Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 17-01-11, 01:26   #271
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul

Zica ceva nevasta-mea intr-un timp de cur misto cand eram cu masina acum nu stiu daca se referea la al meu sau la al masinii

Ce sa-i facem asta este.. mergem mai departe,luptam,muncim si in scurta vreme aducem noi bucurii.

Sper ca viitoarele modificari sa fie de efect si eficiente... sper ca nu am sa dezamagesc toate sunt in lucru...
PSD-ul is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 13:08   #272
Radu_print

Stage 5

Radu_print's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[2 Roti]

cred ca nu prea mai ai cum sa dezamagesti
spor la treaba
Radu_print is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 16:11   #273
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Multumesc Radu,prioritara-i asigurarea lu bou ,secundare toate celelalte planuri pentru moment am sesizat si tripla crapata si aparatoare crapata 1cm. cand am vazuto acum pe lumina ma luat capul pentru ca eu de la asigurari banii pe tapiteria aia nu ii scot si nicio unitate service nu mi-o va retapita. Drept urmare voi urma calea regie proprie.
- Nuanta nu vor putea sa mi-o scoata niciodata cu siguranta
- Tapiteria de la tripla nici atat
Old 17-01-11, 17:05   #274
Radu_print

Stage 5

Radu_print's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[2 Roti]

din pacate sunt niste riscuri la care ne expunem cu totii cand iesim pe strada...
bafta multe in lupta cu asiguratorul, va incerca sa traga cat de mult in jos, in special daca mergi pe regie proprie; oricum, mergi cu un deviz de service, sa-i mai sperii putin
Radu_print is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 22:24   #275
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Am fost la service total dezamagit de agentul constatator insa asta este nu am timp,nervi de cearta mai mult de atat.
Am facut constatarea :
- Aparatoare noroi stanga
- Suport bara stanga central
- Lampa numar stanga
- Bara spate de reparat R5 si vopsit si toate cele.
I-am zis si de tripla dintre stopuri ca e sparta nu mi-a trecuto... m-am dus la Gold&Platin... si aia mi-au zis ca sunt prost ca nu am tras de ala sa mi-o treaca ca daca stau pentru reconstatare o sa dureze si mai mult. ..
M-am intors la ala... i-am zis sa mi-o treca ca nu mi-a trecuto,a facut reconstatare si a trecuto pe alta foaie...
deci se adauga si tripla la reconstatare...

I-am explicat ca bara e dintr-o bucata el ca se reface... insa,service-urile nu lucreaza cu fibra de sticla as putea sa ii duc hartie ca nu poate fi reparata insa am o greata de astea de nu se poate mai bine imi bag un bat in ***.
Old 19-01-11, 00:01   #276
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Bara ta banuiesc eu ca este facuta pe o bara GM originala. Cere banii de bara GM, stop original si asa mai departe.

Eu pentru o armatura de bara stramba am incasat 45 de milioane. Am cerut pana si suporti motor noi pe motiv ca eram intra 1-a cand m-a lovit si din soc s-au rupt. Am fost la DI-BAS sa fac constatarea si le-am explicat clar ... despagubiti ce este pe masina adica piese originale nu aftermarket sau nu mai discutati cu mine ci cu avocatul meu. In doua saptamani am avut banii. Mentionez ca si eu tot bara de fibra aveam facuta pe bara originala GM.
Old 19-01-11, 22:30   #277
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

E dintr-o bucata din fibra de sticla nu este facuta / bara originala. Ala de la Asirom anul trecut mi-a schimbato si era de 3 ori mai putin lovita asta de la Omniasig imi da Reparatie '5 ,ba ai draQ,fac sesizari la C.S.A
Old 19-01-11, 22:56   #278
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

Nasoala intamplare.
Sa sti ca asa se intampla mereu,cu cat ti la ele mai mult cu atat se strica mai repede sau dau vreun sarac dasta in tine asa aiurea.
Si asigurarile astea la noi sunt mai mult degeaba.
Ce reparatie frate?Inlocuit ce s-a stricat, ca eu nu stau cu masina carpita.Scade valoare a de piata si nu-mi permit.(nu ca as vrea sa o vand in curand) dar P(ana)L(a)M(agazin)
Nu are rost sa-ti faci nervi, ca nu rezolvi nimic.
I-mi dau seama ca e nasol, ca astia fac pe prostii.

Audi A2 1.4tdi 75BHP (sold)

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140BHP

cangri is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 23:00   #279
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Nu e frate , fac scandal si iese rau si urat. Eu nu stau sa alerg la 5 service-uri si sa nu`mi faca astia nici deviz si ba mai mult Di Bas-ul sa`mi zica sec " nu reparam masini modificate ".

Astept sa imi faca reconstatare si sa verifice evenimentul de anul trecut,sunt similare ba mai grav acum,insa cu bara e problema. Vreau sa imi fac alta bara ca asta insa dintr-o bucata sau sa`mi comand alta de la Rieger din Germania.

MOR CU EI DE GAT,nu ma las nici mort indiferent de consecinte. Poate sunt ei versati insa nici eu nu sunt badygard la biserica
Old 19-01-11, 23:04   #280
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Acum am vazut si eu cele intamplate ... urat moment. Am trecut si eu prin asta si este foarte dureros Am stat cu masina in service o luna jumate , nu dorea sa mi o faca cum vreau eu , am tot tras de ei telefoane peste telefoane si in final a fost ok . Sper sa nu ai problme si sa fie treaba buna .
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 24-01-11, 00:02   #281
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Masina a intrat la service Gold&Platin pentru reparatie. S-a trimis nota constatare tehnica catre societatea de asigurari in care se mentioneaza faptul ca bara nu poate fi reparata si necesita inlocuire ... acum nu am decat sa astept raspunsul celor de la Omniasig sa vad daca accepta sau nu,cred ca marti cel tarziu aflu.

In cazul in care imi accepta inlocuirea spoilarului spate voi opta pentru regie proprie in caz contrar,voi repara masina la God&Platin si voi cere despagubire si pentru tapiteria de pe tripla spate si pentru zgarietura de jumatate de cm care este sub suportul stanga bara spate.

Astia au impresia ca se pot juca cu masinile oamenilor cum vor ei,nu este vorba numai de masina,este vorba ca`mi darama principiile,imi naruie idealurile si spulbera dorintele... n-am muncit ca boul atata timp ca Omniasig sa-mi bage la intaintare un cordac tiriplici care incearca sa despagubeasca cu cea mai mica suma posibila,daca aveam geamu spart tandari -> mi-l dadea la lipit?.

Povestea continua..... va voi tine la curent!
Old 25-01-11, 21:28   #282
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

N-am zis sa nu faci scandal.Ba din contra.
Dar sa-l faci fara nervi
Bafta si succes cu masina.
cangri is offline   Reply With Quote
Old 02-02-11, 14:52   #283
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

te am vazut aseara prin tei. desi nu ma dau in vant dupa opel si nu sunt adeptul acestui gen de tuning, masina merita toate aprecierile. sa te bucuri de ea
phaeton is offline   Reply With Quote
Old 04-02-11, 23:53   #284
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Salutare baieti nu v-am mai tinut la curent pentru ca am fost ocupat in ultima vreme cu serviciul si scandalurile montru de la Omniasig care nu doreste sa`mi inlocuiasca bara. Luni voi afla daca o va inlocui sau nu cu toate ca au fost trimite multiple note de constatare de la reprezentantele OPEL prin care se solicita inlocuire si se explica tehnic procesul tehnologic de turnare samd.

Intre timp un baiat saracu de el (ce bataie-i dau) s-a gandit ca trebuie sa`mi loveasca si el masina in parcare tot in spate, am masina parcata exact intr-o curba si evident ca la cum sunt aleile din spatele blocurilor pline de gheata nu a mai virat si ' mi-a dat de ma julit ' drept urmare mi-a spart si stopu stanga si infundat panoul + suportii de la armatura.

Am fost la politie,am declarat evenimentul i-am dat datele ca de,omul la cat de prost e nu si-a dat seama ca l-au vazut vecinii si exista si camere de luat vederi... s-a gandit ca nimeni nu`i vede numerele si poate scapa. Ce derapa omu si se chinuia sa fuga... pfff.. am luat datele firmei (proprietara masinii) care-i in Ploiesti si probabil ca luni am sa dau o fuga pana acolo la ei la firma ca sa fac si eu cunostinta cu asta de a zis ca ma poate lovi si pleca linistit ... sa-i dau si un capac si sa il instiintez ca permisul lui 1 luna numai e valabil,sa ii depun o sesizare / memoriu la firma ca sa ma asigur ca ramane si boschetar fara munca + bataie evident.

Deci,nervos,revin cu informatii saptamana viitoare.
Old 05-02-11, 00:12   #285
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by PSD-ul View Post
Salutare baieti nu v-am mai tinut la curent pentru ca am fost ocupat in ultima vreme cu serviciul si scandalurile montru de la Omniasig care nu doreste sa`mi inlocuiasca bara. Luni voi afla daca o va inlocui sau nu cu toate ca au fost trimite multiple note de constatare de la reprezentantele OPEL prin care se solicita inlocuire si se explica tehnic procesul tehnologic de turnare samd.

Intre timp un baiat saracu de el (ce bataie-i dau) s-a gandit ca trebuie sa`mi loveasca si el masina in parcare tot in spate, am masina parcata exact intr-o curba si evident ca la cum sunt aleile din spatele blocurilor pline de gheata nu a mai virat si ' mi-a dat de ma julit ' drept urmare mi-a spart si stopu stanga si infundat panoul + suportii de la armatura.

Am fost la politie,am declarat evenimentul i-am dat datele ca de,omul la cat de prost e nu si-a dat seama ca l-au vazut vecinii si exista si camere de luat vederi... s-a gandit ca nimeni nu`i vede numerele si poate scapa. Ce derapa omu si se chinuia sa fuga... pfff.. am luat datele firmei (proprietara masinii) care-i in Ploiesti si probabil ca luni am sa dau o fuga pana acolo la ei la firma ca sa fac si eu cunostinta cu asta de a zis ca ma poate lovi si pleca linistit ... sa-i dau si un capac si sa il instiintez ca permisul lui 1 luna numai e valabil,sa ii depun o sesizare / memoriu la firma ca sa ma asigur ca ramane si boschetar fara munca + bataie evident.

Deci,nervos,revin cu informatii saptamana viitoare.
Eu zic sa te gandesti mai bine la faza cu ramas boschetar pe drumuri.Inteleg ,ai muncit foarte mult la masina asta si tii foarte mult la ea.a....dar deja e prea mult.....o bataie buna eu zic ca e de ajuns.

Te rog nu lua postul meu in nume de rau.!
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -