Schimba iluminarea din habitaclul masinii tale cu una pe gustul tau. Se pot schimba luminile de la ceasuri , comenzi pe volan, plafon si multe altele. Se pot adauga lumini suplimentare pentru iluminarea interiorului. Tu spui, noi incercam sa facem. pun poze cu ultima lucrare ; Opel Astra GTC.
re: Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA
Pretul se calculeaza in functie de numarul de leduri schimbate. De exemplu la Fiat Albea au fost schimbate 10 leduri pretul a fost de 90 lei.Pentru Opel am schimbat 16 leduri la casuri pretul a fost de 150 lei. Dacia logan 150 lumina ceasurilor in 2 culori ( cadranele o culoare si acele alta culoare). Daca se doreste schimbarea si luminii butoanelor de la geamuri inchidere , etc. pretul total este de 200 lei.
Quote:
Originally Posted by MaTzA
Pretul se calculeaza in functie de numarul de leduri schimbate. De exemplu la Fiat Albea au fost schimbate 10 leduri pretul a fost de 90 lei.Pentru Opel am schimbat 16 leduri la casuri pretul a fost de 150 lei. Dacia logan 150 lumina ceasurilor in 2 culori ( cadranele o culoare si acele alta culoare). Daca se doreste schimbarea si luminii butoanelor de la geamuri inchidere , etc. pretul total este de 200 lei.
un adresa de mail sau un nr de tel se poate??merci
pai... acum nush cum e la astra g... daca e de schimbat leduri...se schimba in max o ora...daca e de adaugat leduri... dureaza... dar oricum... timp sa avem ... ca nu stam in ploaie pt ceasuri si display... apx...250 (pun mai mult ca sa am de unde sa scad...) dar trebuie sa vedem...ca e posibil sa coste muult mai putin
Si acum un upgrade....
ledurile de lumina ambientala care lumineaza schimbatorul de viteze, erau din fabrica pe acel opel? sau poti face instalare de asemenea leduri pe orice masina?
si doar pentru asa ceva, care este pretul?