|
Multumesc tare mult baieti!
Flex : multumesc tare mult insa sunt constient ca mai sunt si alte Opel Calibra frumoase ca de ex. a lui adi , a ta a lui mozzo,mai e inca una verde,a lui veb-ul , claudiu si nu numai , fiecare este frumoasa in felul ei. Sa fim sanatosi si sa le ingrijim asa cum trebuie,sa fie curate si constant intretinute
Dany Toa : sa traiesti maestre, daca am sa mai trec pe acolo am sa te caut si gasesc cu siguranta , nu e mare orasul iar blocuri cu ( 4 etaje sunt putine ) iar masini ca a ta rare in acel oras sau chiar mai deloc :P
Matiu : Fratioare cand am sa ajung in Slatina cu ea sau fara ea am sa trec pe la tine cu siguranta doar stii bine ca asa am facut de fiecare data si m-as bucura sa gasesc si masina ta intr-o alta pozitie decat cea clasica , parcata cu botu la bloc. Mai misco!
|
|
|
09-08-10, 16:19
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Last edited by PSD-ul; 09-08-10 at 16:26.
|
|
|
09-08-10, 16:42
|
|
Stage 5
|
Deci culoarea aleasa e BESTIALA...apropo stiai ca "persoanele care prefera culoarea verde, dealtfel simbolul ecologistilor, sunt perfectioniste, autoritare dar totodata prietenoase. Desi sociabili, nu oricine poate deveni prietenul lor, acestia supunandu-i, involuntar, la o serie de teste" ...asta am gasit pe google
Referitor la masina...numarul pe spate o sa-l lasi acolo unde e acum sau il muti in bara?
|
|
|
09-08-10, 16:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FeS
Deci culoarea aleasa e BESTIALA...apropo stiai ca "persoanele care prefera culoarea verde, dealtfel simbolul ecologistilor, sunt perfectioniste, autoritare dar totodata prietenoase. Desi sociabili, nu oricine poate deveni prietenul lor, acestia supunandu-i, involuntar, la o serie de teste" ...asta am gasit pe google
Referitor la masina...numarul pe spate o sa-l lasi acolo unde e acum sau il muti in bara?
|
lol,salut Fes' ce sa zic hai sa vad cam cu ce-ai nimerit :
- Perfectionist sunt insa in anumite domenii , alea care ma ademenesc
- Autoritar cu nevasta-mea numai atunci cand sunt sub pat ( joke,si asta-i o treaba relati adevarata ) foarte prietenos prea real cu multi si chiar cu multi care nu merita :P
- Da, sociabil insa de cate ori te arzi e normal sa numai ai nevoie de prieteni sau sau ii supui pe noii la teste si teste
Numarul ramane acolo. Numarul este fixat / tripla Irmscher, nu degeaba am cautato 1 an de zile constient fiind ca si bara ar avea relativ loc dedicat de numar insa este insesizabil asta
Last edited by PSD-ul; 09-08-10 at 17:00.
|
|
|
09-08-10, 18:10
|
|
Stage 5
|
cea mai frumoasa calibra din cate am vazut
culoarea m-a lasat cu gura cascata
Last edited by vipermihai; 09-08-10 at 18:39.
|
|
|
09-08-10, 18:35
|
|
Stage 5
|
foarte frumoasa,foarte foarte foarte ... de azi Calibra ta,este Calibra mea preferata! mult succes
|
|
|
10-08-10, 01:52
|
|
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
Salutari la toata lumea. Ne asteptam la ceva tare de la tine, dar ne-ai depasit cu mult!!! Vrem sa iti multumim ptr. tot si iti dorim 0 incidente si de ce nu si o cupa (2 cupe, 3 cupe.......... ). Speram cat de curand sa reusim sa reintregim echipa NIGHT TEAM RACERS si cu cealalta calibra NTR-ul.
Toate cele bune de la noi.
|
|
|
10-08-10, 08:33
|
|
Stage 5
|
nu degeaba se vorbeste p'aici ca e cea mai frumoasa calibra!! este total adevarat, imi place culoarea cum se asorteaza cu jantele albe ( de invidiat) masina este o nebunie curata cum ai progresat cu tuning-ul la ea m-as dori sa o vad in realitate ...m-a lasat fara cuvinte , succes mai departe cu ea !!
ps : best calibra on 4tuning
|
|
|
10-08-10, 10:52
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by sias
nu degeaba se vorbeste p'aici ca e cea mai frumoasa calibra!! este total adevarat, imi place culoarea cum se asorteaza cu jantele albe ( de invidiat) masina este o nebunie curata cum ai progresat cu tuning-ul la ea m-as dori sa o vad in realitate ...m-a lasat fara cuvinte , succes mai departe cu ea !!
ps : best calibra on 4tuning
|
v`nselati amarnic dak aici ii dati un 10+ ... va zik si va invit s`o vedeti live .... e de 100+ )) ... tony :-" nu te`am intrebat niciodata accepti drive test sau macar in dreapta ))) acolo
|
10-08-10, 12:49
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [Style in Motion]
|
Foarte tare masina cand se coace?
|
|
|
11-08-10, 00:06
|
|
Stage 4
Member of: [Competitor CNCA]
|
ce nu stiţi voi este ca PSD`ul are si interiorul refacut )....Tony arata la public si interiorul...de ce il ţii ascuns )....eu nu mai zic nimic de masina frate....este prea tare...asteptam 4tuning days si asteptam si masina lu` Adi (NTR`ul) ... BAFTA si Night Team Racers Rulezzzz
Last edited by GJ 64 GAB; 11-08-10 at 09:54.
|
|
|
|
|