Salut baieti,
Scuze de mica absenta ... dar am fost plecat cateva zile in provincie si de-abia ce-am "picat" si eu p-acilea.
Nu pot decat sa recunosc ca-mi creste "pipota" vazand feed-back-urile voastre si va asigur ca ma voi ocupa in continuare cu aceeasi seriozitate ca si pana acum de aceasta masinutza si sper sa o pot scoate si pe strazi in curand pt. test-drive-urile de rigoare

.
Quote:
Originally Posted by radub
Am avut si eu pentu 3 luni, in familie, un Espero Alb luat de nou si vandut cu 5 zile inainte de a-mi lua permisul de conducere.
A fost prima si ultima data cand mi-au dat lacrimile de ciuda!
Nu pot decat sa te felicit si sa iti spun ca esti nebun, dus, ticnit dar bineinteles pasionat.
Mi-as dori foarte mult sa merg sau sa o vad atunci cand este gata.
Bafta in continuare!
|
Multumesc man ... crede-ma ca exista deja o lista de asteptare in acest sens

si aici chiar vorbesc serios ...
Quote:
Originally Posted by salfkm
Salut,frumos proiect si costisitor de asemenea,dar satisfactia va fi garantata la sfarsit.As avea cateva intrebari referitoare la unele piese pe care ti le-ai cumparat:
-pt a putea folosi linistit pompa de benzina cu debit marit si regulatorul de presiune de 4.5 bari schimbi toate conductele de alimentare cu unele care sa reziste la presiuni mai mari sau le lasi pe cele de fabrica?
-poate ca va parea o intrebare idioata insa chiar sunt curios sa stiu,de ce ai ales acel kit de transformare a ambreajului mecanic intr-unul hidraulic?
-pentru a-ti putea monta pistoanele cu diametrul marit banuiesc ca ai alezat blocul motor 1mm,alezand asa de mult din el nu si-au pierdut rezistenta cilindrii?ma refer la faptul ca nu au devenit prea subtiri peretii cilindrilor?
Mersi frumos si spor la treaba in continuare
P.S:un pret pt pistoanele forjate imi poti spune te rog?
|
- nu numai conductele de alimentare .. ci tot ce inseamna racord se utilizeaza furtun siliconic racing;
- ambreiajul mecanic foloseste sistemul clasic, al "scripetelui", adica un cablu nenorocit, continuarea ... ar trebui sa-ti dai tu seama ...;
- asa este ... blocul trebuie alezat, cat despre diminuarea rezistentei cilindrilor ... chiar nu stiu ce sa-ti raspund, dar ma interesez
- pistoanele au costat 521 EUR fara transport si fara TVA
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Bravo cumetre !
Ai dat " bubuiala " cu ceea ce ai facut aici multor "personaje" ... sincer ...
De apreciat ce faci si cum ai facut ...
Poate multi te-au considerat " latrator " pe margine ... acum ai demonsrat ca faci parte dintre cei putini care VOR cu adevarat sa faca ceva ... Ceva mai mult decat o toba de 2 milioane si un filtru turcesc !
Din partea mea ai un mare BRAVO ...
|
Multumesc Andrei

Am ales sa tratez acest proiect cu seriozitate, in mare parte si datorita unor oameni ca tine, care apreciaza cu adevarat conceptul de "street performance car", cu toate ca noi, culmea, nu ne-am cunoscut NICIODATA face-to-face dar asta se poate schimba

Multumesc inca o data ...
Quote:
Originally Posted by szilarddobre
Jos palaria prietene... Insa hai sa recunoastem.. nu te uiti la bani!!! M Tech sunt destul de "piperati" si la tine e jumate din catalogul lor..!!!
Felicitari si abia astept sa o vad la "treaba"!!
|
Merci ... ba din contra : chiar ma uit la bani; doar ca prefer sa-mi cumpar ceva de calitate, chiar daca e mai scump, decat sa ma coste mai mult "carpirea" ciurucurilor.
Jumatate din catalogul lor !?

... surprizele inca nu s-au terminat
Quote:
Originally Posted by eMH
deci...
Masina e INCREDIBILA !!
La aspect nu e prea deosebita,intr-adevar,se face remarcata,dar sub capota...e Revolutie !!
Ceva victime pe 402m ??
Si eventual un pret pt toate modificarile,daca poti... 
|
Singurele victime sunt ... eu si Ilie

... ne-a facut praf la bani si la maini ...
Pt pret ... intreba-ma alta data ... acum imi vine rau
Masina nu va iesi pe strazi decat in momentul in care voi considera ca este suficient de pregatita atat din punct de vedere al performantelor urmarite dar mai ales sa fie echipata corespunzator sa poate stapani ceea ce este sub capota ... adik acea "revolutie" de care amintea cineva ...